Alimi nasil yapti isem satimi da oyle yaparim.
Bunu bilecek kadar tecrube sahibiyim.
Yeter ki o zaman gelsin.
Syg,
Printable View
Alimi nasil yapti isem satimi da oyle yaparim.
Bunu bilecek kadar tecrube sahibiyim.
Yeter ki o zaman gelsin.
Syg,
Ankarali Omer nickli forumdas 38 TL de daha alinir mi uzun vade icin diye sordugunda verdigim cevabi gormediniz herhalde.
Syg,
Kimin ne dediği, ne hedef verdiği beni zerre ilgilendirmez... Ben kendi işime bakarım 25 civarı gelirse tekrar al moduna geçerim...
Sonuçta bacası tüten, hedefleri olan, çalışan bir şirket batmadı ya... Birilerine laf sokma yarışına gireceğinize kendi stratejinizi oluşturun... Benimde 2023 teki hedefim sn. dudu nun söylediği rakamlar fakat şuan oyunu böyle oynamam gerekli...
Nasipten öteye köy yok...
Rahatsizlik anlasildi.
Kiskanclik.
Hisseyi 8.50 Fiyattan bulup cikaran Sn.Dudu'dur.
Buyuk Deve adini koyan da odur.
Sana turkce ve ingilizce olarak, ders verecek kalibrede biridir.
Ancak kiskanclik, cekememezlik bazi insanlarin anliyan yerlerini bozuyor.
Ustad sozune filan takiyor.
Yapacak bir sey yok.
Mesleğin avukatlık mı yoksa hobi olarak mı yapıyorsun...?
Bu hisse halka arz olurken zaten borsa çevrelerinde gideceği yerlerden bahsediliyordu (internet forumlarını kastetmiyorum).Detaya giremeyeceğim burada...sen dünyadan bi habersen bu benim problemim değil...biraz daha çoşsan şirketide dudu kurdu diyeceksin...yatırım dünyasını forum ortamlarından ibaret sanma...burda yazanların aldığını sattığı toplasan bide üstüne 10 la çarpsan ancak denizde bir kum tanesi eder...
İstediğini sevmek,değer vermek,övmek vb...senin tercihindir; şirketlere temsili hayvan adları da koyarak konuşabilirsiniz...komik bulsam da saygı duyarım...:)
Ama sizin gibi insanları gerçek yatırımcı olarak göremiyorum kusura bakma...yanlış gördüğümü yazacağım buna siz mani olamazsınız...herkesin yazdıkları ortada...seviyeside ortada...
Keşke bana önerdiğin dersi önce kendin alsaydın da azıcık akla mantığa uyan şeyler yazabilseydin...
200 e kadar beklerim...50-100 arası malı kusabilirim...yedire yedire verebilirim...olabilir de olmayabilir de...şöyle de böyle de...vs vs...bunları ben mi yazdım sen mi yazdın ??.rüzgar da sallanan dallar gibisin...önce ağaç ol sonra fikir belirt...biraz daha tutarlı olmaya çalış...en azından çabala...
Sn dudu bana Türkçe verdiydi dersi de, ben 24 liradan satmak gibi bir hata yaptım. Bu arada Almancası da iyidir.