değil 7.5, 17.50 olsa yine kısıtlama olmaz
1 dolar 18 mısır lirası , hiç bir kısıtlamada yok ülkede
Printable View
Normalde olmaması lazım..:)
Alıntı:
TMO yemlik arpa ithalatı için alım ihalesi açtı
Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO), toplam 246 bin ton yemlik arpa alımı için bir dizi uluslararası alım ihalesi açtı.
Reuters'ın Avrupalı ticaret kaynaklarının dayandırdığı haberine göre ihalelere 2 Ekim'e kadar başvuru yapılacak.Ticaret kaynakları TMO'nun sekiz farklı limana indirilecek ve her biri 6 bin ton büyüklüğünde 41 ayrı ihale açtığını bildirdi.
Hatırlanacağı üzere TMO geçtiğimiz günlerde de yaklaşık 252 bin ton buğday ithalatı için bir dizi uluslararası alım ihalesi açmıştı.
4 Osmanlı padişahının projesiydi, geçmişte DSP belediye başkan adayının da projeleri arasındaydı. Google'a yazarsanız göreceksiniz.
10 yıldan fazladır yurtdışından yağan paralar betona gömüldüğünden bu durumdayız, döviz yaratacak alanlara yatırım yapmak yerine hala böyle projeler düşünülmesi akıl almaz.
Abi bu got Ahmet kim ? [emoji51]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel düzeltmiş.. :whistling:
https://i.resimyukle.xyz/070eU6.png
Hım 4 osmanlı padişahının yapamadığı proje bize nasip olacak inşallah.Hadi bakalım bir gayret,biz büyük ülkeyiz azbişi dişimizi sıkarsak yaparız.Ben yüzde 52 den eminim onlar diş ne kelime heryerlerini sıkarlar da ben bu münafık muhaliflere güvenmiyorum.Hemen yaygaraya başlarlar yok zihnisinir projesi yok şu yok bu,arkadaş biz bu muhalefetle bir halt olamayız.Al işte mis gibi kanal, püfür püfür de eser, kanalizasyon mu yapalım dedik ,kanal istanbul dedik ,kokmaz etmez,ama yok yok biz adam olmayız :))))))))))