2013 yýlinda devlet o civardaki arsalari icin imar duzenlemesine gitmisti..
asagida da zeytinburnu liman ve bir takim arsalar icin 1000 lik plan duzenlemesi yapilmisti..
zeyport guzel ve degerli bir proje..
icerikbelge2682.jpg
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
yarým saat önce zaferi aradým telefonu 3.4 defa caldý beni görünce hemen kapadý sonra telefonuma mesaj atýyor o mu yoksa þirketten mi bilmem aama uygun zaamanda dönülecek imasý vardý mesajda ama dönmeyecegini biliyorum ama telefon hala üstlerinde.tüm arkadaþlar iyi niyetle yorum yapýyorlar ama bunlarda karþýlýgý yok arsaalarla iyi haber cýkacak olsa inanýn en son bizler duyarýz ytd.
gencler bunlarý þikayet edebilecegim spk dýþýnda bir kurum varmý bana yazýn sayfadan ben geregini yapacagým endeks bir senede yüzde elli yapmýþ bu yüzde 5 geride hissemiz kuþa döndü savcýlýk mavcýlýk nereye þikayet etmem gerekiyorsa ama bilinli olarak yazýn hemen yýl baþýndan önce bunlarý þikayet edecegim benim hissemi kimse kuþa ceviremez zafer senden bunun hesabýný soracagým cocuklarýmýn rýzkýný sana yedirmem sen dua et istanbullu degilim burnunun dibinde senden cok ama cok güzel hesap sorardým kimliginide ögrendim bana verdigin vaadlerin hesabýný mahkemede bir bir sorardým zafer sana zazdýkca kinim daha cok artýyor. adam gibi yönet þirketi yapamýyacaksan dep ol git.ytd.
Bir hissenin tahtasý hiç mi deðiþmez? Tahta yapýcý 10 yýl önce býraktýðým gibi. Mesai baþýnda kademeli her gün beþ altý kademe aþaðý ver.Sonra birden çek yukarý ele ver.Sonra tekrar sebepsiz aþaðý sal.Devlet memuru olsan emekli olmuþtun derim den.Bir de bu topiði takip etme huyu.Ayný adam yemin ediyorum.Bizim buraya yazdýðýmýzý okuyup gýcýklýðýna aþaðý veriyor.Öðleden sonra da 47 48 ayarlar akþam 6 da sefer taslarýný toplar evine gider.Aracý kurumu da belli iþ yatýrým ve marbas ondan al ona bas olmadý takas yap.
Naçizane tesbitim 20 senedir bu kaðýda giren büyük oyuncu yok.Çoluk çocuðun elinde oyuncak olmuþ 20 senedir.Þimdi benim bu yazýmdan sonra ya gýcýklýðýna aþaðý verecek yada biraz yukarý çekecek ters yapacak.Þu çapsýz lardan tek kurtuluþ babalarý çekecek baba bir kap haberi.20 yýldýr gelmemiþ ama umut fakirin ekmeði.
Acemþah Kumar arkadaþlar size bir sorum var 4.veya 5 sene önce telefondaki konuþmalarý cýkarabilme imkaný varmý cýkarmý bu zat bende ne kadar hisse oldugunu biliyor nasýl ögrendin dedim biþeyþer söyledi ama anlamadým baana o zamanlar endeks 6o binli rakamlardayken bile hisselerini 7.5 8. seviyelerydi galiba alayým dedi bende olmaz dedim aradan gecen zamana bakýn zarara bakýn ben köpürmeyeyimde kimler köpürsün 2016 da 2017 de temettü verecegiz diye bana sözleri var bunlar kayýtlarda var onun icin konuþmalarý cýkarabilirmiyiz diye soruyorum eger bunlarý mahkemeye verirsem elimde delil olur hemde cok kuvvetli delil olur ytd.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
pazarlamanýn durumunun sürdürülebilir olmadýðýný düþünüyorum. 3 yýldýr zarar ediyor görünüyor. (e-devletten sorgulatýrsanýz son 3 yýldýr matrahsýz) ve konfeksiyon pazarlamayý fonluyor. ticari alacaklar sürekli þiþiyor. kýsaca þirket yurtiçinde ve yurtdýþýnda kendi imkanlarýyla büyüdü ve öyle bir noktaya geldi ki sayýn acemþahýn dediði gibi bir adým atýlmasý þart. yoksa durum iç açýcý deðil. kendi ayaklarýna sýkarlar.
markanýn itibarýný gölgelemeden güçlü bir ortak þart.
Yer Ýmleri