Ben bu yatırımdaki ağanın oyun tarzına bayıldım...Adam çırılçıplak bir borsa oyuncusu..Al aşağıdan yerleştir yukarıdan bir daha bir daha..Müthiş bir yetenek..
Bunun oyununu bozmak için en azından 1 milyon lotla tahtaya girmek lazım..
Printable View
Ben bu yatırımdaki ağanın oyun tarzına bayıldım...Adam çırılçıplak bir borsa oyuncusu..Al aşağıdan yerleştir yukarıdan bir daha bir daha..Müthiş bir yetenek..
Bunun oyununu bozmak için en azından 1 milyon lotla tahtaya girmek lazım..
Hocam benim anlamadığım tahtanın ağa babası iş nasıl müsade ediyor buna, tahta sahipsizse amenna ama sahipliyse adam gelmiş senin çöplüğünde seni soyuyor enterasan cidden. Ver milyonu eline ondan sonra kaldırsın kaldırabiliyorsa düşür 9’a hatta 8’e.. bekle napacak yatfin. 1 haftada alver dengesinş bozdu kaıdın, info ile beraber aynı ekip.
Tahtanın ağa babası İş değil..Takasında 4 milyon lot olsa da bu lotlar dağınık kişilerde tek elde değil...
Zaten tahtadaki sıkıntı bu mal dağınık o nedenle 500 bin lot aldığın anda yeni ağa sen olursun..
Yatırım ve İnfo (aynı kişi bir de Gedik var) 850 bin lot mal aldı kağıt 10 oldu..Buradan 800 bin lot mal alırlar 11 olur..İşin raconu da kuralı da bu
Bence yf info yapı kredi iş garanti ve ozellikle halk aynı adamlar. Ay başından 1 milyon civarı mal toplatılar info ve yf trade için kullanıyorlar tabi bence
ne kadar fırıldak varsa çevirdi bugün özellike parton canlı yayında iken sonra verdi ayarı ayarsız boşalttı malı üstüne
teorik şimdilik 9.16 yf ve infonun ekmegiine yag surdu dow jones
Ununu eledi eleği astı mı?
Yine Mart ayına döndük önce ilaç sonra gıda galiba :)
yf içine etti yine kagıdın
kim bu açgözlü köpüş gibi işlem yapan unutma artık spk adamı tek tek buluyor işlemden istersen şansını fazla zorlama:)
tahtadaki angut dün endeks kötü de bugün artı da sen hala eksidesin
dipten1700 puan seken endekste adam yerinden oynatmıyor maşallah
Son 2 gündür yatırım'dan mal yiyen yerliler o kadar zayıf o kadar güçsüz tipler ki çaresizce düşürmeye çalışıyorlar kalın lotlarla..Hem maliyet düşürmek için hem de aklı sıra yatırımı köşeye sıkıştırmak için dün aldığı mallardan dolayı..
Acayip bir borsa ya:)
ulum ulum kokuttun be unları kurtlandırdın beklete beklete!
Alışlar dolu mal yiyenleri tekme tokat çıkartmak için..
Maalesef dün dediğim gibi mal verildiği anda alıcı güçlü olmazsa bu tarz takası dağınık kağıtlar çöker..
https://i.hizliresim.com/POBGY4.png
yf yine içine etti kagıdın
topluyor mu dağıtıyor mu alıyor mu veriyormu kararsız köftehor
ı.n.l.k yapıyor başka açıklaması yok şizofrenin
bu kadar fark olur mu
http://share.matriksdata.com/share.a...06151540587890
Çin'in Başkenti Pekin'de başlayan yeni koronavirüs salgınında Çin sağlık otoriteleri,yayılma grubunun/şeklinin Kovid-19'a oranla daha yüksek risk içerdiğini bildirdi.Bir Balık Pazarı'nın Somon Tezgâhından yayılan Koronavirüsün yeni bir türü olduğundan endişe ediliyor
Uncu bugun akillanmis:)Yukari goturemedi birak da millet guzel guzel toplasin:)
Selamlar.
Eski kağıdım.
Eğer 10 nun üstüne atar kalıcı olursa, ben de varım.
Ne yazdıysak şirket kar bilanço , tüm tahminlerimiz tuttu.
Tahta hareketleri belli fon grıp kişi kimse artık birilerinin elinde olduğu için ne ysptıklarını
Ya da ne yapmak istediklerini çözemiyorum.
Lakin şirket iyi, sektör iyi, arkadan rüzgar da var, hikaye beklenti de var
Bilançolar güçlü, rasyolar, cari oranlar , fiyatlamaları da destekliyor ve fakat
Çok oynak. 10 nun üstü tutunursa güzel olur.
Yatırım al-sat-tut tavsiyesi değildir
gıdalar coştu kervt ulker vs
çok adi bir kağıtsın bir kez daha test ettim
Pekin'de yerel yetkililer, kentteki tüm anaokulları, ilkokul ve yüksek okulların yarından itibaren kapatılacağını söyledi- devlet medyası
Opusme gerceklesmek uzere:)
https://i.hizliresim.com/pra0At.jpg
Uluunun deposu olan yerde hemide:)
Samsun’da ekmeğe yüzde 9 zam
Samsun Fırıncılar Odası, 220 gram ekmek fiyatına yüzde 9 zam yaparak 1,5 liraya çıkardı.
17 Haziran 2020 11:38
Toplama falan yok..Alıyor aşağıdan yukarıdan geçiriyor..
Sabah da 9,56 ortalama ile güzel mal aldı sürdü yukarı 9,72 ortalama ile yarısını çıktı..Yarı mal durduğu için daha aşağı vermedi bir daha yukarı yaparsa onları çıkar yarın yine aşağıdan alır..
Geçen hafta da yazdım bu tarz dağınık takaslı kağıtlarda 500-800 bin lot alıp istediğiniz gibi malı yukarıdan vurursun..Operasyona çok açık bir kağıt..
Yatırım son 10 günde yaklaşık %50-60 kar etti. Alıyor aşağıdan üstten vuruyor