Sayfa 154/1002 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    uydurma...9,9602...

Yahu bırakın kendi haline..bu kadar vır vır edip hala pazar gecesi kuru investing ten takip eden adam gitsin limon satsın...50 kere yazıldı burada, invessting de güncelleme sıkıntısı var.

şunu da unutmayın, abd ile farkımız 1 saat daha açıldı...bu nedenle gerçek fiyatlamalar için 1 saat daha beklemek lazım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Bence ne olursa olsun piyasa olumlu görecek bir süre, tamamen tüm sistemlerim alda olduğu için böyle diyorum.

Cuma short girecektim 1309 elim gitti gitti geldi benim bile psikolojimi bozmuşlar korkuyu vermişler çok sert alır alırsa bu durumda.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şu saat geldi, hala bir açıklama yok...demek ki durum gerçekten karışık..yoksa, iletişim danışmanı, "kabul edilmedi" ya da "hizmetleri için teşekkür ederiz" diyecek.

Bu işin sonu erken seçime kadar gidebilir.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Iste forumda da sıkıntı bu. Günlük asgari ucreti komisyon olarak veren adam da yazıyor 2 kontratı aşmayan emekli amcam da yazıyor; ha bana göre zevki de burada tabi

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İkisinin de ortak özelliği % 90 pala kazanıyor,% 10 da şanslı bi kesim,o da denk gelenler.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

4. Şuanda erken seçim riskini göze alamazlar bence...
    Ortamın ve dövizin biraz sakinleştirilmesi gerekiyor, nasıl yaparlar bilmiyorum..

Birde bu iki dönem başkanlık olayı nasıl erken seçim olunca sayılıyor mu....Şu anki durumla ilgilide bir karışıklık vardı yanılmıyorsam...Bu dönem sayılıyor mu sayılmıyor mu...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şu saat geldi, hala bir açıklama yok...demek ki durum gerçekten karışık..yoksa, iletişim danışmanı, "kabul edilmedi" ya da "hizmetleri için teşekkür ederiz" diyecek.

Bu işin sonu erken seçime kadar gidebilir.
    erken seçimi unutun,trump bile kaybetmişken reis 2-3 yıl oturacagı koltuktan kalkmaz,erken seçime gitmesi için ekonomiyi düzeltmesi lazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu arkadaştan anlık olarak verileri öğrenebilirsiniz...kendisi investing.com dan bakıyor en güncel veriler ZigZag'ta...o kadar güncel ki 9,96 lık EUR yu bize 10,13 olarak bildiriyor...harikasın ZigZag...

Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    investing.com dan bakıyorum ...... Euro 10.1333 işte

7. viop bu yüzden tehlikelidir
    ya batar ya çıkarsın ama batış kaçınılmazdır. dünyanın en zor borsasında işlem yapıldığı unutulmamalı. temkinli poz almak gerekiyor. bu ülkede 24 saatte çok şey değişiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    erken seçimi unutun,trump bile kaybetmişken reis 2-3 yıl oturacagı koltuktan kalkmaz,erken seçime gitmesi için ekonomiyi düzeltmesi lazım
    iki sene sonra ekonomi daha mı iyi olacak...biden ile yeni abd yönetimi uğraşacak bizimle, ayrıca gelecek partisi ve deva %1 lerde iken bu fırsatı değerlendirmek isteyebilirler.

olay bahçelinin bir tweet ine bakar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 154/1002 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •