Dolarda flama tamam gibi.
Ons'ta dip çalışması tamam gibi.
Eğer formasyonlar çalışırsa önümüzdeki günlerin favorisi gr altın olabilir. çift motorlu.
YTD.
Dolarda flama tamam gibi.
Ons'ta dip çalışması tamam gibi.
Eğer formasyonlar çalışırsa önümüzdeki günlerin favorisi gr altın olabilir. çift motorlu.
YTD.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Taraftar Cocu'yu yorumluyor [emoji23][emoji23][emoji23]
https://twitter.com/FenerTweetleri/s...321765378?s=20
Aldıktan sonra dolar düşse de, yataya bağlasa da ve bu durum uzun sürse de, dolar tek bir atakla mevduat faizini öyle bir katlıyor ki.
Yaşadım) O yüzden dolarda terste kalmayı hiç takmıyorum artık. Tersten çıkmak bir olaya, bir konuşmaya bakıyor. Hatta şimdi konuşacaklar haberine bakıyor
![]()
Sülün Osman'da benzer düşünceyle mesleğini icra etmişti.
Bu kadar enayi varken neden çalışayım ki türü. Yanılmıyorsam şöyle bir lafı vardı. "Bu kadar enayi varken ben de bu işi yapmaya devam ederim "
Size benden bir kınama cezası [emoji23]
Forum sizi paralı üye yapacakmış ama.
Burada benim kendi düşüncem, kur bu seviyelerdeyken bir yaptırıma gitmeyecekleri, ortamı huzursuz etmek istemeyecekleri yönünde.
Kur 7.20 gördüğünde bile öyle keskin bir yaptırım gelmedi. Kur şimdi düşüyor gibi görünürken 6-6.5 arasında gezerken bence dokunmazlar.
Zaten 7.20 sonrası alınan önlemlerin de bazılarında geri çekilme yok mu, swap sınırlamasıyla ilgili mi bir konuda bir adım geri atmışlardı sanki geçen günlerde.
Yani endişeniz bana göre kur ancak 7-8'i aşar ciddi atak yaparsa söz konusu olabilir. Kur 6.5-7 tırmanmaya başlarsa ben kademeli kar satışlarına başlarım, 7-7.5-8 görürse bankadaki dolarların hepsini bozarım sistemde dolar bırakmam. 9-10 olsun diye beklemeye cesaret edemem. %25-30 fizikselde duranı zaten bozmam sigorta niyetine tutarım her daim.
Ortam kötüleşiyor gibi görünürse belki fizikselde tuttuğum oranı yükseltirim. Bankadakini bozup kar etmek kadar fiziksele çekip uzun vadeli daha yüksek kar için saklamak da bir seçenek olabilir. Burada %100 fizikselde olanlar da vardı. Al satla para kazanmaya çalışmayan için gayet akılcı bir seçenek böylesi bir atmosferde.
Beta ayakkabı konkordato ilan etti- bloomberg ht
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Önce borç alan firmalar iflas ediyor, sonra onlara borç verenler iflas edecek.
Ancak ekonomik kriz mıriz yok. Kriz tellallığı yapmayın (!).
Dolar 5,60'a inecek. YEP öyle diyor. Bir bildiği vardır heralde.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri