Ortak yiyici kelimesi değilde akbaba veya sırtlan sürüsü daha güzel olur bunlar için. Çünkü bu iki hayvan leş yer. Gübretaş şu an leş durumunda sürünüyor can çekişiyor borsada ve bu hayvanlar şu an kemikleri sıyırıyorlar.
Printable View
Tek umudum aşırı prim yapan sasa vestel bossa gibi hisselerden çıkış yapanların endeks dönüşünde gübreye girmesi yoksa bizi kimse kurtaramaz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 hane nedir ortak.33 milyon kar yapmışlar.yönetim giderini 450 milyondan 350 milyona düşür.al sana 133 milyon kar.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim tezek sanki çok yükselmiş gibi endekstende fazla düşüyor nazar değmesin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diğer hisseler düzeltme yapıyor diyelim sen napıyorsun be tezek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortaklar İbrahim yumaklı'ya kızdık hep. Faiz oranları yüksek diye yatırım yapmayacağız dedi. Adam kendi firmasına güvenip yatırım yapmazken bizde enayi gibi paramızı bedavaya bunların kucağına bıraktık. Aslında kendimize kızmamız gerekiyor.
Ne işin var borsada yatırımda.
Faize paramı yatırmak benim görüşüme göre ters ama en kötü dolar alıp biriktirmem gerekiyordu. Büyük bir ihtimalle bunlar kasadaki parayı faize koyup yatırım yapmak yerine ülkeye ihanet ediyor şu an.
Sen ben de yok fosfat yatırımıymış. yok bilmem neymiş diye diye kendimizi kandırıp paramızın erimesini film izler gibi izliyoruz.
Şu an 1 gübre 1 dolar bile etmiyor.