Originally Posted by
traderx5
iki türlüde yazdım, yorum size ait, illa benim düşündüğüm gibi olmayabilir, yani iki ihtimalde var, bu maliyet konusunda iki farklı yazım var onuda ben birleştirip yayinlayayim okuyun siz karar verin.
Zararda olan arkadaşlara Allah sabir versin, bende gübrede boyle yakalandım, yari yarıya zarar ettim, iki yıldırda gübrede bekliyorum ki çıksın eski yerine diye, inat ettim bekliyorum çıkana kadar, hala orada yari yarıya zarardayim, yani hisse alıyorsanız bu tür bir zarara ugrayacaginizi da bilmelisiniz, bunu göze almalısınız, beni orada yanıltan yatırım şirketim oldu aracı kurum illa al illa al diye ısrar etti o yüzden oldu yoksa ben kendi kafamla kalsaydım şimdi çok kar edeceğim başka hissedeydim, her neyse yazılanları okuyun ancak son kararı kendiniz verin, mantığınıza uymuyorsa uzak durun, kimsenin lafila mal almayin...borsa öyle gireyim para kazanayım 3 e 4 e katlayayım yeri değil , göründüğü kadar kolay değil yani, burada öyle profosyenel oynuyorlarki adamlar lot lot sayıyorlar alanı satanı, biz herşeyi göremiyoruz, büyük oyuncular kimin ne kadar aldığını sattığını nerden alıp nerden sattığını elindekini hep görüyorlar yani bir defa bir sıfır yenik bağlıyorsun buraya girerken. Hayırlısı olsun deyip bağlayayım konuyu yeterince aydınlatıcı olmuştur umarım bu konu okuyacaklar için.ytd