Sayfa 312/928 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    düşünmeyle olsa yiyicilerden sıra bize gelmiyor...
    Ortak yiyici kelimesi değilde akbaba veya sırtlan sürüsü daha güzel olur bunlar için. Çünkü bu iki hayvan leş yer. Gübretaş şu an leş durumunda sürünüyor can çekişiyor borsada ve bu hayvanlar şu an kemikleri sıyırıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu saatten sonra tepkisi kuvvetli olma ihtimali olan hisseye geçmek mantıklı.....
    Tek umudum aşırı prim yapan sasa vestel bossa gibi hisselerden çıkış yapanların endeks dönüşünde gübreye girmesi yoksa bizi kimse kurtaramaz.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Tek umudum aşırı prim yapan sasa vestel bossa gibi hisselerden çıkış yapanların endeks dönüşünde gübreye girmesi yoksa bizi kimse kurtaramaz.

ortak hisse fiyatına takılmaya gerek yok...şirketin bilançosu düzelir mi düzelmez mi 1-2 yıla ona odaklanmak lazım...milyarlarca ciro yapıp 3 haneli kar yazamıyoruz yazsak en azından 6 tl üzerinde oluruz...

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak hisse fiyatına takılmaya gerek yok...şirketin bilançosu düzelir mi düzelmez mi 1-2 yıla ona odaklanmak lazım...milyarlarca ciro yapıp 3 haneli kar yazamıyoruz yazsak en azından 6 tl üzerinde oluruz...
    3 hane nedir ortak.33 milyon kar yapmışlar.yönetim giderini 450 milyondan 350 milyona düşür.al sana 133 milyon kar.

5. Bizim tezek sanki çok yükselmiş gibi endekstende fazla düşüyor nazar değmesin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Diğer hisseler düzeltme yapıyor diyelim sen napıyorsun be tezek

7.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Diğer hisseler düzeltme yapıyor diyelim sen napıyorsun be tezek

O da düzeltiyor işte be ortak ama tek farkla o hep bizi ........

8. Ortaklar İbrahim yumaklı'ya kızdık hep. Faiz oranları yüksek diye yatırım yapmayacağız dedi. Adam kendi firmasına güvenip yatırım yapmazken bizde enayi gibi paramızı bedavaya bunların kucağına bıraktık. Aslında kendimize kızmamız gerekiyor.
    Ne işin var borsada yatırımda.
    Faize paramı yatırmak benim görüşüme göre ters ama en kötü dolar alıp biriktirmem gerekiyordu. Büyük bir ihtimalle bunlar kasadaki parayı faize koyup yatırım yapmak yerine ülkeye ihanet ediyor şu an.
    Sen ben de yok fosfat yatırımıymış. yok bilmem neymiş diye diye kendimizi kandırıp paramızın erimesini film izler gibi izliyoruz.

Şu an 1 gübre 1 dolar bile etmiyor.

Sayfa 312/928 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •