biteerrr biteerrrr
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biteerrr biteerrrr
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sokaða çýkma yasaðý öncesinde tüketici marketlere akýn etti. En çok temel gýda ürünleri ile, atýþtýrmalýk satýn alýndý. Bakkal ve marketlerin satýþý % 17 arttý, raflar boþaldý. Perakendeciler “Stoklar yeterli” diyor
BENZÝNLÝKTE MAKARNA
Benzin istasyonlarý da acil ihtiyaçlar için raflarýna daha önce yer vermedikleri un, makarna, bakliyat ürünlerini dahil etti. Benzin istasyonu çalýþanlarý, "Hafta sonu dönüþümlü olarak ya cumartesi ya da pazar açýk oluyoruz. Acil ihtiyaçlar için raflara bu ürünleri de yerleþtirdik. Satýn alan da çok oluyor" bilgisini verdi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Baþkaný Ömer Düzgün ise vatandaþlarýn panik olmamasý gerektiðini belirterek, "Herhangi bir stok sorunu yaþanmaz. Ancak buna raðmen vatandaþlar hem kendilerini hem de marketlerde çalýþan elemanlarýn saðlýðýný tehlikeye atýyor" ifadelerini kullandý.
Patronun kendi sirketine bictigi deger bu olmali ki buradan satip duruyor. Hergun yalan minik bir kap haberiyle atlayanlara mali dagitiyor. Bizde enayi gibi sirketin degerlenmesini bekliyiruz.
arkadaþlar hissenin grafiði bile iç karartýcý , mumlara bakarsanýz ,,mumlar o hissenin karakterini yansýtýr ,,, bu hissede adeta kapkaç ve dolandýrýcý aksiyonu var ,,,
not : asla asla Ýnvest denilen sitede kuru gürültü , tekniksiz , temelsiz yorumlara bakýp da sakýn hisse alým satýmý yapmayýn ...
Uluun - 8.12.2020 - günlük grafik --
alttaki grafikte baþka açýdan bakalým ,,,,
Uluun hissesinde yabancý alým neden yok ?! , çünkü tekniði bozuk ,saðý solu belli deðil , istikrar sýfýr , örneðin yabancý bana sorsa 5 milyon lot alalýmmý ,,yaklaþtýrmam bile , neden bist 30 ve 100 var ( ! )boþuna guruplandýrýlmadý ...
yabancý teknige göremi alým yapýyor :hocam
yoksa temel analize ve þirketin resyosuns bakýp alým yapar..
dogru olan yabancý rahat girip rahat çýkacagý ve derinligi olan þirketleri seçer sýg tahtalarda yabancý görünümlü PALA býyýklýdýr
:
þayet ulusoy enerji gibi satýlacak olursa hisseyi 35 veya 50 tl görebiliriz yada tam tersi ...?
BÜYÜK resime bakmak lazým diye düþünüyorum..
yanýlma olasýlýgým fazla :Y.T.D
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yaw harbiden ne soyguncu tahta yapiciymis bu. Hisseyi hallaç pamuðuna çevirdi. Kedinin fareyle oynadýðý gibi oynuyor. Bi aþaðý bi yukarý...
***ULUUN*** ULUSOY UN SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Kayýtlý Sermaye Tavaný Artýrýmý Ýçin Sermaye Piyasasý Kurulu Baþvurusu Hk.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 10.12.2020
Ýlgili Ýþlem Kayýtlý Sermaye Tavaný Artýrýmý
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 250.000.000
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL) 422.500.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni) 31.12.2024
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No 6
SPK Baþvuru Tarihi 11.12.2020
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 10.12.2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantýsýnda
1. Þirketimizin hýzlý büyüme sürecini teminen ve Sermaye Piyasasý Kurulu'ndan gerekli izinlerin alýnmasýný müteakiben bedelli ve/veya bedelsiz sermaye artýrýmý seçeneklerinin planlanmasýna,
2. Bu amaçla, þirketimizin hali hazýrda 2018-2022 yýllarý için geçerli olan 250.000.000,00 TL kayýtlý sermaye tavanýnýn 2020-2024 yýllarý için geçerli olmak üzere 422.500.000,00 TL'na artýrýlmasý için
Þirket esas sözleþmesinin SERMAYE, PAY NEVÝLERÝ VE PAYLARIN DAÐILIMI baþlýklý 6.maddesinin bu karar ekindeki belirtildiði gibi revize edilmesi için Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvurulmasýna, Sermaye Piyasasý Kurulu iznini müteakiben Kayýtlý sermaye tavanýnýn artýrýlmasý ve kayýtlý sermaye tavaný geçerlilik süresinin güncellenmesi amacýyla hazýrlanan Sermaye Piyasasý Kurulu onaylý esas sözleþme tadil metninin onaylanmasý için TC Ticaret Bakanlýðý'na baþvuru yapýlmasýna, SPK ve Bakanlýk izinlerinin alýnmasýný müteakiben yapýlacak olaðanüstü genel kurul toplantýsý gündemine eklenerek tadil tasarýsýnýn genel kurulun onayýna sunulmasýna,
Oy birliði ile karar verilmiþ olup bu amaçla bugün Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuru yapýlmýþtýr.
Kamuoyunun bilgilerine, saygýlarýmýzla
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 10.12.2020 Yönetim Kurulu Kararý.pdf
EK: 2 Esas Sözleþme Tadil Metni .pdf
Not: Bedelli/bedelsiz hangisi olacaksa yönü o zaman belli olur...
YTD
Yer Ýmleri