Haftayı Cafer kapadı.. 4.74 dip oldu..
Printable View
Haftayı Cafer kapadı.. 4.74 dip oldu..
arkadaşlar bu fiyatlardan girilirmi bu hisseye yabancıyımda
Ben firmanın yönetim tarzını beğenmiyorum halka açık bir şirkete yakışmıyor. Sorumluluk duygusuyla hareket etmiyorlar.
Fakat ana hissedar bu şirketi sahipsiz bırakmaz eninde sonunda özellikle Nurol life teslimlerinden sonra tekrar daha aktif olacaklarıdır.
Sözün özü geçmiş zamanını beğenmiyorum ama gelecek için potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Bu aralar pek yazmıyorum ama finansal yönden geçmişte çok yazdık ne olabilir ne beklenir diye. Artık detay yazmaktan ziyade izleyip görme zamanı.
Umarım açık olmuştur..
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
%67 şirketin olacak ama lüks bir proje brüt karlılığın çok yüksek olmasını bekliyorum
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
http://666kb.com/i/dlpyktg9ol47jbm2g.jpg
beyler,
temmmuz 27 den beri fiyat 5.24 lerden yukarı ve citi bu fiyatların üstünde topladı da topladı.
sonra 5.24 ten aşağı mı verdi, vay anasına ne acemiymiş bu citi ? yazık ettiği zarara,
5.40 ortalamayla almış olsa,
5 lira ortalamayla vermiş olsa, bir milyon lotta 40 kuruş zarar, 400.000 tl.- zarar yazmış yazık nan.
olmaz öyle şey.
hani grafikle bilginize.
bir şeyler oldu evet, bir virmanlar bak ben satıyorum sen al sakla falan,
40 takla var evet...
bence,
5.40 la aldıklarını yukarı sürdüremedi,
al ben alıyorum sonra sat bana ben sana satıyorum, kurum kuruma hatır çeki gibi birbirlerine mal verip düşürdüler,
5 ortalamaya gelmiş olsalar bu son iki üç günde,
şimdi ortalamaları 5.20, bunun bayaa üstünde bir karla satarlar.
1,5 mio 5.40 la almış olsalar,
bir milyon da diğer bankalardan karışık, düşerken 5 ortalama ile,
2,5 milyonu satmak için bayaa bir hacim yaptıracaklar sanırım 6.00 da soluğu alırız,
etrafta mal da yok.
o malı yukarı sürerken de mal yiyeceklerdir kafaya, onları da kaldırmaları lazım
eğer bunu yapanlar şirket değil ise
bir galip vakası ile daha karşı karşıya kalırız ))))
galip kadar beceriklilerse zarar etmeden çıkmak için bayaa maharet lazım olcak,
bakalım o kadar becerikliler mi ?
ya da bu galip ?
:)
intikama geldi.
ana....!!!! ????
neden olmasın ?
ahahahahahHahahahHahahahHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ( kötü adam gülüşü )