Günaydın,
• Pay ve pay endeksine dayalı sözleşmeler haricinde diğer tüm sözleşmeler normal seans akışlarına devam edecek,
Günaydın,
• Pay ve pay endeksine dayalı sözleşmeler haricinde diğer tüm sözleşmeler normal seans akışlarına devam edecek,
Bear_Bull
@BearBull26
olayı fazla dallandırıp budaklandırmaya gerek yok...
birileri için borsanın açık kalması gerekiyordu...
yukarıda anlattım...
hükümetin halkı değilde kişileri korumaya yönelik kararlar aldıgını hepimiz biliyoruz...
atom bombası atılsa açık kalması gerekiyordu...
salı günü meydanı boşalttılar herifte işini gördü...
bu şuna benzer ben tecavüzü görmezden gelicem sende işini bitir...
çarşamba zaten kimse satamadı...
gaz almak için iptal oldu çarşamba...
samimilerse salıyı iptal ederlerdi hala takası gerçekleşmedi...
1,5 milyar satış yapan kimse yatırım finansmandan en büyük o...
tecavüz için yol açılan birisi var...
aynı şey bankaların 10 tavan gittiğinde vbts nin çalışmaması gibi...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hiç tartismadiginiz sorun yaşamadığınız kimse var mı forumda ? Ben ne zaman sizin mesajınızı görsem mutlaka ya biriyle tartışıyorsunuz ya birini küçümseyip dalga geciyorsunuz .. Böyle yaptığınız da elinize ne geçiyor merak ediyorum .. Şu yazdığınız mesajı daha düzgün yazılamaz mı ? Daha öncede uyardım sizi ama bir değişiklik yok ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsa İstanbul VİOP Döviz ve Kıymetli Madenler piyasası açıktır, işlemler devam etmektedir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu arada çarşamba duser/yükselir diye bir fikrim yok.Gelişmelere göre açılış olur.
Bist100 ,2012 den sonra A.Ş oldu..Karına bakıyor..Spk ,direk kapatmada etkili değilmiş.
Bist yön.bu kararı alırmış.Katarinda hissesi varmış..
Benim ve bull beyin demediği bir söylemi bize söylemişiz gibi ifade ediyor..buna Bull beyde önceki sayfada cevap verdi..Bende tekzip ettim.. bunda ne var..
üstelik 1999da borsa %100 düştü diyor.. Bu paniği ,yanlisi ben ve bull.bey düzeltik.
Bize teşekkür eden arkadaşlar varken bu mesajı anlayamadım.
Yer İmleri