cocuklarda kotu ani birakmaz insallah.
cumleten iyi geceler herkese benim sarj bitmek uzere.saglicakla kaliniz.
Printable View
Prensip olarak surcontre'ye benzer düşünüyorum. Yüklü hem de baya yüklü portföyüm ve fonlarda mallarım var. Ben bunları satışa yazamam. Elim gitmez. Yapana saygı duyuyorum. Belki çok saçma bir duyar diyebilirsiniz ama prensip meselesi. Enkaz altındaki yüzbinlerce vatandaşın malına bet edemem abi. Olmaz.
Asıl risk kredili işlemlerin durumu
Panik yapacak bankalar veya, senet üstünde aşırı kazanç beklentisinin peşinde koşan ve bunu krediyle yapan yatırımcının ne yapacağı..
ASELS ve THY kredili işlem riski yüksekmiş..
Panik ve şartlar kağıtları %30..40 arası iskontaya da getirebilir..
Bunun 6 ayda olması ayrı, 1 haftada olması apayrı bir durum. 2.si olursa, aracı kurumlar
Ne kadar dayanır? Yaşayarak göreceğiz..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinalarının yanı gardrop ile yatak arasındaki yerlerin en güvenli olduğu yerler olduğunundüşünüyorum. Birde cüsse çok önemli çocukların kurtulma ihtimali çok daha yüksek. Çünkü yaşam üçgeni olarak daha dar bir alana sığıyorlar.
benim gibi dengel portföy olup alış kapatıp satışa dönen ve kazanç sağlayanları, ya da alış ağırlıklı olup erken kapatıp parasını kurtaranları cezalandırdı iş bilmez acemiler sürüsü sözde yöneticiler.
direkt -7 -10 açsa bugün ağlayan yatırımcı aynı duruma düşecek.
resmen hukuksuz- mantıksız bir karar aldılar. akepenin özelliği bu zaten günü kurtarmak, çok konuşup boş bakmak, büyük büyük konuşup g.tün g.tün geri basmak.
bu kadar boş beceriksiz bir kadro bir daha dünyanın hiç bir yerinde bir araya gelmez...
bence sırada o günkü kapanışın SMS oylaması on yasalaştırılması
beklenti altı bilanço açıklayan şirketin yöneticilerinin falakaya yatırılması
tekniğe aykırı hareket eden speklerin taksim meydanında sallandırılması
enflasyon altı getiri sağlayan şirketlerin genel merkez duvarlarına tükürülmesi
gibi bilimsel ve akılcı kararların alınmasına sıra geldi...hazır kapalıyken aradan çıkarsınlar kanımca...
Mutlaka sağlam önlemler alınmalı.Kredilerle ilgili
uygulama,depo vs...Eğer finansman vaadi de bulunursa ,kurtarır.
Belki de kapanmasının süresi uzatılır.Hisse geri alim yapana avantaj vs....6 gün var.Her türlü zihin cimnastiğini yapmalılar.. yoksa sert eksi açarız.
Böyle bir günde bunlarida konuşmak zorunda kalıyoruz.
Günaydın,
• Pay ve pay endeksine dayalı sözleşmeler haricinde diğer tüm sözleşmeler normal seans akışlarına devam edecek,
olayı fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok...
birileri için borsanın açık kalması gerekiyordu...
yukarıda anlattım...
hükümetin halkı değilde kişileri korumaya yönelik kararlar aldıgını hepimiz biliyoruz...
atom bombası atılsa açık kalması gerekiyordu...
salı günü meydanı boşalttılar herifte işini gördü...
bu şuna benzer ben tecavüzü görmezden gelicem sende işini bitir...
çarşamba zaten kimse satamadı...
gaz almak için iptal oldu çarşamba...
samimilerse salıyı iptal ederlerdi hala takası gerçekleşmedi...
1,5 milyar satış yapan kimse yatırım finansmandan en büyük o...
tecavüz için yol açılan birisi var...
aynı şey bankaların 10 tavan gittiğinde vbts nin çalışmaması gibi...
Hiç tartismadiginiz sorun yaşamadığınız kimse var mı forumda ? Ben ne zaman sizin mesajınızı görsem mutlaka ya biriyle tartışıyorsunuz ya birini küçümseyip dalga geciyorsunuz .. Böyle yaptığınız da elinize ne geçiyor merak ediyorum .. Şu yazdığınız mesajı daha düzgün yazılamaz mı ? Daha öncede uyardım sizi ama bir değişiklik yok ..
Borsa İstanbul VİOP Döviz ve Kıymetli Madenler piyasası açıktır, işlemler devam etmektedir.
Bu arada çarşamba duser/yükselir diye bir fikrim yok.Gelişmelere göre açılış olur.
Bist100 ,2012 den sonra A.Ş oldu..Karına bakıyor..Spk ,direk kapatmada etkili değilmiş.
Bist yön.bu kararı alırmış.Katarinda hissesi varmış..
Benim ve bull beyin demediği bir söylemi bize söylemişiz gibi ifade ediyor..buna Bull beyde önceki sayfada cevap verdi..Bende tekzip ettim.. bunda ne var..
üstelik 1999da borsa %100 düştü diyor.. Bu paniği ,yanlisi ben ve bull.bey düzeltik.
Bize teşekkür eden arkadaşlar varken bu mesajı anlayamadım.
kıymetli maden sadece bunlarmı var viopta...
https://i.hizliresim.com/761f1g8.jpg
Herkesin farklı bir tarzı var forumda.
Kasıtlı yanlış yönlendirmeler, hakaretler olmadığı sürece kendi adıma kimsenin yazdıklarından rahatsız değilim.
Yanıltıcı ve panik oluşturacak bir söylem var..üstelik tamamen yanlış...grafiğe bile bakılmamış..ÜSTELİK BENİM agzımdan yanlış söylenip: yükseliş beklediğim ifade edilmiş...Ben bunu tekzip edince mi haksız oluyorum..
https://www.theverge.com/2023/2/8/23...exoplanet-demo
Google ın chat gpt ye rakip çıkardığı google bard hata yapıyor yanlış bilgiler veriyor diye dün google hisselerini biraz hırpalamışlar.
tabi şirketin değeri trilyon dolar seviyelerinde olunca biraz hırpalanınca 100 milyar dolar düşüyor piyasa değeri.
İlla kumar oynuycan duramadın.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi bu arkadaş geçmişte(4 sene önce) yaşadığımız ama DÜNYA GÖRÜŞÜMÜZN FARKLI olmasından kaynaklanan bir olaydan kaynaklanan bir durummdan dolayI ,bu şekilde araya girmesine cevap versem ...YANİ TAŞ ATANA TAŞ ATSAM...HAKSIZ MIYIM?
bURASI EKONIMİ FORUMU..borsa çakılırken tek yorum yapma..ancak kimsenin işine yaramayan 1 daklık sistem görüntüsünü ver....
sonra durumdan vazife çıkararak laf at...Bu mu senin fazilet anlayışın...
GRAFİKLERLE-ANALİZLERLE EN TEPEDE okadar kişiyi etkiledim ki(hisse almamaları için..) gelen dualar var..
Bu doğrucu MAHMUT özelliğinin: TÜM GÜCÜ ISRARIYLA BORSA ASLA DÜŞMEZ...ASLA-İMKANSIZ DİYEREK..her gün 20 mesaj atan ve şimdi ortadan kaybolan herife gösterilmesi gerekirdi.Bizzat milletin parasına göz diken..onu almak için görev ifa edenlere...
Bu forumda usluba gelinceye kadar çok olay var...
Hedefi 8.000 gösteren..BEN BİLE ETKİLENİYORDUM...ÇÜNKÜ BİR YALANI ISRARLA SÖYLERSEN ENİNDE SONUNDA BÜYÜK BİR KİTLEYİ ETKİLERSİN..
Vicdanen çok rahatım...en zirvede defalarca uyardım..özelikle 5 ocaktan sonra(sistem sat verince hemen yayınladım..5 ocaga bakın lütfen..ve )...o sistemi parayla almak isteyen varken(çalışan sistem satılmaz..işe yaramayan sistemler satılır diye anlamlı cevap veriyordum) burada ücretsiz anında sinyal paylaştım..19 temmuzda al..5 ocakta sat oldu diye...ve tüm argumanlarımı saydım...hepsi forumda var..
Elbette genel akımla(yükselecek diyenlerle) uzlaşamadım ve bazen bu adamlar farklı düşündüğüm için hakaret eden oldu...cevabını verince TARTIŞMAMI OLUYOR..
ilk taşı atan her zaman haksızdır...Binlerce vefat var..bu tartışmaya girmezdim ama İTTİHAM edilince cevap hakkı doğdu.
Birader abka başından beri doğru bilgi verdi. Adam yanıltıcı bilgi verdi. 99'u ben de hatırlıyorum, böyle saçma sapan bilgi veren ya işi bilmiyordur, ya da niyeti kötüdür. Abka önce kimle tartıştı bilmem, hesap kitap yapacak değilim. Şu dönemde birbirinizi yemeseniz artık...
konudan bağımsız her eleştiriyi bana taş attılar şeklinde algılamak gereksiz.
ayrıca bu laf da yanlış.
ilk taşı atan adam haklı da olabilir. bu genellemeyi kanun gibi yazamazsın. ilk taşın niteliğine bakmadan karar verilemez.
sosyal medya forum gibi yerler fikir açıklama kadar senin deyiminle taş atma yerleridir aynı zamanda.
İllaki buraları okuyan vardır. Brainstorming yapalım. Her fikir değerli. Borsamızı nasıl stabilize ederiz. Memleketin varlıkları zaten depremden dolayı zarar gördü. Geriye doğru okuyacağım fikirleri.
hayirli gunler .tarladan hastaneye geldim.dakika 1 hastane yogun fiz.ted.rehab.da hasta kabul edilexek dendi diger bolumler full sanirim.(biz o bolundeyiz mekan olarak)
sonra medyaya baktim mansetde adana hatay riskli diyor orada enerji birikmesi olusabilir dikkatli olun diyor.bu haberi gorunce moral dusuyor haliyle.bazen gercekler can acitiyor.dunde tweeteeda bizim evin karsindaki 20 katli bina sallaniyor arabayla onunden gecmeyin tweeti gelmisdi....boyle bir ortam ruhsal olarak zor.
Elbette takdir edilesi bir etik. Ahlaki duruş.
Ülkenin bir de yerlere göklere sığdırılamayarak açılışı yapılmış bir varlık fonu var. En azından finansal piyasalarda onların da mağdur arkadaşlarımıza bu duyarlılığı göstermesi gerekmez mi?
Acil koşullar acil çözümler getirmeli. Özellikle önceden bir planlama ve yol haritası oluşturulmadıysa?
Alman Hava Kuvvetleri'nin #Türkiye'deki deprem bölgesine yapacağı yardım uçuşları bugün başlıyor
Baden-Württemberg Teknik Yardım Kuruluşu (THW) tarafından uçaklara yaklaşık 50 ton yardım malzemesi yüklendi
büyük Türkiye masalı sadece 60 saniyede inanan inanmayan herkesin üzerine yıkıldı...
erinmeyin, goygoycu ortak yayın yapan kanallar yerine olayın merkezindeki insanların çektiği videolara, haykırışlarına, çaresizliklerine bakın...
80 saat sonra bile hiçbir çalışma olmayan, sevdikleri enkaz altında çığlık çığlığa depremden değil, soğuktan,susuzluktan, aldığı basit yaralardan ölen insanlara kulak verin...
devlet sahadaymış, aksini söyleyen şe...sizmş, alç..mış,namussuzmuş...bizzat yaşayanlara yaşadıkları şeyi yaşamadıklarını mı kabul ettirmeye çalışıyorlar????? yoksa birşey olmadı diyince öyle olduğuna inanmamızı bekliyorlar????
insanlarda ciddi ciddi İstanbuldan gitme fikri oluşmaya başlamış...
tabiki durumu olanlardan bahsediyorum...
saatli bomba üstünde oturuyoruz...
ama ne zaman patlayacak bilmiyoruz...
çünkü böyle bir deprem olurda ölürsen şanslısın istanbulda...
20 milyona kimse yardım edemez...
SPK: Yatırım ve Emeklilik Fon İşlemleri Durduruldu
maşallah çok hızlılar...
Yahu yapma Ali başkesen....dünya tarihinde az görülen depremlerden.....hangi devlet olursa olsun altından kalkamaz....kimse bana insanlık dersi vermezsin....binalar YIKILIYOR VE SEN O ANDA ACİZ KALIYORSUN....Aynı anda 10 il ve binlerce ilçe ve köy .....Gerçeği görmek lazım....Afad gibi devasa bir kurum bile altından kalkamaz.....onun yanında gönüllüler....onun yanında her kurumun kurtarma ekibi var.....buna rağmen böyle bir afette yıkılan binalarda insanları kurtar kolay değil....
ben sile agvaliyim.akilliyim .adana ya kactim.istanbul depreminden sonra 2 tane de 7 ustu burda gorduk etti 3.
naparsaniz yapin benim oldugum yere kacmayiniz.
akilliymisim ama yarim akilli.
not yazim tarzima bakmayiniz.cok yuk var dostum.aklet uzeri kazak var 3 gundur gomleksiz geziyom.usutmusum ama kafayibelkide