2500 lotcuk giriş yaptım .
Bunda is var.
Hatta BİR İŞ VAR !!!!!!
Printable View
2500 lotcuk giriş yaptım .
Bunda is var.
Hatta BİR İŞ VAR !!!!!!
4.32 diyemeden 4.28 de kaldı birileri ağa ya taş koymaya çalışıyor ağa kizarsa direk devre keser
Bu hisse bi şeyler bekliyor.
Ve ürkütücü hareketler yapıyor.
Ateşli bebek :)
Ağa kim bilmiyorum ama nefeside parasıda yetmedi.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın taven bu kız bu gün ne yapar.
Neticede siz buranın eskisisiniz.
Spek belli ki ülkücü bir arkadaş.
1071 i seviyor.
Malazgirti seviyor.
Artık bizim zamanımız geldi diyor.
Alışlarda 1071 ve 27 rakamları manalı :)
Birşey yapmacagi görüldü dün söylemiştim 4.18-24-32 den hep dönüyor diye bu seferde yanilmadim 428 yakmadan döndü..yine 3.80 yolu göründü bu sefer kirarsa 3.48 gider grafik nanay
Dikat edin de agalar opmesin sizi😂 sonra kovimisen agam diye gider gider sorarsiniz. Hissede olanlara bol sans
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.50 den maliyet dusurursun iste. Ben daha alamadim sizde gene varmis. Gecen 3.84 alam dedim elim varmadi uctu
Neyse gelirse geri nasibimiz artik
Anreplim benim.
Bu gün bist sallanıyor.
Bence akıllı ol bugün tavanla.
Bak üşüşürler hisseye sonra faşo ağa gibi olursun..
Bu günü iyi kullan.
Abi tavsiyesi.
Akıllı spek bu gün tavana bağlar.
4.05 ustu hayatta almam. Gelirse ilk parti 3.90
Bence bu spek akıllı.
Bu ortamda tavana bağlar ?
Akıllı spek , uslu spek
Gel kuçu kuçu gel.
Valla bana vermeden mali baglarsa uzulurum ama risk almak istemiyom. Tabi alan kisilerin kazanmasina da mutlu olurum
Bu biraz manyaktir. 3.85 lere falan alim yazayim birden basarsa falan alirim[emoji41]
Ahtapod kardeş, yıllardır ölü gibi yatan topiğe hoş geldin... İnşallah verdiğin sinerjiyle burce de uçar.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deme öyle deme öyle.
Korkayrım.
Garip bir hisse.
Garip bir tarzı var.
Ama ondan da süt sağacağım:)
grafik ne derse onu diyorum 3.48-3.35 aralıgını gosteriyor uyarmı uymazmı bilmem bu zamana kadar uymadı ama endekste artık doydu endeks dustukce uyacak sanki..dedigim gibi patron basını kuma gommus 1 yıldır ortoda yok ..bu kagıdın asıl oyuncusu patron o olmadan ancak boyle galip aga gelir 40 kademesini alır gider ..ha galip istese 5 e rahat gorururdu parası mı yok 2 gunde ozgyo yu 1.50 den 1.90 ustune tasıyan da o ..ama demekki 4.30 ustunde maliyeti olan cog oldugu icin onların malını almak istemedi geri satamam diye. .bu tahtada patron gelmeden yukselmez ..oda ortoda yok napmak istiyor ben bile cozemedim sirketi satsa satmaz yıllardır zarar ..5 yıl ust uste zarar acıklayan sirketlere yaptırım olacaktı yanılmıyorsam .bunun kacıncı senesi bakmak lazım .
Yine yedirdi galiba dostlar , neyseki bir miktar cikmistim biraz daha gelirse geri koyarim.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galibin parası yokmu diyorsunuz para olmazmı onda be pagyo yu bugun tavana ceken kim sanıyorsunuz yine o oda onun hissesi .. oda para kazanmaya calısıyor 40 kademesini aldı gitti iste burceden ..aslında galip olmasa artan hisse olmayacak borsoda yalanmı ? patronlar borsa artarken yerinde saydırıyorlar kagıtları borsa duserken selale bist %1 dusse tum kagıtlar %3*4 asagıda topu serefsiz patronların..galip bir bakıma hareket getiriyor hic degilse ha sansa yakalanırsa bu hareket para kazanılır yoksa hangi hisseyi laırsanız alın para kaybedersiniz bu ortomda .iyi gunler
Herşey bitmiş deil bence bugunku kapanışlara bakıcaz
valla bu hissenin isi zor sabah gidecek gibiydi muhtemelen patron tas koydu galibin onune galipte geri satısa gecti ..misal aynı seyi ozgyo patronu yaptı satısa gecti galip buna cok kızdı aldı 1.45 ten 1.95 e tasıdı..veya anlastılar o kadarını bilemem..ama 2 gunde %30 prim yaptırdı ozgyo ya..24 yıldır borsadayım patron ve speklerin anlasmadan hisselerin yukseldigini pek gormedim cok nadirdir..( parası cok olan kazanır ) bunun patronu 1 yıldır anlamadım zaten 1 yıldır ortoda yok belliki parası yok hareket yaptıramıyor yaptırmak isteyene de mani oluyor bugun galibe yaptıgı gibi..anlassalar galip bunu cok rahat 10-15 tl ye tasır 1 aylık is .galip olmazda baskası olur galip daha neki ne spekulatorler tanıdım 24 yılda galibin 10 katı hareket yapanlar..ama diyorum ya patron napmak istiyor cozemedim .iyi gunler arkadaslar .
Tatsizlasti.
3.80 denemesi yapabilir.
Bekliyoruz .
Sana dedim maliyet dusurmeye nakiti hazir et. Bende 3.80 ilk maliyet
anlamsız bir hacim var kademeler 3 - 5 biner emir var bu 13 milyon nasıl oldu anlaö veremiyırum
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Show u izleyelim :)
Gün boyu pislik yaptı.
Alacağını aldı vereceğini verdi ...
Simdi kudurasıya bir hareket bekliyoum...
Benim bunu 3.90 alma hayalim biter. Nasibimiz yok demekki. Bi yerde durulursa 4.50 lerde falan bi yerden belki aldirir ama simdilik el sallayak😂
Ahtapod vurup gider...maliyeti yüksek olan uzuncular ,biz yine kalırız el elde ,baş başta...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgisayar programını yüklemiş sistem kendi işlem yapıyor.
Teknolojiyi kötü niyetli kullanıyorlar işte. Nerde eski spekülatörler .
Bunlar soytarı.
Bilgisayar kendi alıp veriyor.
4.60 - 4.80 aralığında ben kaçaro.
Bu hissenin tarzını begenmedim.
Dengesiz çok pislik bir hisse..Gidecek gibi yapıp 4'ün altına kaç defa bastıklarını hatırlamıyorum artık. Bu hareketlere bakınca bir şey olacak sanıyor insan ama yine balon bir yükseliş olabilir..