who is the next?
who is the next?
cb'nin fesih yetkisi yokmuş...
ya ne varmış?
meclisi istediği zaman 'seçime götürme yetkisi' varmış.
yaaa ne salağız, fesih sandık biz onu.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kötü insanlar beni hiç şaşırtmadı,
Şaşırdıklarım hep iyi sandıklarımdı!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Toplumdaki bütün tepkiye rağmen Hakan Şükür'e TRT'de futbol yorumculuğu yaptırıp ayda 300 bin lirayı kim cukkalatmıştı?
GS mi?
Bir parti Genel Başkanı Türk Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı olacak, biz de buna "evet" demezsek vatan haini olacağız öyle mi?
Hayrettin Karaman:"Hayır diyenlere de yaşam hakkı tanınacak" diyerek bizi duygulandıralı birkaç saat oldu
bu vatanın bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütünün alenen ve isteyerek ve bunu beyan ederek sözcülüğünü ve siyasi temsilini yapan bir partinin artık o noktada gazi mecliste bir meşruiyeti söz hakkı kalmaz beyler kendinizi kandırmayın.
yüce meclis bu vatanın bekaası içindir bu bütünlüğü tehdit eden unsur seçilmiş bir parti dahi olsa burada bir istismar vardır ve düzeltilir.
yani hdp nin meşruiyetinden inanarak bahsettiğinize hiç inanmıyorum. zorlamayın bölücü bir partiyle yan yana duruyormuş pozisyonundan ivedilikle kurtulun. tabii iyi niyetliyseniz ?
bu ülkede kürt vatandaşlarımız için tek seçim alternatifi olacak siyasi parti hdp değildir ve asla olmamıştır.
hdp nin mazisi batı dayatmasıyla ab ktiterleri dayatmasıyla mecliste pkk nın alenen temsili için icat edilmiş bir siyasi projedir.
gazi mecliste benim bayrağım altında milletvekili yemini edemeyen bir art niyetli bir hareketin hangi meşruiyetinden bahsediyorsunuz yapmayın !
hdp terör örgütü sözcüsüdür amacı bellidir. bu pkk temsilcisi siyasi hareketin türkiyeyle türk milletiyle hiç bir zaman ulusal manevi milli değerlere saygılı müsbet bir bağı olmamıştır. bunu iyi düşünün elinizi vicdanınıza koyun.
bak son dört yıldır 5 bin mehmetim 5 bin polisim genç fidanlarım batı taşeronu bu oluşum yüzünden şehit düştü toprak altında, sana vergi vereceğim sana maaş vereceğim gelip bana mecliste pkk yı meşrulaştıracaksın pkk yı anlatacaksın almanyada benim aleyhimde miting yapacaksın toprak isteyeceksin vs.
yok öyle yağma, saf değiliz aptal hiç değiliz, hdp bu memleketin bu milletin partisi değildir neyi hak ediyorsa onu bulacaktır.bunu tartışmak bile gereksizdir.
saygıyla
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
"Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün aidat ödemediğini 24 saat gibi kısa sürede farkeden ve ihraç eden gs yönetimini kutluyorum"
Yer İmleri