Herkesin farklý bir tarzý var forumda.
Kasýtlý yanlýþ yönlendirmeler, hakaretler olmadýðý sürece kendi adýma kimsenin yazdýklarýndan rahatsýz deðilim.
Herkesin farklý bir tarzý var forumda.
Kasýtlý yanlýþ yönlendirmeler, hakaretler olmadýðý sürece kendi adýma kimsenin yazdýklarýndan rahatsýz deðilim.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yanýltýcý ve panik oluþturacak bir söylem var..üstelik tamamen yanlýþ...grafiðe bile bakýlmamýþ..ÜSTELÝK BENÝM agzýmdan yanlýþ söylenip: yükseliþ beklediðim ifade edilmiþ...Ben bunu tekzip edince mi haksýz oluyorum..
Son düzenleme : ABKA; 09-02-2023 saat: 10:15.
https://www.theverge.com/2023/2/8/23...exoplanet-demo
Google ýn chat gpt ye rakip çýkardýðý google bard hata yapýyor yanlýþ bilgiler veriyor diye dün google hisselerini biraz hýrpalamýþlar.
tabi þirketin deðeri trilyon dolar seviyelerinde olunca biraz hýrpalanýnca 100 milyar dolar düþüyor piyasa deðeri.
Ýlla kumar oynuycan duramadýn.
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki yorumlarým ve tavsiyelerim kiþisel görüþüme dayanmaktadýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir!
Þimdi bu arkadaþ geçmiþte(4 sene önce) yaþadýðýmýz ama DÜNYA GÖRÜÞÜMÜZN FARKLI olmasýndan kaynaklanan bir olaydan kaynaklanan bir durummdan dolayI ,bu þekilde araya girmesine cevap versem ...YANÝ TAÞ ATANA TAÞ ATSAM...HAKSIZ MIYIM?
bURASI EKONIMÝ FORUMU..borsa çakýlýrken tek yorum yapma..ancak kimsenin iþine yaramayan 1 daklýk sistem görüntüsünü ver....
sonra durumdan vazife çýkararak laf at...Bu mu senin fazilet anlayýþýn...
GRAFÝKLERLE-ANALÝZLERLE EN TEPEDE okadar kiþiyi etkiledim ki(hisse almamalarý için..) gelen dualar var..
Yer Ýmleri