Sayfa 127/656 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Takipci sayısıda azaldı sayfada balkonlar bile boşaldı son gunlerde....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. TEKNİK ANALİZİMDEN ÇIKARDIĞIM SONUÇLAR ŞUNLARDIR...

1-Hissede rsi dipten çıkmaya başlıyor...şu anda 50 seviyesine ulaşmıştır...geçmişte hep 85 den dönüş yapmış idi...bu şekliyle 85 i görecek kadar çıkması gerekiyor diyor mantık...eğer öyle yaparsa ?? rahatlıkla 7,52 zirvesinin çok üzerinde yeni bir zirve yapar...

2-macd göstergesi dün açısını daraltmış ve fiyat ile bulaşma isteğindeydi..işte bu gün gerçekten de kendince bunu kesmiştir..böylece kendince bir al sinyali üretmiştir..

3-durdo yakın geçmişte 6,30 civarlarında bulunan yükseliş trendini aşağı kırarak ta 6,00 ı görecek kadar inmişti...şimdi ise tekrardan atak yaparak şu anda 6,78 civarlarında bulunan yükseliş trendinin üzerine çıkmıştır..şu anda ise 7,00 seviyesinde bulunuyor..burası şu anda psikolojik direnç seviyesidir..buranın üzerinde kaldığında ilk hedef 7,52 zirvesi olacaktır...

4-durdo yükseliş trendini aşağı kırdığında bolinger alt bantı destek edinmiştir...geçmişte bolinger üst bandını aşırı yukarı kırdığında düzeltmesi de sert olmuş...bu yüzden de son üç aydır ilk defa yükseliş trendinin kırılmasına neden olmuştur..kısacası bolinger bantlarına da dikkat etmek gerekiyor...

5-10 luk ema da 6,70 civarlarında bulunuyor...durdo şu anda buranın üzerine çıkmıştır...geçmişte 10 luk ema önemli destek görevi görüyordu..çok da belirleyici idi..ama aşırı çıkış ve inişlerde o desteğin tutmadığı görülüyor..o vakit bolinger bandı önem kazanıyor..

KISACASI HİSSE TOPARLANIYOR...YENİ BİR DİPTEN YOLA ÇIKIYOR...SON ÜÇ AYDIR DURDO TEKNİK ANLAMDA HİÇ BU KADAR DİP YAPMAMIŞ İDİ...DURDO BİLANÇOSUNUN VERDİĞİ GÜÇ İLE TEMELİNİN GÖSTERDİĞİ HEDEFE ADIM ADIM İLERLEYECEKTİR..TABİ BU BENİM KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİMDİR...BEN HEPİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Takipci sayısıda azaldı sayfada balkonlar bile boşaldı son gunlerde....
    evet bende bu gün görebildim...ama ister millet olsun , isterse de olmasın hisseler ederine er yada geç giderler...2017 yılının ciro olarak iki katından fazla , net kar da ise neredeyse 4 katına yakın büyümüş bir hisseye kimse kayıtsız kalamaz...ekonomik krizin had safhalarda olduğu bu günlerde bir çok baba şirket bile zarar açıklarken bu kadar büyümüş bir şirkette bulunmak bana göre nimettir..bu tür hisseler sizi olası kötü endeksten de korur...bu yüzden de riskinizi minimuma düşürür...prim potansiyeli ise bana göre en az %100 daha da vardır..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. şu anda görebildiğim kadarıyle bir çok hisseyi alırken endeksi de gözetmek gerekiyor...endeks düzeltmeye geçtiğinde bir çok hisse bundan olumsuz etkilenme potansiyelinde olacaktır..bunun dışında olabilecek hisseler ise çok güzel bilanço açıklamış ve büyümesine devam etmiş hisselerdir...bu hisselerin sayısı ise benim tanıdıklarımdan 5-10 taneyi geçmiyor...işte durdo bu 10 hisseden biridir...durdoyu ilk aldığımda endeksin olası düşüşlerinin tersine durdodan çıkış bekliyorum demiştim..o vakitler gentaş hissesini de örnek vermiştim...

işte bu gün de aynı şeyleri söylüyorum...kişisel düşüncem bilançosunun ve temelinin gösterdiği fiyatının hala çok aşağısında olduğu için durdo olası kötü endeksten pek de etkilenmeyeceğini tam tersine kendi dinamikleri içinde çıkışına devam edeceğini düşünüyorum...

geçmişte bunu söylerken yeni durdo ile ilgili hiç bir somut veri yoktu bunu tamamen bilgi ve tecrübelerimizin verdiği düşünce ile tahmin ediyorduk..ama bu gün ise elimizde somut veriler var...çok güzel artmış ciro ve karlar var...o yüzden de aynı şeyleri söylemekte bir sakınca görmüyorum...

6. aylar önce en sonunda bu hissede metahan ,ben ve bir kaç ky arkadaş bu hissede kalacağız demiştim...şu anda topikten görüldüğü kadarıyla durum budur...adeta topik terk edilmiş havası var...ama durdo yola devam ettikçe yavaş yavaş bazı yeni ky arkadaşlar gelecektir..

7. Pozisyonu olup yazmayanlar da olabilir 🤣🤣

8. 2018 bilanço gelsin ortam şenlenir.

Sayfa 127/656 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •