who is the next?
who is the next?
cb'nin fesih yetkisi yokmuþ...
ya ne varmýþ?
meclisi istediði zaman 'seçime götürme yetkisi' varmýþ.
yaaa ne salaðýz, fesih sandýk biz onu.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kötü insanlar beni hiç þaþýrtmadý,
Þaþýrdýklarým hep iyi sandýklarýmdý!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Toplumdaki bütün tepkiye raðmen Hakan Þükür'e TRT'de futbol yorumculuðu yaptýrýp ayda 300 bin lirayý kim cukkalatmýþtý?
GS mi?
Bir parti Genel Baþkaný Türk Silahlý Kuvvetleri Baþkomutaný olacak, biz de buna "evet" demezsek vatan haini olacaðýz öyle mi?
Hayrettin Karaman:"Hayýr diyenlere de yaþam hakký tanýnacak" diyerek bizi duygulandýralý birkaç saat oldu
bu vatanýn bölünmez bütünlüðüne kast eden terör örgütünün alenen ve isteyerek ve bunu beyan ederek sözcülüðünü ve siyasi temsilini yapan bir partinin artýk o noktada gazi mecliste bir meþruiyeti söz hakký kalmaz beyler kendinizi kandýrmayýn.
yüce meclis bu vatanýn bekaasý içindir bu bütünlüðü tehdit eden unsur seçilmiþ bir parti dahi olsa burada bir istismar vardýr ve düzeltilir.
yani hdp nin meþruiyetinden inanarak bahsettiðinize hiç inanmýyorum. zorlamayýn bölücü bir partiyle yan yana duruyormuþ pozisyonundan ivedilikle kurtulun. tabii iyi niyetliyseniz ?
bu ülkede kürt vatandaþlarýmýz için tek seçim alternatifi olacak siyasi parti hdp deðildir ve asla olmamýþtýr.
hdp nin mazisi batý dayatmasýyla ab ktiterleri dayatmasýyla mecliste pkk nýn alenen temsili için icat edilmiþ bir siyasi projedir.
gazi mecliste benim bayraðým altýnda milletvekili yemini edemeyen bir art niyetli bir hareketin hangi meþruiyetinden bahsediyorsunuz yapmayýn !
hdp terör örgütü sözcüsüdür amacý bellidir. bu pkk temsilcisi siyasi hareketin türkiyeyle türk milletiyle hiç bir zaman ulusal manevi milli deðerlere saygýlý müsbet bir baðý olmamýþtýr. bunu iyi düþünün elinizi vicdanýnýza koyun.
bak son dört yýldýr 5 bin mehmetim 5 bin polisim genç fidanlarým batý taþeronu bu oluþum yüzünden þehit düþtü toprak altýnda, sana vergi vereceðim sana maaþ vereceðim gelip bana mecliste pkk yý meþrulaþtýracaksýn pkk yý anlatacaksýn almanyada benim aleyhimde miting yapacaksýn toprak isteyeceksin vs.
yok öyle yaðma, saf deðiliz aptal hiç deðiliz, hdp bu memleketin bu milletin partisi deðildir neyi hak ediyorsa onu bulacaktýr.bunu tartýþmak bile gereksizdir.
saygýyla
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
"Arif Erdem ve Hakan Þükür'ün aidat ödemediðini 24 saat gibi kýsa sürede farkeden ve ihraç eden gs yönetimini kutluyorum"
Yer Ýmleri