Şu saat geldi, hala bir açıklama yok...demek ki durum gerçekten karışık..yoksa, iletişim danışmanı, "kabul edilmedi" ya da "hizmetleri için teşekkür ederiz" diyecek.
Bu işin sonu erken seçime kadar gidebilir.
Şu saat geldi, hala bir açıklama yok...demek ki durum gerçekten karışık..yoksa, iletişim danışmanı, "kabul edilmedi" ya da "hizmetleri için teşekkür ederiz" diyecek.
Bu işin sonu erken seçime kadar gidebilir.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Bence ne olursa olsun piyasa olumlu görecek bir süre, tamamen tüm sistemlerim alda olduğu için böyle diyorum.
Cuma short girecektim 1309 elim gitti gitti geldi benim bile psikolojimi bozmuşlar korkuyu vermişler çok sert alır alırsa bu durumda.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
LONGCULARA öyle bir yakıt veriyorsun ki..bıden-turmp bunlar hikaye.habere bakan VOB oynamasın.BIDEN ın daha iyi olacağına dair 10 arguman sayabilirim.önceki mesajlarda da var.
ne erken seçimimi,ne bıdenı...bunları ancak sokaktaki halk konuşur.ve ona göre düz mantık poz. alır.
Şuanda erken seçim riskini göze alamazlar bence...
Ortamın ve dövizin biraz sakinleştirilmesi gerekiyor, nasıl yaparlar bilmiyorum..
Birde bu iki dönem başkanlık olayı nasıl erken seçim olunca sayılıyor mu....Şu anki durumla ilgilide bir karışıklık vardı yanılmıyorsam...Bu dönem sayılıyor mu sayılmıyor mu...
Yer İmleri