bakalım, nasip.
hissedeki tüm ortaklara hayırlı olsun..
is the average of five people around the human..
Printable View
Üstadlar ilk defa bedelliye katılacağım şimdi nasıl olacak örnek 1000 lotum var diyelim bana ney düşecek bedelli hakkını almakmı iyi satmakmı bilgilendirirseniz memnun olurum
bol kazançlar :) çalı dibi :D
Arkadaşlar hissetme ilgili yorum yapacak tecrübeli arkadaşımız yokmu bundan sonrası icin
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şahsi fikrim hisse iyi prim yaparsa bedelli lere rağbet iyi bu ara satılabilir bir kaç gün içinde rüçhan tarihi açıklanır...ruchan lar bazen iyi prim yapıyor o zaman satarsin yok primsiz kalırsa ben rüçhan başı 1 tl olmak kaydıyla hesabınızda para bulundurup bedelliye girersiniz...
Bunların bir zamanı var 15 20 gn gibi yok ben hiç birine katılmicam diyorsan ver satışını çık hisseden...
2,96 sağlam destek, burayı kırmaz ise tekrardan yukarı doğru bir hareket gelebilir, gün içinde sabahki GAP ı kapatması iyi oldu bu arada YTD.
İnfoda olan grubun başında kişiye selamlar :)
Yeni bir bedelli daha, nasip kısmet artık. YTD.
arkadaşlar bedelli tarihi nezaman bilen vasa yazabilirmi.
yarın bedelli başlıyor hayırlı olsun.
mevcut sermaye: 54.437.596,32
Ulaşılacak Serm : 100.000.000,00
Rüçhan Kullanım Oranı : % 83,69657
Rüçhan Pazarı başlangıç 16 eylül - Bitiş: 30 eylül 2020
Kuyaş E Başlangıç fiyatı : 2,29
Kuyaş R fiyatı Başlangıç : 1,08
hadi hayırlı olsun
Arkadaslar bedelliye katilmak mi mantikli r leri satmak mi?
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rühçanlar 1-1 geçmiş ilginç %80 olması gerekmiyor muydu ?
İşbankası KUYASR yi göstermiyor ekranda, nasıl takip edeceğimki şimdi :(
R leri satmak için kapanışı beklemek mi gerek yoksa makul fiyattan satmak mı? Düşünceniz nedir?
İşbankası benimde içime etti,2 sisteme bölmüşler,1 sistem eskisistem,2 yeni sistem,yenisistemleri yoğun borsa işleriylen uğraşana dayatıyorlar,tam 10 ay ecel terleri döktürdüler bana,eski sistemdeki aile bireylerime aktardım bende çoğunuoradan yapıyorum,gn müd yardımcısıylan konuştum yoğun mesaj çekmiştim,adam bana hikaye anlatıyor çocukça,senin yaşın kadar ben borsadayım attığınız kazık bana 7000 tlye mal oldu dedim,ben yönetimde olsam hepinizin işine son veririm dedim,neymiş efendim sistemi oturtamadık,başlarım sizin sisteminize dedim,beceriksiz kadroları aldınız az ücretlen,eskileri emekli ettiniz,adamınız yoksa size elaman takviyesi yapayım biiişim çevrem geniş dedim,yok efendim,falan,neyse telefonu kapattım,sistemleri 10 aydır hata veriyor,sanırım sizdekide ondan kaynaklanıyor.
R 10.000 yapıp peşi 1.100 neden yaptı acep,dikkatimi portföy hesaplarında çekmişti,zaten iş yatırım devamlı hata veriyordu ondan sandım,bazen hesaplarım %25 yukarıda bazen aşağıda gözüküyor,onların sisteminin içine deyim,neyse ondan sandım,baktımki R kaynaklıymış,fazla hissem yoktu,1 k falandı,oda kalıntıydı 1 tl maliyetlen,ben bu işten bişeycik anlamadım,tamam açılışta serbest marjda açılıyor,ama bu kadarıda oha dedirtiyor insana!!!
Dun tavandan aldim sabah acilista ortalama1.53 ten sattim.kredili almistim biraz sabretseymisim borsadaki son bir ayda ettigim 70bin zararimin hepsi cikmisti.bunada sukur.bu fiyatlardan satmayip beklemek cok pismanlik getirebilir.ama belli de olmaz daha da gidebilir ben olsam satardim 3.20lerden
KuyasR fiyatı aşırı uçtu, bu duruma bir anlam veremedim.. Ruchani en iyi fiyattan satmakmi.? Yoksa Bedelliye katilmakmi mantıklı.? Bedelliye katilsak Rüçhan fiyatının uçması birleşmede hisse fiyatina etkisi ne olur..? Rüçhan fiyatı Kafami karistirdi.. olay nedir, Bilgi verebilecek arkadaşlar Help.. Teşekkürler..👍
İnşallah benim rühçanları ihtiyacı olan birisi almıştır 1.50 den :drunk:
4,03 ten gönderdim bende ama erken davranmışım, neyse 1 günde iyi para
R ler sadece ilk gün serbest marj oluyordu değil mi yanlış bilmiyorum?
R 4.55...Bu R işi eski sistem gibi olmuş,bundan 15-20 sene önce bedelliye giden R hisselerin fiatı el yakıyordu,%500-1000 olanları biliyorum,nalet megapında R hissesi 7 iken ben 4.50'ye düşünce oradan almıştım çok düştü diye soluğu 250'de almıştım,o hissede beni yakan R olmuştu,E alsaydım sorun yoktu,maliyeti onda 4.15 yapmıştım,bende 4.20 olunca birleştiğinde 4.20 yarıdan fazlasını satmıştım kızıp,nalet hisse şimdi 10.24 tavanda ve çok az lotum var...28 senelik borsacıyım hala sistemini sökmüş değilim,sadece devamlıtemkinli davranırım,yani köşe kapmaca oynuyoruz,spek ne yaparsa bizde aynisini yapıyoruz.
Aynen doğru ondan 10 tl oldu,peşi malum 1 tl,şimdi 4 üstünde,vatandaş ucuza verdiyse suçu yok,çünkü 1 tl olduğunda 1.50-2-3 yaptı birden,bende olsa satardım,hisseyi unutmuştum portföyüme bakınca birşeylerin döndüğünü anladım,baktım E 2.51,R3,baktım R alışları son gaz 4 üstünden gönderdim,4.19 göndermiş...Hissenin bedelli sonu alıcılı başlaması süper,devamına yarına bakmak lazım,2.22 olduğunda almak lazımmış E'yi...katıldığım bütün bedellilerde böyle değildi,gerçekten çok hızlı başladılar ve bize alım fırsatı vermediler,bana 2.50 fiatları pahalı,çünkü önceki maliyetim 1 tlidi...ytd.
Aynen bende şaşırdım,guya bedelli uzmanıyız,çoğu bedelliye katıldım,bununki çok değişik oldu,o yazdıkların deniz hariç hepsinde vardım,afyondada vardı oraya 1 daire parasını gömdüydüm,karşılığında 1 daire aldım,yani afyon beni üzmedi,ama nalet mgegap bizi fena tökezletti,kızıp 4.20 olunca yarısını sattım,şimdi 10.24 tavanda:vk:,TSGYO-ATLAS şu aralar beni çok yoruyor,bedelliden sonra hiç pirimyapmadılar,sadece TSGYO bugün hareketliydi,ATLAS'sın esas yeri 2 cıvarı,lanet 1.50'ye demir attı,onda ilk gün voleyi vurdum okadar,1i90 iken birden 1.60taban çekti,bende ya herru deyip bayağı oradan alım yaptım 1.80 üstünden okuttum,sadece ondaki kazancım o,neyse bakalım bu yarın ne yapacak.:wave:
Vallahı helal olsun r tahtası manyak bır hareket ettı. Twiterde takeover mı ne dedıklerı bi sistem varmış cogunlugu ele gecırıp hıssede soz sahıbı olmak ısteyen bır gurubun hazıran ayındakı acıklamalarını okumustum. sallamamıstım ama suan r tahtasını gordugumde parmak ısırdım helal olsun dıyorum.(ayhanozturk)
Megap'ta ve özellikle de Atlas'ta zor tahtalar oldukları konusunda seni uyardım sn. refaba.
Atlas'ta bende bi ara 10k içerideydim ama şükür ki hem zararı çıkarıp hemde kâr ile ayrılmayı başarmak nasip oldu.
şaka değil koskoca Çaycı'yı ilk defa ciddi tokatladık.
ama senin hâlen Atlas'ta olmana şaşırdım,
senin tecrübende birinin şu zamana kadar çevirebilmiş olması lazımdı çünkü trade fırsatları oldu..
Kuyasr maximum kaç gördü carrefourr ne olur
Önce 10 tl,peşi 1 tl,tekrarında 4 tl,sanırım çok hızlı hareket ettiki 1 tl'yi göremedik,oysaki bedelli haberini biliyordum,borsada bazı kağıtlar anlık hareket ediyor gözümüzden kaçıyor,1 tl cıvarından alınırdı R,ama 1.5-2 çok pahallı astarı yüzünden,zaten bu gibi hisselerde anca trade yapılır hisseye çevrilmez...Kent duruyormu sizde,onda resmen treni kaçırdık.
birşey kaçırmadın sn. refaba,
sabah direkt 1.50 açtı ve daha aşağısında işlem olmadı,
aşağıdaki lotlar sadece satışa koyanlardı ve 1.50'den alındı.
ayrıca bir bedelli fenomeni olarak gözler seni aradı..[emoji846][emoji846]
elim sende oynuyor rüçhan tahtasında.bir hafta sonra 2.60 lık senedi almak için 6 lira veriyorlar.