Sayfa 30/418 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3337 madde; 233 - 240 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hic de oyle degil, forumun en degerli uyelerinden biridir.

Bunlari yazip, kisiyi sinek 2'li durumuna dusurmek cokmu etik ?
    İnsanlar değerli olmak istiyorsa hedef belirtmeden bunu yapar. Fikir öngörülerini yazar. Fiyat düştüğünde de böyle bir sorumsuzluk ortaya koymaz. Fiyat ifade etmek hiç bir noktada etik değil, zaten kurallara da aykırıdır.SPK ya bildirdim sizi de yandaşı olarak ekleyebilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    hisse 19 ikende şirket ile ilgili olumlu görüşlerini yazıyordu. Oralarda dinlemeyip de şimdi mi dikkatinizi çekti dudunun yazıları...
    Olumlu yazmak ile fiyat ifade etmek farklı durumlar, bunu anlayacak kapasiteye sahip değilsiniz sanırım.

3.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Olumlu yazmak ile fiyat ifade etmek farklı durumlar, bunu anlayacak kapasiteye sahip değilsiniz sanırım.
    19.Haziran.2017, 17:34

Bekledigimiz gibi gidiyor.

Allah izin verirse 200 TL ye kadar buradayim.

Syg,

4. 4x.xx lerden alanlar toplanmış buraya. Eski üstadlara atıp tutuyor...[emoji4]

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Bu forumda gelişkin bir yatırım kültürü olan kişi say deseler sn HISIM ve sn dudu'yu sayarım ilk önce.

Syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    4x.xx lerden alanlar toplanmış buraya. Eski üstadlara atıp tutuyor...[emoji4]

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamanı öneririm...aşağıda politeknik sayfasındaki ilk yazım mevcut...başka yazılarımda var açar bakarsın.Gönderi tarihine bakarsan maliyet konusunda fikir sahibi olabilirsin.3 yıl önce yazdığım gibi orta vade hedefime yaklaşıyor...ama uzun vadede COVENTYA nın devreye girmesiyle hedefimi daha yukarı koydum...

Herkese saygımız var ama sizlerin bazı insanları ''Üstad'' olarak görmesi herkesin sizin gibi düşünmesi anlamına gelmiyor.Önemli olan doğru ile yanlışı ayırt etmek.Buda sizde yok o zaman konuşacak bir şeyde yok...

Yatırım tavsiyesi değildir...

07-06-2014, 09:47 MarkHunt
    Selamlar bende aranızdayım...

Şirketin önü açık ve çok güzel yerlere gelecek inşallah...

29-06-2014, 00:34 MarkHunt

Kapasite arttırımı,yeni pazarlar ve arge çalışmalarının güzel sonuç vermesi hisseyi kısa vadede 20 orta vadede 50 ve uzun vadede 100 liralara kadar taşıyacaktır diye düşünüyorum.

Plandlandığı gibi seneye ulusal pazara geçerse ve ilerde bedelsiz verme durumları vs hisseye derinlikte katacağını,1.00-2.00 lira arasında temettü verimi olabileceğini düşünerek (buda hisseyi 10-11 lira bandından alanların %10-20 arası net temettü alacağı anlamına gelir) gelecek için ümitliyim...

4 sene önce 2-3 liradan işlem gören,gelecek vaadeden ama kimilerinin o zamanlar ''lanet kağıt,beş para etmez'' dediği ama şimdi 18-20 liradan işlem gören şirketler var.

Umarım politeknik metalde bizim güvenimizi boşa çıkarmaz ve yatırımlarımızın karşılığını alırız...

Yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by Markhunt Yazıyı Oku
    Başka bir forumdada bir ay önce 200 TL'ye kadar beklicem filan yazmış bu arkadaş...şimdide yemleye yemleye satıyorum yazıyor...
    Sen okudugunu anlamaktan acizsin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    1.5 aydir ne tek lot aldim ne de tek lot sattim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 30/418 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •