iskontolumu şu an kaç ben 1.25 i bile iskontolu görürüm ama herkesin görüşü farklı..
bence bu kağıdın şu an olması gerek yer zaten nerelerse neyse:)
Printable View
iskontolumu şu an kaç ben 1.25 i bile iskontolu görürüm ama herkesin görüşü farklı..
bence bu kağıdın şu an olması gerek yer zaten nerelerse neyse:)
Yarın zarrabın davasında kara çıkma ihtimali var.Parası borsada olup da bu gece sıkıntısız uyuyacak yatırımcıların ilk 3 ünde isyatcılar vardır.Diğer kağıtlar yüzde 10 düşer bu yüzde 1 yüzde 2 o da en çok.Bir de bu cazibesi var bu kağıdın.
saat 20:00 olmasına rağmen haftalık rapor hala kap ta açıklanmadı...
Yayınlanmış,
NET VARLIK DEĞERİ
240.156.273,81
Pay Başına Net Aktif Değer
1,5
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında o değerler günlük olarak spk nın sitesinde var.Günlük olarak istatistik sayfasına girip işyatın değeri takip edilebilir.Haftalık raporu beklemeye gerek yok arkadaşlar.
Kalvin iki kör köfte yiyormuş.Biri diğerine ulan kör köfteleri çifter çifte yeme demiş.Diğeri nerden çıkardın benim çift çift yediğimi .Diğeri ben öyle yapıyorum da ondan demiş.Senin hiç bir şeyin bana uymaz benim yazılarıma alıntılama diye rica ettim ama sende sanmam ki o temel nezaket olsun.İteleme şu bu ayıpta sana anlatılamaz o kavramlar.Borsada millet çocuk mu benim lafımla alsın satsın merak etme bu yazıları okuyanlar da en az senin kadar aklı olan ne zaman alacağını ne zaman satacağını bilen insanlardır.Kağıt hakkında fikrin argumanın varsa daha önce yazdığım gibi termettüsünü bedellisini şirketin politikasını falan öğrendiysen gel derdini yaz.Yoksa bu kağıt senin gibi kumarbaz ruhlu adamların kağıdı değil sat 1.02 den bildiğin kağıda geç.İşmen payını 80 milyonun üstüne çıkarmış.Benim yazılarımı okuyorlar herhalde.
Ha sen de haftaya 1.02 olsun satmazsın o da ayrı konu .
tamam yazını alıntı olarak kullanmıcam .sen hiç sokağa çıkmadın yada hiç bir erkek ortamına girmedin galiba ki benim lügatımdaki sözler bana göre hiç ters değil ,bu sözleri hatunlar bibirine bile söylüyorlar hatta ne ler söylüyorlar neler .sen nerde yaşıyorsun ses geçirmeyen kafeste felanmı ikide bir benim sözlerimi eleştiriyorsun .senin bu tavrına göre seni tanımlayacak söylenen bir laf var ama hadi onuda benden öğrenme.
Hey allahım seni tanımlayacak sözler de var da bu forumun düzeyini o kadar düşürmenin manası da yok okuyanlara da ayıp.Benden alıntı falan yapma kişisel yazı yazma kağıt hakkında fikrin varsa yaz.Burası kahve değil benim kişilik yapım falan seni ilgilendirmez.Senle ne muhabbetimiz var ne arkadaşlığımız kendi işine bak.
Burada kağıtla ilgili bir fikir bir bilgi göremiyorum.Resmen benim kişiliğimle ilgili saçmasapan bir değerlendirme var.Bu tarz yazılar yazamazsın.Forum kurallarında istediğine istediğin kişisel değerlendirme hakkın vardır denmiyor.Kağıtla ilgili yazıma gene kağıtla ilgili bir fikrin varsa cevap yazabilirsin.Öyle her aklına geleni temel nezaket kurallarına uymadan yazamazsın.Ayıptır diyeceğim ama ayıp kavramlarımız çok farklı ben anladım onu.Alıntı olarak kullanmıcam dedikten 1 mesaj sonra istediğimi yazarım demen de ne kadar tutarlı bir insan olduğunu gösteriyor.
O konular çok konuşuldu okumuyorsun mu diyeyim, kafa mı yormuyorsun diyeyim ,artniyetlimisin diyeyim, anlamıyormusun diyeyim bilemedim.0.97 den alan 15 kuruş temettü alınca eğer kağıt 0.97 de kalırsa aslında 1 lira kazanamaz.Çünkü 15 kuruş kağıt düşer.Ama temettü gününe kadar misal 1.05 e giderse son gün satarsa 3 ayda 8 kuruş kazanır.Temettü gününe 1.05 den girerse ertesi gün 0.90 a düşerse pata olur.0.91 olursa yaklaşık yüzde 1 karda olur 0.89 olursa zararda olur.Hadi ilkokul demeyeyim de bizim zamanımızda ortaokulda bu hesabı yapamasaydım en azından benim babamın yanına 1 ay yaklaşamazdım:)))))))Daha ne diyeyim ey hissenet ahalisi, müdavimleri benim yazımı okuyupta yanlış hesap yapmayın tongaya düşmeyin tuzağa çekip sizi dolandırmama izin vermeyin.Biliyorum çoğunuz zeka özürlüsünüz bir aklı eren tanıdığınıza danışıp öyle karar verin sizden ricam budur:))))))))
hısım ve orolet osmandan başkasına itibar etmem boşa yazma adamlar bilgi sahibi sen ise sadece 15-17 krş verecek deyip milleti gaza getiriyorsun diye düşünüyorum baktın kağıt gitmiyor arada sokuşturuyorsun işte bu . hele birtanede resminde savcı mı yoksa hakim cübbesi mi ne giymiş bir arkadaş var x yatırımcı diye onada çok gülüyorum adam yazıyor ama kendide anlamıyor sanırsam geçen gün adamın biri yazmış hep aynı şeyleri yazıyorsun diye işte senin ruh ikizin :)))
Sen onu bırakta mertçe yaz şuraya haftaya 1.02 olsun ben satarım temettüyü beklemem diye.Düşünceme göre temettüye kadar üst bant diye gördüğüm 1.02 geçilmeyeceğinden ben 1.02 den çakarım de.Millete de dürüst ol kendine de.Haftaya 1.02 olsa satacakmısın.
ben satarım alttan döner alırım sen bana bakma. sen asıl şunu söyle bakalım en son nezaman mal aldın ? almadığından eminim tahtayı öyle izleyip durmakla bişey elde edemessin burda yok 15-17 diyeceğine oyuna katılda vatana millete hayrın dokunsun.arada benim gibi yüklü alımla birileri girecekte senide sevindirecek işte sen busun.senin gibileri yeri geldimi dost meclisinde borsa oynuyorum ,borsacıyım der ona buna akıl verir hava atar .tabi etrafındakiler bilmezki yaptığını bir mal alıp yıllarca üzerine yatmış :)))) büyük borsacı broker :)))
Bu kağıtda bedelli tüm kazancınızı siler süpürür diyen adam borsanın b sinden habersizdir benim kitabımda.Kalvin sen borsadan hiç anlamıyorsun, önüne grafiği koy surdan girerim burdan çıkarım falan temel yok, teknikle yarım yamalak bir şeyler bil yaz buraya hep saçmasapan işler. En yakın zamanda borsa işlerini bırak ikimizi de cebinden çıkaracak bir sürü insan okuyor bu forumu onları güldürme.Hadi geçtim bedelli saçmalığını sen araştırmadan iki saat nete bakmadan bu kağıtda vergi ne kadar ödeniyor ne kadar vergi ödeyeceğiz yaz da millet bilgilensin.250 bin lotun var madem temettü alırsan ne kadar vergi vereceksin temettüden önce satarsan ne kadar vergi vereceksin yaz da millet bilgilensin .
Kalvin ben mesajı 14.31 de yazdım bakalım vergi işini nette kaç dakikada bulacaksın:)))))))))
Neyse sen bulana kadar ben bu kağıda güneş sigortadan geçtim.Güneşi 2005 de 1.70 lerden alıp 1.90 dan satmıştım.Yıllar sonra kağıdı 1.17 1.20 lerde görünce uygun gördüm aldım .1.50 1.70 arası kademeli verdim.Güneşe güvenmediğimden değil bence daha çok yolu var ama zarrab davası kudüs işi amerika ile papaz olmamız falan açıkçası daha sağlam kağıda geçme isteği oluşturdu.Efsane işyata ilgim de ondan oldu.Daha evvel de duyduğumda ne iş yaptığını öğrenince ben kendi paramı kendim yönetirim onlara komisyon neden ödeyeyim havasındaydım.Sonra ctuğrul ,hısım ,oralet osman ,delikan falan sağolsunlar yazılarını okudukça aklıma yattı kademeli olarak kağıda girdim lot sayım da kalvinden çok daha fazla .Hatta kalvine ödev bu forumu baştan aşağı oku kalvin, ben ve bu foruma yazan 2 müdavimin ve senin toplam lot sayısı 2 milyon 350 binin üzerinde .Senin matematiği ben anladım zayıf ama araştırırsan o müdavimleri ve bendeki minimum lot sayısını bulman mümkün .Neyse arkadaşlar bu iş senin lotun fazla benim ki az olayı değil aklı yeten alır geleceğe yatırım mentalitesindeki olanlar kağıda girer kalvin gibi acar borsacılar satar çıkar.Ben olayı böyle görüyorum herkese bol kazançlar.
ver gazı yiyen olur merak etme ama şakire verme :))
Hey allahım kalvin kesin vay anasını bir de vergi mi var demiştir.250 bin liraya yakın para yatırdığı kağıdın vergi işini de bilmiyordur kesin.Kimler borsacı olmuşta millete ahkam kesiyor..Neyse öğrenir yarın bize yazar konuyu gene tartışırız arkadaşlar:))))))
Neyse gereksiz bilgisiz adamların işi gücü bu, işi dalgaya vur ki bilgisizliğin kapansın gitsin.Vergi işini bulamadın mı netten
evet anlamıyorum .vergi konusuna gelince kusura bakma ama ben yok nekadar kesecek yok nekadar komisyon alacak yok temettü ne kadar gelir diye küçük hesapların adamı olmadım hiç bir zaman . ben sadece horoz misali işimi yaparım keyfime bakarım yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan çıkar beni iplemez.zevkini alır kenarda promu yakarım :))).senin askerliğin çok daha bitmez .
peki sana son bir soru sen bana sordun bende sana sorayım. şimdi aşağıya 300 bin satış yukarı kademeyede 140 bin satış yapanlar sence işi biliyormu bilmiyormu ,onlar temettü vericeğini bilmiyorlarmı bu kâğıdın niye satış yapıyorlar sence ?
Kalvin borsanın b sinden haberin yok.Bahsettiğim konu vergi küçük hesap mı değil mi hala bilmiyorsun atıp tutuyorsun.Vergi ödemen gerekirken ödemezsen maliye 5 yıl bekler sonra gel bakalım kalvin efendi ödemen gereken vergi buydu bunu cezası ile ikiye katlıyalım 5 yıllık faizde işletelim ver bakalım şu kadar parayı der aval aval bakarsınZevkimi almıştım ben hatta puromu da yakmıştım diye vergi dairesine derdini anlatabilirmisin bilmem.İşin aslı nedir diye araştırıp soracağına hala lak lak hala atarlanma.Bilmiyorsun bu işleri kalvin dersine çalış yarın gene vergi konusunu işleyeceğiz otur sıfır:))))))))))
buradan hakem arkadaşıma saygısızlık ettiğimi bildirir kusura bakma der özür dilerim
neyse hakem kardeş gün bitti buğun sen olmasan geçmezdi inan iyiki varsın.hakkını helal et.
Kalvin o alttaki şekilleri kaldırmanı rica ederim.o şapkalı şeyi gülen adamı falan kaldır bence aklımı toplayıp yazamıyorum.
Tam vergi konusunu yazacaktım o şekiller dikkatimi dağıttı kaldır , onları kalvin vergi konusunu ayrıntılı yazarım aklımı toplarsam:))))))
Baktınız hissede bir hareket yok.Köy kahvesine cevirmisiniz burayı.
Bırakın alan alır satan satar.
Yoksa bu hareketler olmadığı içinmi dakka başı atışıp duruyonuz.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slmlar,,
Başlık baya hareketlenmiş :)
Dedim acaba bir haber mi var veya beklenti mi açıklandı? malum kafa rahatların kağıdı ISYAT
Vergi ile ilgili genel bilgi;
1 yıldan önce alsat yapanlardan işlem başına %10 vergi kesilir.
1 yılı üzeri tutup satanlardan kesilmez.
syg.