Yok ezan için evet,
yok şeyh said için evet,
yok ecdat için evet...
Abi konuyu bilmiyorsanız hayır deyin direkt, bu kadar kasacak ne vardı...
😂😂😂
Printable View
Yok ezan için evet,
yok şeyh said için evet,
yok ecdat için evet...
Abi konuyu bilmiyorsanız hayır deyin direkt, bu kadar kasacak ne vardı...
😂😂😂
Cemaate Ankara'yı parsel parsel peşkeş çekeni partide tut,
Sonra Hakan Şükür'ü ihraç etmedi diye Galatasaray'a öfke kus.
Tutarlılık.?
Tüm dünyaya ayar veren Binali; Kılıçdaroğlu'nun yandaş kanalda münazara çağrısına cesaret edip de evet diyememiş...
Sosyal medyada 'Hayır' diyeceğini açıklayan Hakem İlker Şahin açığa alındı.
Ama 'Evet'çi TFF Başkanı görevde!Faşist Almanya çek elini futboldan!
Başbakan Yardımcısı Canikli: IŞİD, Türkiye'de 'Hayır' kampanyası yürütüyor
https://tr.sputniknews.com/amp/turki...asi-yurutuyor/
Açıklamanın saçmalığı bir tarafa.. Yani şunu mi itiraf ediyorsunuz? IŞİD elini kolunu sallayarak memlekette kampanya mı düzenliyor.?
benim cevremde yasayan bir alman bir gun evine davet etti.evinde DÜNYA KARDEŞLİK BÜTÜNLÜĞÜ KOZMOZ EVRENSEL BİRLEŞİM DERNEĞİ& DÜNYA KARDEŞLİK BİRLİĞİ MEVLANA YÜCE VAKFI nin kitaplarini gordum.bunlar her sene istanbula konferans duzenliyorlar buyuk hottelerde vs.bu dernegi merak eden acsin baksin ne olduklarini.ama kisaca sunu diyormus mevlana hazretleri.Islamiyet gerksiz bir dindir cunku Hz.Isa onun yerini dolduruyor gibi sacmaliklar.ben de tam olarak neydi unuttum.her neyse.
bu alman misyonerleri ki bunlar makedonyada ve diger balkan koylerine gidip misyonerlik yapiyorlar.incil dagitiyorlar vs.ordaki Türkler sartlar geregi fakir olduklari icn bunlari seciyorlar.biraz da daha yumusak huylular.ornegin bazi koylere giremezler cunku cikislari yarim yamalak olur.siz fakir kalmissiniz cunku dininiz yanlis.bakin avrupaya zenginlik var din degistirenlere de destek olmak istiyoruz gibi sozler ....
iste bu insanlar avrupada hayirci Türkler le birlesip bazilarinin da sadece adi Turkce neydugu belirsiz.ortak hayir kampanyasi duzenliyor.
simdi bu insanlar hayir diyorsa durup dusunmek gerekmez mi?
benim kendi aklım var !
o,şu,bu ; şöyle şöyle yapacakmışmış ta ............
Bir partiyi sizin öyle görmeniz öyle tanımlamaniz onun öyle olduğu Anlamına gelmez. Söylediklerinizin yarısı olsa o parti kapatılırdı.
Ayrica ab dayatmasi bilmem ne dediğiniz parti %10 küsür oy aldı. Hani millet iradesine saygı?
Ben de şimdi çıkıp ve en uzun süre genel başkanlığını yapmış kurucularından biri " ben bop eşbaşkanıyım" veya "eyalet sistemine karşı değilim" dedi diye o partiyi bölücü ilan edebilirim ama hukuken hiçbir anlamı olmaz.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.