tahminim 5.80 çarpacak sonra yön geri gelmemek üzere tamamen yön yukarı olacak.firma sahibinin hisse satısı yapmış tüm kagıtlar genelde bu şekilde aşagı geliyor bir noktada 2 gün duruyor sonra yukarı .örnek eregli akbank ülker
Printable View
tahminim 5.80 çarpacak sonra yön geri gelmemek üzere tamamen yön yukarı olacak.firma sahibinin hisse satısı yapmış tüm kagıtlar genelde bu şekilde aşagı geliyor bir noktada 2 gün duruyor sonra yukarı .örnek eregli akbank ülker
Sevgili arkadaşlar hissede son payinda yaptigi islemle küçük ortak dikran bey.hisse sermayesinde 2 tane dikran acemyan var.biri dikran mihran acemyan.bir diğeri dikran acemyan.kap ta öyle gözüküyor. Birinin% 9 kusur sermaye varken diğer dikran beyde%5.hisse var. %5 lik paya sahip dikran bey son islemi yapan.son islwm( yani satan veya emanet vermiste olabilir) en büyük ortak dikran mihran acemyan degildir...ben öyle anladım. Yatırım tavsiyesi degildir
pozitif başladık gune hadi bakalım...
https://www.kap.org.tr/Bildirim/745021
SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN SERİ:II, NO 15.1 SAYILI ÖZEL DURUMLAR TEBLİĞİ'NİN 12-(4). MADDESİ GEREĞİNCE 28/02/2019 TARİHİNDE SAAT 09:22'DE KAP'TA YAPILAN AÇIKLAMADA DURAN DOĞAN BASIM VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. İLE İLGİLİ SATIR SEHVEN YER ALMIŞ OLUP, AÇIKLAMANIN DÜZELTİLMİŞ HALİ EKTE YER ALMAKTADIR.
BU AÇIKLAMANIN MKK TARAFINDAN YAPILIYOR OLMASI İLGİLİ KİŞİLERİN, TEBLİĞ'İN 12. MADDESİ KAPSAMINDAKİ DİĞER AÇIKLAMA YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ VE SORUMLULUKLARINI ORTADAN KALDIRMAMAKTADIR.
Ortaklar satış yaptı diye haybeye düşmüş Durdo 1 haftadır .... Durdo kısmını çıkarttılar.
yüzde 10 düştüğünün hesabını kime sorcaz??
çakllar basmış buraları kim dogru
kim yanlış
bir şeyler dönüyor
ortalıkta
hakkımızda hayırlısı
Sanki birileri satış bekliyor gelmeyince ponpalıyor
insanın aklıyla oynuyorlar
adamlar takastan mal çekiyorlarlar
neden çekerler
akıl en büyük hazinedir
Haber seans bitmeden gelmiş. Ama düzeltme haberinin bir etkisi de olmamış. Gene yerlerde sürünüyor
Benim canımı sıkan tek şey yabancının hiç yeni alım yapmaması bu gunlerde bir atak yapsalar fena olmaz...
Keko bey yazmaz oldu.nerelerde.
arkadaşlar bu aralar durdo benden küskün...o yüzden de bir süre ayrılığı uygun görüyorum..birbirimizi özlediğimizde tekrardan özlem gidermek istiyorum..durdo güzeldir...iyidir..sevimlidir..baldır..ama bazen çok nazlı oluyor...biraz aklı başına gelsin o vakit tekrardan görüşeceğiz...
ne demek istediğimi anladınız arkadaşlar...ben hepimize başarılar diliyorum..bu güne kadar söylediklerimin arkasındayım...bu ayrılık şu anda geçicidir..
7,52 de satmadım...tekrardan 7,38 i gördü gene satmadım...sonra tekrardan 6 ,00 dan 7,10 u gördü yine satmadım...ama son zamanlarda moralimi çok bozdu...sürekli güç kaybı yaşayınca moral bozukluğundan sattım...ama hisseyi yakından takip etmeye devam ediyorum...kendimi hazır hissettiğimde tekrardan almak istiyorum..ama bir süre ayrılılık ikimize de iyi gelecek..
Bugün mü sattınız
Sezar 40 tane bicak darbesi yemistir ama brutus ku cok koymuştur cunku evladi gibi severmiş...Şimdi aklima şu geldi en sevdigim gonlumun sultani dedigin hisseyi sattin sendemi Keko....
Keko da bize katıldı. Kalanlar selam olsun.
dostum bazen aşırı sevgi aşkı öldürüyormuş...o nereye biz oraya gittik 100 gün boyunca...biraz ayrılık iki tarafada iyi gelecek...zirvesinin neredeyse %20 aşağısında sattım...100 gün boyunca sadece bir kez trade yaptım...bu hissenin geleceği parlaktır orta ve uzunda çok iyi yerleri hakkedecek..ama fiyatı da arz ve talep belirliyor...en yazık ki bu aralar çok baskı altındaydı...istemeye istemeye sattım..biraz kan değişikliği istedim...
durdonun ekmeğini çok yedik...ona ve buna neden olan herkese teşekürler...dediğim gibi kendimi uygun hissettiğimde ve durdoyu da hazır gördüğümde tekrardan durdoya gelebilirim...esasında geçmişte alıp sattığım her hisse tekrardan almak için menzilimdedir..aldığım hisseyi de 2016 yılında almıştım..az çok onu da tanıyorum...endeks ve bir çok hisse bu aralar çok iyi çıktılar..eski hissemi gariban görünce şimdilik onda karar aldım...o hisseden de ilk çıktığımda onlar da öyle hissetmişlerdi..ama gördüğünüz gibi tekrardan o hisseye döndüm...durdo en çok değer verdiğim hisselerin en başlarındadır..
Herkes icin hayirlisi olsun bakalim zaman neler gosterecek...
Seçim öncesi çivi çıkarıyorlar
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn keko buyuk emeginiz oldu durdo forumuna. Saygilar. Gonul beraber devam edelim ister ama simdilik bu kadarmis. 1-2 lot alin mutlaka genel kurula katilirsiniz hic degilse tanisip sohbet ederdik.
Sent from my iPhone using hisse.net
Yarın her şey meydana çıkacak ya yukarı ya aşagı satan arkadaşlarda yorum yapmazsa sevinirim .grafij ve teknik olarak bilgi aktaran olursa hepimizin faydasınadır.duygusal açıklamaların hiç birinize faydası yoktur.herkese bol kazançlar.
Yabancı ortağımız olması ve yabancı takaslara mal gitmesi dolayısıyla dolar bazlı bir grafige bakarsak guzel bir bayrak formasyonu goruruz. Resim eklemeyi bilmedigim icin koyamiyorum. 1.08 usd 5.80 ler onemli destek. 1.27 ler 6.85 ler civarinise onemli direnc. Ama bu teknik bakis acisi. Bunun yanisira sirketin full kapasiteye yakin calistigini ve yeni is gorusmelerinde sona gelindigini biliyoruz. Ihracat kapasitesini hesaba katarsaniz; doviz artisi kaynakli ve yeni makine ile hacim artisi destekli cok guclu bir ilk ceyrek ile karsilasacagimizi umuyorum. Biraz daha sabir arkadaslar. Filmin sonu mutlu bitecek insallah.
Sent from my iPhone using hisse.net