çok adi bir kağıtsın bir kez daha test ettim
çok adi bir kağıtsın bir kez daha test ettim
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Pekin'de yerel yetkililer, kentteki tüm anaokulları, ilkokul ve yüksek okulların yarından itibaren kapatılacağını söyledi- devlet medyası
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Uluunun deposu olan yerde hemide
Samsun’da ekmeğe yüzde 9 zam
Samsun Fırıncılar Odası, 220 gram ekmek fiyatına yüzde 9 zam yaparak 1,5 liraya çıkardı.
17 Haziran 2020 11:38
Toplama falan yok..Alıyor aşağıdan yukarıdan geçiriyor..
Sabah da 9,56 ortalama ile güzel mal aldı sürdü yukarı 9,72 ortalama ile yarısını çıktı..Yarı mal durduğu için daha aşağı vermedi bir daha yukarı yaparsa onları çıkar yarın yine aşağıdan alır..
Geçen hafta da yazdım bu tarz dağınık takaslı kağıtlarda 500-800 bin lot alıp istediğiniz gibi malı yukarıdan vurursun..Operasyona çok açık bir kağıt..
Yatırım son 10 günde yaklaşık %50-60 kar etti. Alıyor aşağıdan üstten vuruyor
Yer İmleri