Alıntı:
Originally Posted by Borsacı Beyefendi
ha ha ha....ozurun kabul edildi lem.....obur gonderdiklerinide cok sevdim....ozelimdeler....baska varsa gonder....
Printable View
Alıntı:
ha ha ha....ozurun kabul edildi lem.....obur gonderdiklerinide cok sevdim....ozelimdeler....baska varsa gonder....
hayat kardesim....
DISRUPTIVE BEHAVIOR u.....piyasa yapici yarattigi musteriyi kesmek ucun yapar....MUSTERI SHORT....onlari kesiyor...cok kisa vadeciler....day traderler....HEPSINI BUGUN DOGRAMALI....
acilisla....NOTR OLUP BEKLIYORSUN.....eger uyguluyacagini biliyorsan....
aslinda foruma kusmustum....UYGULUYACAGINI GORDUM....GELDIM HEMEN YAZDIM....
artik kus degilim....
borsaci beyefendisi kardesim....gonlumu tamir etti...sagolsun.
BANKALARDA....benim gibi dinazorlar shortta....yapi krediyi 24 den shortladim....sabah 21 90 lari yakinca....ANLADIM....
SEVGILI HAYAT....
oteki koyde....TUM....KUZU KURALLARINI....olus bicimlerini....olma sinyallerini DETAYLARI ILE ANLATTIM....ILGi duyuyorsan....oradaki topigimde....herseyi bulabilirsin....keyborsa.com......
simdi.....200 puvan yukari surmeli.....beceremiyebilir......BENIM GIBILERDEN KORKAR....TEPEDEN YENIDEN SHORTLUYACAGIMIZI BILIYOR....
SABAH....10 100 E INMISTI....SHORTU KAPATTIM....simdi 10 265 de....165 puvan yukari surdu....acele etmiyoruz...KAR CEBIMIZDE....
Zamanında 20 gram / altın olan endeks 2 grama düşmüş
Kuzu hocam belkide artık düşemiyordur
HAYAT....
suan....londra bankalara giriyor....GAVUR mala cokerterek girer....bugun alir....yarin yuzde 3 cokertir...gene girer...obur gun yuzde 5 cokertir gene girer...
MALA DOYMASI HALINDE.....cokertme durur....tersi baslar....bugun MALA DOYUP DOYMADIGINI ANLIYACAGIM....artik banka SHORT fazla kar getirmez....yuzde 10 aldim ben....belki bi yuzde 5 daha....EMME...cok riskli...
umarim.....faideli olmusumdur.....iki elim kandada olsa....sorumluluk hissediyorum....SIMULASYON u astim bi kere.....furusma bitinceye kadar ardinda olmaliyim.....
GELDIM....VE HEMEN YAZDIM.....
HOSCAKALIN,GUZEL KARDESLERIM....
Herkesin dip diye yazdığı 9250 den dönmeside düşündürücü
Herkesin gördüğü olur mu yahu
OZELIM SISTI ULEN.....
tum pozlardan cikip KARI aldin....NOTR bekliyorsun....mala girin demiyorum....bu bir POZIZYON AYARI....DISRUPTIVE BEHAVIOR la piyasa yapici pozizyonlarini ayarlar.
Gene bir kuzu klasiği Emeğine sağlık.Kuzum.
aynen.....yarini bekliyecegim.....eger BANKALARI YUZDE 5 yukari basabilirse....piyasa yapici....elindeki....BANKA LONGLARI KAPATACAK....shortculari dogruyarak....
bittabi....ben onun her numorusunu bildigim ucun....BENI DEELLL....
bana al cik kari....allah belani versin diye beddua ediyor ancak....KERIZZZZ.....HA HA HA
NASILDIM usaglar.....bu isi biliyormuyum.....ha ha ha
DISRUPTIVE BEHAVIOR....
yapilis nedeninin....BIRINCI sebebini yukarida yazdim.....IKINCU onemli sebebi....TEKNIKCI AVIDIR....kisa ve cok kisa vade oynuyan teknikci....GRAFDA ki formasyonu inceleyin....sikismis durumda....HANGI YONE PATLIYACAK....
patlama oncesi....mutlaka DISRUPTIVE BEHAVIOR uygular....bakin alt cizgiya indi.....milimetrik degdi....ve hizla geri donerek....gidip ust cizgiyi patlatti....bu bir tuzakti....kisa vadeli oynuyan teknikciye....O MALA BINDI....VEYA VIOP LONGLADI....hizla geri donup asagi indi....onu...ANASINDAN DOGDUGUNA PISMAN ETTI...tum duygularini DISRUPT yapti....kendinden igrenir hale getirdi....ve zararina kapatti....marji VIOP ta 300 puvan yapti....buda feci idi....yatirip vazelinsiz mikmekti....
https://i.postimg.cc/HkjwkcgY/TUZ-TEK.png
Sayın kuzu tebrikler. Fibonacci 62 78 otorite Londra bankalara girerse iptal mi ?? yoksa başka bir senaryo ile devam mı ? Teşekkürler
bankalarda shortlarimi sabah kapatmistim....5 banka....bir tek yapi krediyi yeniden shortladim....24 leri yukari kirinca....yazilmistim ve geldi....obur hicbiri gelmedi....
VIOP....tekrar shortlarim demistim.....shortladim 10 350 yazmistim geldi....10 410 a kadar gitti....
YARIN.....GRAFDAKI ALTTAKI CIZGIYI ASAGI KIRACAK....75 ILA 100 PUVAN....HIZLA GERI DONUP GELIP UCGENIN ICINE GIRECEK.....NISAN VADE UCUN....yarin kari hemen alin.
Alıntı:
BURADA KI KUZU.....kucuk yatirimci.....halkim....etrafindakiler.....KEFERE VE YERLI ISBIRLIKCILERI....
KUZU....nickini bu yuzden sectim....o elinde bicak olanlari....YATIRIP MELETMEK UCUN.....
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olsun....ONU ELINDEN ALAYIM DIYE....
BABO size 94 krizini anlatmistir....
beni yatirdilar....doya doya iktiler....IKI YILDA....HERSEYI OGRENDIM....OGUN BUGUNDUR....HEP ALTIMDALAR.
amriki S@P 4000 e yikilacak demistim.....ilk hedefi 4600 ve tepki....usulet ve suhulet.
SHORT DEVAM....
https://i.postimg.cc/pLCY96YQ/yikilior.png
sevgili carkos....
musait oldugunda....bir vadeli grafi as bitanem....
Arkadaşlar burada yazmaya başladıktan sonra çokca instagram hesabımdan 'takip isteği' mesajı almaktayım.
İnstagram hesabım sadece aile bireylerime ve çok yakın dostlarıma açık olduğu için 'takip isteklerinizi' red ediyorum.
Kusuruma bakmayın lütfen.
XU030 Nisan vadehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...af857ed898.jpg
(hatırlayanlarınız var ise ) bu grafiği paylaşmış ve KIRMIZI BAR'ı çizmiştim
https://i.hizliresim.com/52hhaxh.jpg
olmadı... indikatöre uyup mavi kutuyu yaptık
ben buna btc ile borsalar arasındaki korelasyon için bakıyordum. (sanırım bu topikte btc yatırımcısı yok )
ama abd endeks yatırımcısına zarar ettirmedik... endeksler btc ile korele olup yukarı gitmedi
kendi grafikleri, kendi teknik durumlarına göre yön bulup... dün düştüler
amerika'da durum bu :
https://i.hizliresim.com/5pwktsu.jpg
(en iyi durumda olan ) maviye en yakın olan... diğerleride bunun benzeri
BİST'in durumuda bu :
https://i.hizliresim.com/h81lrms.jpg
5 haftalık bir sıkışma var... bu iyiye işaret değil
mavi trend desteği... 5 yıllık... buradan Türkiye borsasını yeniden yükselen trende sokacak bir argüman bulunamaz ise (ki bence yok öyle birşey )
bu sıkışmanın olası aşağı KIRILIMI'nın sert olmamasına çalışılır (çalışılıyor )
longcunun 2 kozu var...
bir... PKK lağvedilmesi işi...
iki... İMAMOĞLU'nun tutuksuz yargılanması...
PALA bu ikisinden tünelin ucunda bir ışık görürse; 26.02.2025'ten sonra yaptığı gibi bu grafiği kurtarmaya uğraşır
şimdi kurtaramaz ve İNDİKATÖR'deki SAT derinleşirse... hiç kurtaramaz
başlığı açarken söylediğim gibi... ''hepimiz bataruz '' :yahoo:
ONEMLI UYARI....turkiyede doviz sepetinde yuzde 10 a yakin DEVALUSYON yapildi....merkez dolari sabit yukari egilimli bir fiyatta tutuyor ama euro dolara karsi yuzde 15 degerlenince....SEPET DEVAL e ugradi....
borsacilar.....dovizciler....ve mevduat faizciler....BUNU DIKKATE ALMAK DURUMUNDALAR....
misal....EURO bazli BIST grafi....durduk oturduk yerde....yuzde 15 dustu....