Sayfa 154/360 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Ahtapod Yazıyı Oku
    ne yaptın dostum sen de 3.48
    4.20 den aldık malı.
    Korkutucu rakkamlar telaffuz ediyorsun
    grafik ne derse onu diyorum 3.48-3.35 aralıgını gosteriyor uyarmı uymazmı bilmem bu zamana kadar uymadı ama endekste artık doydu endeks dustukce uyacak sanki..dedigim gibi patron basını kuma gommus 1 yıldır ortoda yok ..bu kagıdın asıl oyuncusu patron o olmadan ancak boyle galip aga gelir 40 kademesini alır gider ..ha galip istese 5 e rahat gorururdu parası mı yok 2 gunde ozgyo yu 1.50 den 1.90 ustune tasıyan da o ..ama demekki 4.30 ustunde maliyeti olan cog oldugu icin onların malını almak istemedi geri satamam diye. .bu tahtada patron gelmeden yukselmez ..oda ortoda yok napmak istiyor ben bile cozemedim sirketi satsa satmaz yıllardır zarar ..5 yıl ust uste zarar acıklayan sirketlere yaptırım olacaktı yanılmıyorsam .bunun kacıncı senesi bakmak lazım .
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

2. Yine yedirdi galiba dostlar , neyseki bir miktar cikmistim biraz daha gelirse geri koyarim.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. galibin parası yokmu diyorsunuz para olmazmı onda be pagyo yu bugun tavana ceken kim sanıyorsunuz yine o oda onun hissesi .. oda para kazanmaya calısıyor 40 kademesini aldı gitti iste burceden ..aslında galip olmasa artan hisse olmayacak borsoda yalanmı ? patronlar borsa artarken yerinde saydırıyorlar kagıtları borsa duserken selale bist %1 dusse tum kagıtlar %3*4 asagıda topu serefsiz patronların..galip bir bakıma hareket getiriyor hic degilse ha sansa yakalanırsa bu hareket para kazanılır yoksa hangi hisseyi laırsanız alın para kaybedersiniz bu ortomda .iyi gunler

4. Herşey bitmiş deil bence bugunku kapanışlara bakıcaz

5. valla bu hissenin isi zor sabah gidecek gibiydi muhtemelen patron tas koydu galibin onune galipte geri satısa gecti ..misal aynı seyi ozgyo patronu yaptı satısa gecti galip buna cok kızdı aldı 1.45 ten 1.95 e tasıdı..veya anlastılar o kadarını bilemem..ama 2 gunde %30 prim yaptırdı ozgyo ya..24 yıldır borsadayım patron ve speklerin anlasmadan hisselerin yukseldigini pek gormedim cok nadirdir..( parası cok olan kazanır ) bunun patronu 1 yıldır anlamadım zaten 1 yıldır ortoda yok belliki parası yok hareket yaptıramıyor yaptırmak isteyene de mani oluyor bugun galibe yaptıgı gibi..anlassalar galip bunu cok rahat 10-15 tl ye tasır 1 aylık is .galip olmazda baskası olur galip daha neki ne spekulatorler tanıdım 24 yılda galibin 10 katı hareket yapanlar..ama diyorum ya patron napmak istiyor cozemedim .iyi gunler arkadaslar .

6. Tatsizlasti.
    3.80 denemesi yapabilir.
    Bekliyoruz .

7.  Alıntı Originally Posted by Ahtapod Yazıyı Oku
    Tatsizlasti.
    3.80 denemesi yapabilir.
    Bekliyoruz .
    Sana dedim maliyet dusurmeye nakiti hazir et. Bende 3.80 ilk maliyet

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. anlamsız bir hacim var kademeler 3 - 5 biner emir var bu 13 milyon nasıl oldu anlaö veremiyırum

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 154/360 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •