Sayfa 155/1001 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Dikkatli bakın.. Ben gişeden repo yaparken aynı anda internet bankacılığından baktım.. Yüzde 20 idi ama 1 gün valörlü idi

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Gitti benim 1,5 liram desenize Bi daha bu bankayla çalışmam.. Dün sabah da 11:26 ya kadar fon alış satışı İnternet bankacılığından açmadılar..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3. Dün alternatif bankta sabah 11:30 a kadar fon alıp satmayı deneyen oldu mu.. Ayrıca alternatif bank benden 4,5 lira yatırım ücreti kesmiş
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Dün alternatif bankta sabah 11:30 a kadar fon alıp satmayı deneyen oldu mu.. Ayrıca alternatif bank benden 4,5 lira yatırım ücreti kesmiş
    Yatırım Ekstre Ücretini Posta Yaptığınız İçin Her Banka Keser, Şubeden Maile Çevirin Kesilmez.

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Gitti benim 1,5 liram desenize Bi daha bu bankayla çalışmam.. Dün sabah da 11:26 ya kadar fon alış satışı İnternet bankacılığından açmadılar..
    Şubeden Yaptım Demiştiniz, Şube İle İnternet Farklı Olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yatırım Ekstre Ücretini Posta Yaptığınız İçin Her Banka Keser, Şubeden Maile Çevirin Kesilmez.

Evet şubeden yaptım.. Ayın 9 idi perşembe günü..saat 13 ü geçtiğinden fon alamadım.. Gişede aynı anda internet bankacılığından baktım valör 10 gözüküyordu.. Bende 16,5 a razı geldim.. Yatırım ekstre uyarınız için tşkler kalas bir mt ye denk gelmenin bedelini ödedik.. Şimdi baktım evet posta idi ekstre tercihi

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku

Ama dün 11:26 ya kadar alternatifbankta işlem yapamadım.. Böyle Bi sıkıntı yaşayan varmı

7. Ayin 15 inde biten vade mevduat 15 inde yenilenir yoksa 16 sinda. Subeye gitmek istiyorum pazarlik icin

8.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Ayin 15 inde biten vade mevduat 15 inde yenilenir yoksa 16 sinda. Subeye gitmek istiyorum pazarlik icin
    15'inde yenilenir.

Sayfa 155/1001 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •