Günaydın,
Borsadaki düşüşün şu aşamada sınırlı olacağını sanıyorum, haftayı nasıl kapayacak merak ediyorum ben de hepimizi gibi.
Dolarda ise 4.70 e doğru gevşeme olacaktır, 24 Temmuzu bekliyordu sanırım piyasalar, dünkü güzel hareketten sonra Temmuzun son haftası ve Ağustos ayında aşağı salacak bana göre. Eylül ve Ekim ayındaki dış borçlar nedeni ile çoğumuz gibi 5 i rahatça geçeceğine eminim neredeyse.
Bir de Ali KOÇ ve FB ile ilgili yazılar okudum. Hatta değerli forumdaşım sadecegrafik "ben bakkal hesabından anlarım, kaç yılda borcu sıfırlayacak?" diye sormuş. Bunu nasıl bilebilir ki? Bunun cevabını kimse bilemez, bu nedenle eleştirine katılmayacağım. 250 Milyon TL yi kulübe HİBE eden bir adamı ahlak ve dürüstlük ile vuramayız, vurmak istiyorsak da zamanı şimdi değil, icraatlarına bakacağız.
Sevgili forumdaşım, hangi bakkal borcunu kaç yılda sıfırlayacağını ya da da kaç yılda ne kadar para kazanacağını bilebilir mi ayrıca? Geleceği nasıl kestirebilir?
Önce bunu düşünelim bence.
Diğer yandan henüz iki ay olmuş bu insan başa geçeli, ne yapmasını bekliyordunuz?
Gelir gelmez kulübün hesaplarını inceletmesi, kimlerden borç alındığını anlamaya çalışması, FB nin tefecilere bulaştığını ve 36 puanla para satın aldığını çıkartması size göre "dürüstçe ve ahlaklı" bir davranış değil mi? Bu 36 puan şart mıydı? Kimin kasasına gitti bu para? Ali KOÇ neden "hacze gelsinler, bunlara beş kuruş para ödemeyeceğim?" dedi. Bu köprünün altından çok su akacak belli ki.
Dia lara, RVP lere 6,5 milyon Eurolar acaba kimlerin cebine gitmiş, şu anda bunlar araştırılıyor, yetmez mi en başta?
Bakın çok net bir şey diyeceğim, mali değil sportif olarak.
FB yi çok seven biri olarak ilk kez Elifi izledim Feyenord maçında, tepeden tırnağa harika bir futbolcu. Geçen yıl bu çocuk kaç defa şans buldu. Sağ kanatta ise Barış...Atıf da ameliyat olmuşken formayı alır bir daha da bırakmaz, nefis kumaşı var...
Yani özetle FB iyi yolda, ben takımdan üç yıl şampiyonluk beklemiyorum.
20 yılda alt yapıdan futbolcu çıkaramayan Azize inat Cocu ve Koç ile FB nin geleceğini parlak görüyorum.
Son olarak ise FB öyle bir borca batmış ki gözlerime inanamadım,
Ali KOÇ un verdiği 250.000.000 TL Hibe bile yanlış duymadıysam bu ayki 400.000.000 TL lik BORÇ FAİZİNİ karşılamıyor.
Selamlar sevgiler