Ale mk 24,47
Printable View
Ale mk 24,47
24 üzerine oturdu gibi top PPF ler
Bu durumda Sn. admustafa nın dediğinin aksine valör kaybımız olmuyor? Sadece alış emrinde T+1 den dolayı bir gün repo veya ppf de değerleniyor portföy bankaya göre?
Bakalım haftaya 25 ler görülecek mi?
Hsl 24.60
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olabilir mi oluyor mu?
Diğer arkadaş: "Satış işlemini 13:30 a kadar yaparsanız, ertesi günkü fiyattan satış gerçekleşir. Para 14:00 gibi hesabınıza gecer"
Yazmış; bu durumda valör kaybı olmuyor ertesi günkü fiyattan satış gerçekleşiyorsa, sadece acil nakit ihtiyacı olursa 1 gün bekleticek hesaba geçene kadar.
Alışta kazanç kaybınız olur eğer %8 gibi repo oranıyla değerlenirse paranız. Satışta da bir gün değerlenme olmaz paranıza. Aşağıdaki linkte alım satımla ilgili açıklamalar bulunmakta https://www.oyakyatirim.com.tr/yatir...-araclari-fonu
Burda yazılana göre satış emrini 13'ten önce verirsek akşam hesaplanacak(ertesi günün) fiyat üzerinden yatar diye anlıyorumAlıntı:
Yatırımcıların BIST Tahvil ve Bono Piyasası'nın açık olduğu günlerde saat 13:00'ye kadar verdikleri katılma payı satım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.
BIST Tahvil ve Bono Piyasası'nın açık olduğu günlerde saat 13:00'den sonra iletilen talimatlar ilk fiyat hesaplanmasından sonra verilmiş olarak kabul edilir ve izleyen hesaplamada bulunan pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.
BIST Tahvil ve Bono Piyasası'nın kapalı olduğu günlerde iletilen talimatlar ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden gerçekleştirilir.
Sanki bu durumda kayıp olmuyor
Ben qnb den t+1 fon(ozel sektor tahvil ) aldim .isleyiş şu şekilde oldu..misal 21 nisanda emir girdim ..o gece paramla normal ppf aldi..22 nisanda ozel sektor fonu 22 nisanin fiyati ile gerceklesti.zaten ikiside 21 nisan fiyati ile olamazdi ..sonra 28 nisanda satis emri verdim ..29 nisanda da 29 nisan'in fiyatı ile bozdu...en nihayetinde ne alirken ne satarken kaybim olmadı
Vakıfbank kendi fonları için gayet güzel bir sistem kurmuş, gün gün görebiliyorsunuz.
https://subesizbankacilik.vakifbank....nlukFinans.htm
Tüm bankalara özellikle de FIL'le ilgili bankaya duyurulur.
Dün alternatif bankta sabah 11:30 a kadar fon alıp satmayı deneyen oldu mu.. Ayrıca alternatif bank benden 4,5 lira yatırım ücreti kesmiş
Evet şubeden yaptım.. Ayın 9 idi perşembe günü..saat 13 ü geçtiğinden fon alamadım.. Gişede aynı anda internet bankacılığından baktım valör 10 gözüküyordu.. Bende 16,5 a razı geldim.. Yatırım ekstre uyarınız için tşkler kalas bir mt ye denk gelmenin bedelini ödedik.. Şimdi baktım evet posta idi ekstre tercihi
Ayin 15 inde biten vade mevduat 15 inde yenilenir yoksa 16 sinda. Subeye gitmek istiyorum pazarlik icin