Adnan Bali gelmezse Hakan Ateş'te gelmez.
Printable View
investing.com dan bakıyorum ...... Euro 10.1333 işte :cool:
Benim adayım Murat Muratoğlu ...... Sözcü yazarı :kahkah:
Şu an ne yapılıyor sizce, TL faizi mi artacak, faiz enflasyonun sebebidir teorisinden vaz mı geçilecek, sadece bir bakan gitti diye ayakları götüne vura vura ardına bile bakmadan kaçan yabancı geri mi gelecek. Ciddi güvenceler (gerçek enflasyona yenilmeyen faiz) verilmeden geçtim yabancıyı, yerli döviz sahipleri bile kolay kolay TL'ye dönmez.
olması gereken neyse yapılacak,ben sosyal demokrat bir insanım,ama artık deniz bitti,eşek gibi yabancının istedigi olacak,bu yabancınında işine gelecek batmış bir türkiye yabancınında işine gelmez,bizden çok para alacakları var,borsanın yarısı hala onlarda,bize bir sürü mal satıyorlar,netice olarak piyasa olumlu algılacak
Benim adayım Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan...
Hatta bir genelgeyle tüm bakanlıkların kendisine bağlanmasını daha doğru buluyorum.
Yardımcı sayısı çoğaltılarak tüm bakanlık görevlerinin hepsini kendisinin yapabileceğini düşünüyorum.
Hatta Merkez Bankası başkanlığı gibi kritik kurumlarında başkanı kendilerinin olması çok daha yerinde bir durum olur.
bu da topiğin eğlencesi...acınacak haldesin...garibim güya vobta işlem yapıyor ama güncel verileri bile takip edeceği bir platform yok elinde...oğlum paran yoksa söyle sana ben alayım platformu...hoş sen ne yapacan veri terminalini falan nasılsa işin gücün gevezelik burada...hayatında hiç kontrat alıp sattın mı lem sen?
sen bak bakmaya devam et investingden.... puhahaha...
şu saatten sonra istifa etmediyse de ettirilir. şey 8.37
Şu saat geldi, hala bir açıklama yok...demek ki durum gerçekten karışık..yoksa, iletişim danışmanı, "kabul edilmedi" ya da "hizmetleri için teşekkür ederiz" diyecek.
Bu işin sonu erken seçime kadar gidebilir.
uydurma...9,9602...
https://i.hizliresim.com/D5IFuR.png
Iste forumda da sıkıntı bu. Günlük asgari ucreti komisyon olarak veren adam da yazıyor 2 kontratı aşmayan emekli amcam da yazıyor; ha bana göre zevki de burada tabi:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu bırakın kendi haline..bu kadar vır vır edip hala pazar gecesi kuru investing ten takip eden adam gitsin limon satsın...50 kere yazıldı burada, invessting de güncelleme sıkıntısı var.
şunu da unutmayın, abd ile farkımız 1 saat daha açıldı...bu nedenle gerçek fiyatlamalar için 1 saat daha beklemek lazım.
Bence ne olursa olsun piyasa olumlu görecek bir süre, tamamen tüm sistemlerim alda olduğu için böyle diyorum.
Cuma short girecektim 1309 elim gitti gitti geldi benim bile psikolojimi bozmuşlar korkuyu vermişler çok sert alır alırsa bu durumda.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuanda erken seçim riskini göze alamazlar bence...
Ortamın ve dövizin biraz sakinleştirilmesi gerekiyor, nasıl yaparlar bilmiyorum..
Birde bu iki dönem başkanlık olayı nasıl erken seçim olunca sayılıyor mu....Şu anki durumla ilgilide bir karışıklık vardı yanılmıyorsam...Bu dönem sayılıyor mu sayılmıyor mu...
viop bu yüzden tehlikelidir
ya batar ya çıkarsın ama batış kaçınılmazdır. dünyanın en zor borsasında işlem yapıldığı unutulmamalı. temkinli poz almak gerekiyor. bu ülkede 24 saatte çok şey değişiyor.
bakanın toplumdaki karşılığı ne ki erken seçim olsun?
erken seçimi şuan da göze alamazlar.yerine başkası gelir.2 ay sonrada bakanı kimse hatırlamaz.
keşke erken seçim olsa..o zaman zaten direk ralli başlar.
Ben farklı bir yorum yapayım.. Merkez Bankası başkanının değişimi ve Berat Albayrak’ın istifasının Abd seçimi sonrası Biden’ın kazanmasının hemen sonrasına denk gelmesi tesadüf mü? Yoksa Trump seçilseydi aynı düzen devam mı edecekti?
LONGCULARA öyle bir yakıt veriyorsun ki..bıden-turmp bunlar hikaye.habere bakan VOB oynamasın.BIDEN ın daha iyi olacağına dair 10 arguman sayabilirim.önceki mesajlarda da var.
ne erken seçimimi,ne bıdenı...bunları ancak sokaktaki halk konuşur.ve ona göre düz mantık poz. alır.
karşımızda AKP yi darbe ile değil seçimle gönderecem diyen bir Biden var..tabiki de bazı önlemlerin alınması gerekir..
Biden nın kendi halkı mı seçecek akp ya da chp yi..tabikide dolar ile göndermeyi planlıyor adam..
ama chp nin bu kadar istekli olması AKP ye yarar..bilmiyorlar işi..
>>>>>>>>>>
Sputnik_TR
@squtnik_TR
·
18d
#SONDAKİKA
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre Kadıköy ve Üsküdar civarında duyulan #siren sesinin eski kalp hastanesinden geldiği ve arıza sebebiyle kendiliğinden çaldığı belirtilmiştir.
TRENT varsa-POZİSYONLANMA VARSA her kötü haber sadece yakıttır-mazottur...iyi haber zaten kallavidir.