Sayfa 133/930 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. bu kağıtta tüm sene içinde alsat yapılarak mı yoksa temettüye kadar bekleyerek mi karlı çıkılır. 1 veya 2 ay önce bu kâğıdı 92 den aldım ikizyüz bintane malım vardı 2 kademeye 94 ten sattım sonra borsa düştü bu kağıt 86 lara kadar geldi 88 ve 90 aralığından tekrar aldım şuan itibari ile elimde 250 bin kağıdım var ve karım 12,500-13 bin civarı yani anlıyacagınız 2 ay içinde 17 bin kar yapmışım şimdi kağıdı elimde tutuyorum temettüyüde aldığımda gerçi 15 krş diye bahsi geçsede nekadar verir bilemiyorum baya bir karla çıkarım mart ta burdan.şimdi soruma geri dönüyorum acaba al sat mı yoksa temettü için yıllarca beklemek mi ?

2. şunuda belirteyim işyatın grafiği belli uğraşıp çözmek için çaba harcamaya gerek bile yok yukarı aşağı yılan gibi . çizgilere göre oyna yukardan sat aşağıdan tekrar al temettüye 3 ay kalana kadar çevir turnike yani. sonra temettüyü al tabi sermaye artırımı yapmaz ise yani bedelli eger bir bedelli yaparsa yıllarca verdiği temettüyü bir çırpıda siler üstüne borçlu çıkarsın yıllarca beklediğinde cabası. bazı arkadaşlar yazmışlar kim satıyor bu kağıdı niye satıyor diye ,karı gören büyük yatırımcı çıkar beklemez temettü felan . aslına bakarsanız işyat grafikçi kâğıdı , belli bir bantta hareket ettiği için ağır ilerliyor kâğıt aşağıdan alınıyor yukarı çıkarken dağıtılıyor işte hepsi bu.

3. Çok haklısın kalvin,

4.  Alıntı Originally Posted by SGEZER Yazıyı Oku
    Çok haklısın kalvin,
    Hakli gercekten, yalandan kim ölmüs.

250 Bin lotu varmis.

Bir anda 2 tik yukardan satiyormus.

Millet sazan ya, akli sira milleti kandiracak.

Bu tur adamlarin kendisi ile nasil yasadigini cok merak ediyorum.

5. İsyatın bu saatten sonra al sat, sat al devri geçti.
    Maliniza iyi sahip çıkın.Arada bir birileri çıkar sattirmaya çalışır.
    Taaaki temettuye kadar.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hakli gercekten, yalandan kim ölmüs.

250 Bin lotu varmis.

Bir anda 2 tik yukardan satiyormus.

Millet sazan ya, akli sira milleti kandiracak.

Bu tur adamlarin kendisi ile nasil yasadigini cok merak ediyorum.
    ilahi kısım çok güldürdün beni. hatta alttaki yazıyı yazan arkadaşa çok güldüm.şimdi ben sana ne desem zaten inanmassın.sazana gelince kendine insan neyi yakıştırıyorsa onu giyermiş üstüne bazılarına moda diye muzu bile takıyorlar biyerlerine .mail adresini ver göndereyim görüntüsünü.

7. hatta şöyle yapalım derinlikçi arkadaş varmı aranızda varsa 1,10 ve 1,14 e malı yazıyorum şimdi 2 dakka sonra çekicem bakan baksın

8. yazdım gördünmü kısım

Sayfa 133/930 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •