Günaydýn,
• Pay ve pay endeksine dayalý sözleþmeler haricinde diðer tüm sözleþmeler normal seans akýþlarýna devam edecek,
Günaydýn,
• Pay ve pay endeksine dayalý sözleþmeler haricinde diðer tüm sözleþmeler normal seans akýþlarýna devam edecek,
Bear_Bull
@BearBull26
olayý fazla dallandýrýp budaklandýrmaya gerek yok...
birileri için borsanýn açýk kalmasý gerekiyordu...
yukarýda anlattým...
hükümetin halký deðilde kiþileri korumaya yönelik kararlar aldýgýný hepimiz biliyoruz...
atom bombasý atýlsa açýk kalmasý gerekiyordu...
salý günü meydaný boþalttýlar herifte iþini gördü...
bu þuna benzer ben tecavüzü görmezden gelicem sende iþini bitir...
çarþamba zaten kimse satamadý...
gaz almak için iptal oldu çarþamba...
samimilerse salýyý iptal ederlerdi hala takasý gerçekleþmedi...
1,5 milyar satýþ yapan kimse yatýrým finansmandan en büyük o...
tecavüz için yol açýlan birisi var...
ayný þey bankalarýn 10 tavan gittiðinde vbts nin çalýþmamasý gibi...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hiç tartismadiginiz sorun yaþamadýðýnýz kimse var mý forumda ? Ben ne zaman sizin mesajýnýzý görsem mutlaka ya biriyle tartýþýyorsunuz ya birini küçümseyip dalga geciyorsunuz .. Böyle yaptýðýnýz da elinize ne geçiyor merak ediyorum .. Þu yazdýðýnýz mesajý daha düzgün yazýlamaz mý ? Daha öncede uyardým sizi ama bir deðiþiklik yok ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsa Ýstanbul VÝOP Döviz ve Kýymetli Madenler piyasasý açýktýr, iþlemler devam etmektedir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu arada çarþamba duser/yükselir diye bir fikrim yok.Geliþmelere göre açýlýþ olur.
Bist100 ,2012 den sonra A.Þ oldu..Karýna bakýyor..Spk ,direk kapatmada etkili deðilmiþ.
Bist yön.bu kararý alýrmýþ.Katarinda hissesi varmýþ..
Benim ve bull beyin demediði bir söylemi bize söylemiþiz gibi ifade ediyor..buna Bull beyde önceki sayfada cevap verdi..Bende tekzip ettim.. bunda ne var..
üstelik 1999da borsa %100 düþtü diyor.. Bu paniði ,yanlisi ben ve bull.bey düzeltik.
Bize teþekkür eden arkadaþlar varken bu mesajý anlayamadým.
Yer Ýmleri