Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6430 madde; 1 - 8 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    dökmeden gitmez derim hep.
    hiç bir üst hareketinde dökmeden gitmedi.
    ben çok hızlı hareket edeceğini düşünüyorum.
    eğer haftalıklarla hareket ederse, bir de alfa romeo alıyorum o zaman
    hocam şöyle bir bakalım, finansal tablolar açıklandı ve aşağı saldı, neden?
    100 milyon kar bekliyorduk da 15 mi geldi!!
    kurdan 20 civarı gelir bekliyorduk 15 geldi, bu mudur sebep!!!
    nurol life 3.çeyrekten önce bilançoya girmeyeceğini hepimiz biliyoruz, bunda bir değişilik mi var sanki!!
    beklentiler hala pozitif, borcu dert etmeyin ana firma zaten arkamızda diye her faaliyet raporunda yazıyorlar..

ne oldu da dağıttın böyle?

işinzi gücünüz lololo, gizli bir gündem yoksa yolu bellidir, senden korkan senin gibi olsun

keko spek

2.  Alıntı Originally Posted by NoMoreBets Yazıyı Oku
    hocam şöyle bir bakalım, finansal tablolar açıklandı ve aşağı saldı, neden?
    100 milyon kar bekliyorduk da 15 mi geldi!!
    kurdan 20 civarı gelir bekliyorduk 15 geldi, bu mudur sebep!!!
    nurol life 3.çeyrekten önce bilançoya girmeyeceğini hepimiz biliyoruz, bunda bir değişilik mi var sanki!!
    beklentiler hala pozitif, borcu dert etmeyin ana firma zaten arkamızda diye her faaliyet raporunda yazıyorlar..

ne oldu da dağıttın böyle?

işinzi gücünüz lololo, gizli bir gündem yoksa yolu bellidir, senden korkan senin gibi olsun

keko spek
    Hocam burada böyle yazıyorsunuz ama yukarda da firmanın satış politikasıyla dalga geçen, ulaştıkları satış rakamlarını beğenmeyen de sizdiniz. Bu mesajınızla bir çelişki var gibi gözüküyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Keynes Yazıyı Oku
    Hocam burada böyle yazıyorsunuz ama yukarda da firmanın satış politikasıyla dalga geçen, ulaştıkları satış rakamlarını beğenmeyen de sizdiniz. Bu mesajınızla bir çelişki var gibi gözüküyor.
    Ben firmanın yönetim tarzını beğenmiyorum halka açık bir şirkete yakışmıyor. Sorumluluk duygusuyla hareket etmiyorlar.

Fakat ana hissedar bu şirketi sahipsiz bırakmaz eninde sonunda özellikle Nurol life teslimlerinden sonra tekrar daha aktif olacaklarıdır.

Sözün özü geçmiş zamanını beğenmiyorum ama gelecek için potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Bu aralar pek yazmıyorum ama finansal yönden geçmişte çok yazdık ne olabilir ne beklenir diye. Artık detay yazmaktan ziyade izleyip görme zamanı.

Umarım açık olmuştur..

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by NoMoreBets Yazıyı Oku
    Ben firmanın yönetim tarzını beğenmiyorum halka açık bir şirkete yakışmıyor. Sorumluluk duygusuyla hareket etmiyorlar.

Fakat ana hissedar bu şirketi sahipsiz bırakmaz eninde sonunda özellikle Nurol life teslimlerinden sonra tekrar daha aktif olacaklarıdır.

Sözün özü geçmiş zamanını beğenmiyorum ama gelecek için potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Bu aralar pek yazmıyorum ama finansal yönden geçmişte çok yazdık ne olabilir ne beklenir diye. Artık detay yazmaktan ziyade izleyip görme zamanı.

Umarım açık olmuştur..

Anlıyorum hocam sağ olun. Peki bu Nurol Life için, satılan her bir ünitenin bedelinin yarısı arsa sahibine gidecek değil mi? Bilançoya yansıyacak olan sadece şirkete kalan kısım olacak yani?

5.  Alıntı Originally Posted by Keynes Yazıyı Oku
    Anlıyorum hocam sağ olun. Peki bu Nurol Life için, satılan her bir ünitenin bedelinin yarısı arsa sahibine gidecek değil mi? Bilançoya yansıyacak olan sadece şirkete kalan kısım olacak yani?
    %67 şirketin olacak ama lüks bir proje brüt karlılığın çok yüksek olmasını bekliyorum

6.  Alıntı Originally Posted by NoMoreBets Yazıyı Oku
    %67 şirketin olacak ama lüks bir proje brüt karlılığın çok yüksek olmasını bekliyorum

en az %30 brüt karla satılmış, finansal tabloya yansıyan %33 gelirin düşülmüş hali

sorun şu bu şirket hem az konut satıyor hem de konutları tutup kiraya oynuyor, ben borçlaırnı ödemekte sorun çekmeyeceğini o yönden korkulacak bir durum olmadığı görüşümü defalarca dile getirdim, ama hisse performansı için başka bir şeyler lazım, onlarda belli KAP açıklaması olmalı yoksa zor işimiz...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •