Sayfa 152/761 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 6088 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Yedi sene önce formaliteden birleşme için başvurdular rededileceğini bile bile.Spk bilanço üzerinden altı aylık süre geçtiği için redediyor.Yapacakları tek şey hemen bir sonraki yılın bilançosundan sonra başvurmak birleşme için.Ama ne hikmetse yedi senedir başvurmuyorlar.Çünkü niyetleri bozuk.Bizlerin bilmediği birşeyler var kimse söylemiyor.Bu kadar beklentili bir hisseye neden büyük oyuncu gelmiyor.Bir kaç milyonla nerelere götürebilir kağıdı her şey uygun.Beklenti var hem de üç tane ama kimse dalmıyor.Var var kesin herkesin bildiği bizim bilmediğimiz bi durumlar var yoksa inanılır gibi değil.Yirmi yıldır tepkisiz kağıt mı olur?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Bekkop Yazıyı Oku
    Bu şirket bu haliyle senin olsa ortak bulurmuydun,günbegün büyüyen istediğin gibi at koşturduğu ,soran yok karısanin yok, kaymağı başkasına yedirir misin,bu düşün bakalim
    hocam kaymak filan yediklerini sanmıyorum.

3. Patron kaymak yemiyor..

Bogazdaki luks villasinda buzlu badem eziyor..
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

4.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    hocam kaymak filan yediklerini sanmıyorum.
    Uretimin yönetim (2 ,,3. Milyon) giderlerini sayma,patron 109 mağaza dan masraflar çıktıktan sonra binerlira kazansa 109 binlira aylık eder.okadarcikta kazanmasinmi kaymak parası degilmi ama,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Bekkop Yazıyı Oku
    Uretimin yönetim (2 ,,3. Milyon) giderlerini sayma,patron 109 mağaza dan masraflar çıktıktan sonra binerlira kazansa 109 binlira aylık eder.okadarcikta kazanmasinmi kaymak parası degilmi ama,
    Sirket merkezinin oldugu yerde pencere camindan disari bir yer gosterdiler. Burayi patron sirkete kaynak icin satti dediler. Sirket buyuyor magaza sayisi artiyor ama bununla birlikte en onemli varliklari olan cok kiymetli arsalarini kaybediyor.

Atiyorum birlesse 16 milyon sermayesi olsa, bunun 14,5u patron ve ailesinde olur. Bi 14,5 milyonluk tahsisli sermaye artirimi ile hisse basina 25 - 30 tlden yeni ortak alirlar. Yaklasik 100 milyon dolar nakit girisi olur. Tum finansal borclar kapanir. Ve 4 gun once soyledigi anadoluya alt markayla farkli bir giris yapip daha fazla kisiye hitap ederek yeni yatirimcisini da razi eder. Yatirim tavsiyesi degil. Temel olarak uc asagi bes yukari benzer bir hareketle sirket kaya gibi saglamlasir. Ve hatta bu kaynagin yarisiyla 754 adadaki bitisik parseller satin alinabilir. Veya ortak proje gelistirilebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    Sirket merkezinin oldugu yerde pencere camindan disari bir yer gosterdiler. Burayi patron sirkete kaynak icin satti dediler. Sirket buyuyor magaza sayisi artiyor ama bununla birlikte en onemli varliklari olan cok kiymetli arsalarini kaybediyor.

Atiyorum birlesse 16 milyon sermayesi olsa, bunun 14,5u patron ve ailesinde olur. Bi 14,5 milyonluk tahsisli sermaye artirimi ile hisse basina 25 - 30 tlden yeni ortak alirlar. Yaklasik 100 milyon dolar nakit girisi olur. Tum finansal borclar kapanir. Ve 4 gun once soyledigi anadoluya alt markayla farkli bir giris yapip daha fazla kisiye hitap ederek yeni yatirimcisini da razi eder. Yatirim tavsiyesi degil. Temel olarak uc asagi bes yukari benzer bir hareketle sirket kaya gibi saglamlasir. Ve hatta bu kaynagin yarisiyla 754 adadaki bitisik parseller satin alinabilir. Veya ortak proje gelistirilebilir.
    Simdi bu arsa olayinda derimoda anladigim kadariyla piyango vurmus vaziyette lakin neden kimse almaz kimse ilgilenmez anlamiyorum..

arsa hazinenin ve bu arsada derimod fuzuli şagil olarak gosterilmis...

fuzuli sagil olarak ecrimisili odersin belediye rayic tapu degeri uzerinden bedelini odeyip haxineden tapuyu alirsin hazine tapudan ferag eder..

bu islemleri herhalde 1 milyon tl ye yapabilirler iste arsanin rayic degeride 15 milyon tl imis...

yani fuzuli şagil olarak (isgalci) haklarini kullan .

iste kaynak... bir de bu minik arsayi alan arsa birlestirmesinde 10 adim onde olacak...

istanbulda-dikkat-ceken-ilan-denize-nazir-ucgen-arazi-gokdelene-uygun-40686920

http://m.hurriyet.com.tr/istanbulda-...uygun-40686920
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

7. Bu hazine arazisi derimodun gayrimenkulunun degerini tevhidlerden ve ifrazdan dolayi %100 etkileyecek ...

neyse ali agaoglu gelsin arsalarida derimodu alayini alsin guzel guzel gokdelenler diksin
    Néy Nâmé...!

8. Evet şu arsa işi bence de piyango,bu parsel yandaki parsel için hayati önem taşıyor,bu birleştirme olmadan 27 kat rezidans dikelemiyecek,ve önce derime alma hakkı tanındı,ben olsam ne eder eder pazarlama ya aldırdım,sonra merkez binayı yan parselin sahibine verir ortak bi rezidans diktirirdim.derim towers,,

Sayfa 152/761 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •