bir de bu şirketin temettü vermesi imkansıza yakın.
Printable View
bir de bu şirketin temettü vermesi imkansıza yakın.
Halka açik bir deri imalat firması olan bu şirket,yani sadece derim işler iyi değil ise neden hala bu çalıştığı pazarlamaya mal veriyor, alacaklar çok yüksek zarar ediyorum dedi ama pazarlama diye sana hala mal veriyorum diyor.urettigini anlaş başka firmalara sat,kazın ayağı öyle demiyor ozaman demi,sizce bu nasıl,buradan tutturabilecek birşey cikarmi
hocam başka seçenek yok ki. mağazalar pazarlamanın. sistemi bu şekilde inşa etmişler. benim anlamadığım neden 2 şirketi birleştirmek için harekete geçmiyorlar. 2012deki adım bir şekilde olumsuz sonuçlanmış. neden olumsuz bunu bilemem ama şimdi spk izin vermese ya yönetim kötü niyetlidir, ya da spknın bir hatası vardır diye düşünürüm. acaba konfeksiyona ait olan markanın değerinin birleşmede hesaba katılmaması mı spk tarafından kabul edilmedi.. veya 3 yıldır zarar eden pazarlamayı daha yüksek bir orandan birleştirmek istedikleri için mi gecikiyorlar.. bilemiyorum... ama yanlış yoldalar.
devralma yoluyla birleşmede birleşme hesabı nasıl yapıldığını bilmek gerekir diye düşünüyorum. yanılmıyorsam 2010 yılında çıkan tebliğin ekinde vardı bu hesaplama.
http://www.resmigazete.gov.tr/main.a...7/20030714.htm
2003te çıkan tebliğin eklerinde... 2010da ekleri iptal edilmiş. ama fikir vermesi açısından bakılabilir.
İmalatın mallarını satan bu dukkanlarla yani pazarlamayla bağlı ortaklık Yok, satıp para kazanmak isteyen pazarlama reklam giderlerini kendi odesin biz niye iskonta yapıyoruz sanki degilmi
300 400 milyon TL iş yapacaksın oturup para alamıyorum diye ağlayacaksın,he yedik,, pazarlama bizim sayede ayakta,sadece derim isminin kullanın hakkı bile milyon dolarlık bence ,git pazarlamada kilere iste senin malını satıyorlar franchise diye birşey var,üretimi kurtarmak istese diyeceğim ama,,,
iki şirket birleşse ve yeni sermaye 12 milyon olsa kynin payı (1.457 milyon lot) %12.14 olur.. 16 milyon olsa ky payı %9.1 olur.. 20 milyon olsa ky payı %7.28 olur.. sonuçta kendi açılarından en kötüsünden %88i, en iyisinden %92.5u zaim ailesinin olur.. yüzde 5 eksik fazla olmuş mühim olmaması gerekir. şirketlerin faiz yükü altında ezilmeden birleştirilip semaye ihtiyacının karşılanması ve makyajlı bilançoyla iyi fiyattan ortak bulunması şart.
Yedi sene önce formaliteden birleşme için başvurdular rededileceğini bile bile.Spk bilanço üzerinden altı aylık süre geçtiği için redediyor.Yapacakları tek şey hemen bir sonraki yılın bilançosundan sonra başvurmak birleşme için.Ama ne hikmetse yedi senedir başvurmuyorlar.Çünkü niyetleri bozuk.Bizlerin bilmediği birşeyler var kimse söylemiyor.Bu kadar beklentili bir hisseye neden büyük oyuncu gelmiyor.Bir kaç milyonla nerelere götürebilir kağıdı her şey uygun.Beklenti var hem de üç tane ama kimse dalmıyor.Var var kesin herkesin bildiği bizim bilmediğimiz bi durumlar var yoksa inanılır gibi değil.Yirmi yıldır tepkisiz kağıt mı olur?
Patron kaymak yemiyor..
Bogazdaki luks villasinda buzlu badem eziyor..:)
Sirket merkezinin oldugu yerde pencere camindan disari bir yer gosterdiler. Burayi patron sirkete kaynak icin satti dediler. Sirket buyuyor magaza sayisi artiyor ama bununla birlikte en onemli varliklari olan cok kiymetli arsalarini kaybediyor.
Atiyorum birlesse 16 milyon sermayesi olsa, bunun 14,5u patron ve ailesinde olur. Bi 14,5 milyonluk tahsisli sermaye artirimi ile hisse basina 25 - 30 tlden yeni ortak alirlar. Yaklasik 100 milyon dolar nakit girisi olur. Tum finansal borclar kapanir. Ve 4 gun once soyledigi anadoluya alt markayla farkli bir giris yapip daha fazla kisiye hitap ederek yeni yatirimcisini da razi eder. Yatirim tavsiyesi degil. Temel olarak uc asagi bes yukari benzer bir hareketle sirket kaya gibi saglamlasir. Ve hatta bu kaynagin yarisiyla 754 adadaki bitisik parseller satin alinabilir. Veya ortak proje gelistirilebilir.
Simdi bu arsa olayinda derimoda anladigim kadariyla piyango vurmus vaziyette lakin neden kimse almaz kimse ilgilenmez anlamiyorum..
arsa hazinenin ve bu arsada derimod fuzuli şagil olarak gosterilmis...
fuzuli sagil olarak ecrimisili odersin belediye rayic tapu degeri uzerinden bedelini odeyip haxineden tapuyu alirsin hazine tapudan ferag eder..
bu islemleri herhalde 1 milyon tl ye yapabilirler iste arsanin rayic degeride 15 milyon tl imis...
yani fuzuli şagil olarak (isgalci) haklarini kullan .:)
iste kaynak... bir de bu minik arsayi alan arsa birlestirmesinde 10 adim onde olacak...
istanbulda-dikkat-ceken-ilan-denize-nazir-ucgen-arazi-gokdelene-uygun-40686920
http://m.hurriyet.com.tr/istanbulda-...uygun-40686920
Bu hazine arazisi derimodun gayrimenkulunun degerini tevhidlerden ve ifrazdan dolayi %100 etkileyecek ...
neyse ali agaoglu gelsin arsalarida derimodu alayini alsin guzel guzel gokdelenler diksin:)
Evet şu arsa işi bence de piyango,bu parsel yandaki parsel için hayati önem taşıyor,bu birleştirme olmadan 27 kat rezidans dikelemiyecek,ve önce derime alma hakkı tanındı,ben olsam ne eder eder pazarlama ya aldırdım,sonra merkez binayı yan parselin sahibine verir ortak bi rezidans diktirirdim.derim towers,,
Ziraat yatırım da hisse takası 119500 Lot artmış,bu durgunlukta bunu ky almış olmaz herhalde,kim ki bu
Tahta yapıcı bir abim diyor ki; borsanın altın kuralı küçük yatırımcı için değildir,bizler içindir.Beklentiyi , hayali al ;gerçeği sat ...
Peki 20 yıldır sadece beklentisi ve hayali olan bir tane bile kap a düşmüş gerçeği olmayan kağıdı 20 liraya çıkarıp sonra kime satacam? Eniştemin görümcesine mi?
Besiktaş başkanı Fikret Orman herhalde... Bir seylere cok kızmış karakartal baskanı anlasilan...:)
https://www.cnnturk.com/magazin/arti...yengesi?page=2
bu şirketete çok anlam yüklüyorsunuz. 100 milyon dolar falan...., şirket şu anda can çekişiyor .mağaza çalışanları ile konuşun.son iki yıldır birtane mağaza açmadı.akbatı AVM de (bahçesehir)boş mağazalar var bütün ayakkabıcılar var birtek derimod yok 3 senedir gelemiyor.bunlar hayra alamet değil.ciroları takip edin göreceksiniz.
derimodun kazlı çeşmedeki mağazası 3 katlı 300 metre taban oturumu olan toplam 900 metrekare kapalı alandır. ederi 10 milyon tl civarıdır. başkada gayrimenkul yok. zamanında ben de çok değerli gayrimenkul diye düşünürdüm.ancak öyle olmadığını gördüm.hesabınızı gayrimenkul değerine göre yapmayın.
Bos verin derimodu su akar yolunu bulur..
bir iş ..bir oluş oncesi borsa şirketleri
boyle derimodun yaptıgi gibi
kayitli sermaye attirimi ve ulusarasi sirketlerden Not alirlar..
bu is yada oluş
yabanci ortak mi sermaye artirimi mi veya birlesmemi yakinda belli olur.
birlesik derimod degerli bir sirkettir.
birlesik derimod 2012 yilinda 200 milyon dolar deger bicildigini sırf ben degil piyasa da biliyor..
haydi hayirli isler bol kazanclar:)
Can çelişiyor diyelim, bildiğim kadarıyla unlu yatırım deki 400000 Lot derim in, hariçten bu okadarda patronun satilabiliri olsa bir milyon sekiz yüzden çıkar dışarda 1000000 kaldı,patron sürdürebilirligi kalmadı satıyorum dese sermayesinin beşte birine yani bütün derimde söz sahibi olduğumuz lotlar alıcı için ne kadar önemli birde bu yönden bakarsak
su an lc 832 magaza var.... magaza cılmasından korkanlara bir lc çek,,,
reklamalrı dönmeye başladı,,,, arz filan çıkarsa şaşırmam,,,,
http://www.hurriyet.com.tr/hedef-avr...ilk-3-40085788
2023’te mağaza hedefiniz nedir?
Türkiye’de 415 mağazamız var, 500’e çıkacağız, ama 500’ün üzerine çıkacağımızı sanmam çünkü Türkiye pazarının büyüklüğü ancak bunu yapabilir gibi görünüyor. Metrekarelerimiz büyüyebilir ama mağaza sayımız 500’de kalır. Bizim için esas büyüme planı yurtdışında büyümek, bugün yurtdışında 193 mağazamız var ama 2023’te temel amacımız bu mağaza sayısını 1.000’e çıkarmak. Türkiye’de 500, dünyada 1.000, toplam 1.500 mağazalık bir organizasyon olacağız, çünkü temelde de bir hedefimiz var, o da 10 milyar dolar ciro barajını aşmak. Tüm bunları yapmamızın temel nedenlerinden biri ‘iyi giyinmek herkesin hakkıdır’ misyonuna inanıyoruz ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz bu bölgelerin tamamında... Şirkette herkes bunun için çalışıyor.
-------------
Yurtdışında ağırlıklı nerelerde varsınız?
Yurtdışında Balkanların tamamı, Ukrayna, Belarus, Rusya, Gürcistan, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan’dayız. Çin’den yeni bir mağaza açtık, Urumçi’de. Bize ihtiyaç olunan bölgelere gidiyoruz. Çok yakında Kenya’da mağaza açacağız. Afrika’ya giriş kapısı olacak bizim için, Afrika’da büyüyeceğiz. 2023 vizyonumuz Avrupa’nın ilk 3 giyim perakendecisinden birisi olmak.
------------
LC 2016 RÖPORTAJ
2023’te mağaza hedefiniz nedir?
Türkiye’de 415 mağazamız var, 500’e çıkacağız, ama 500’ün üzerine çıkacağımızı sanmam çünkü Türkiye pazarının büyüklüğü ancak bunu yapabilir gibi görünüyor. Metrekarelerimiz büyüyebilir ama mağaza sayımız 500’de kalır. Bizim için esas büyüme planı yurtdışında büyümek, bugün yurtdışında 193 mağazamız var ama 2023’te temel amacımız bu mağaza sayısını 1.000’e çıkarmak. Türkiye’de 500, dünyada 1.000, toplam 1.500 mağazalık bir organizasyon olacağız, çünkü temelde de bir hedefimiz var, o da 10 milyar dolar ciro barajını aşmak. Tüm bunları yapmamızın temel nedenlerinden biri ‘iyi giyinmek herkesin hakkıdır’ misyonuna inanıyoruz ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz bu bölgelerin tamamında... Şirkette herkes bunun için çalışıyor.
TÜRKİYE 500 YURTDIŞI 1000 TOPLAM 1500 HEDEFLERİ,,,
http://www.hurriyet.com.tr/hedef-avr...ilk-3-40085788
UYUMAYA DEVAM,,,
Şu arsa satıldı mı, duyan varmı,satildiysa kim adı acaba??
Komik,,,,,,,,,
Kredi faiz giderleri 6.969.349
Faktoring faiz gideri 3.391.783
Tahvil faiz giderleri 2.916.291
Diğer 255.718
13.533.141
faiz ne kadar kötü bir şey,,,, alanda veren de
Piyangodan para çıksın ilk işim derimin borçlarını ben yapilandircam,canım öyle istiyor
koca bir yıl daha zararla kapattın borsada hisse alanların yüzde doksanı kazandı yüzü güldü derimod vede yönetim kurulu üyeleri hepinize selam olsun bu dünyanın öbür tarafını size yıllardan beri hatırlatıyorum ama nafile siz benim yüzümü 10 yıla yakındır güldürdünüz Allahım da sizin vede cocuklarınızında yüzünü güldürsün size başka türlü söz söylenmez 2016 endeks 78.139 derimod 7.69 2017 endeks 120.000 derimod 7.50 başarılarınız devamını bekliyorum yönetim vede Zafer denen zat. ytd
Beyaz 2.5 yılda 73 katı,,, komik,,,
Ek 12968
cook sıcak....:)
Yeni yilin bol kazanc getirmesini dilerim...
ya bakin derimoda bugun 1270 tl bayildim...
ayakkabi mont vs burnumdan soluyorum vs..
ne vardi derimod onunden gececek...?:)
ya cikarin sunu acilen 20 ye
yoksa ben yapacagimi biliyorum...!
Ek 12986
Yılbaşı şıklığını Derimod ile tamamlayın...:)
Hocam buna fiyat biçilmez.2018 de asuzu 107 derim de 57 görsün İnşallah