Sayfa 313/682 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Bizde 3.5 maliyetle tersteyiz olsun trade edemesekte bekleriz elbet satışlar sürekli devam etmeyecek ayrıca bazen şunu düşünüyorum millet binbir emekle çalışıp asgari ücretle gecinmeye çalışırken biz tek tuşla binlerce lira kazanabiliyoruz o yüzden borsa balın içine düşmüş karınca misali seni zaptediyo zamanla hastalık haline getiriyor insanı

2. Şöyle düşünülebilir: Hissenin şelale görünümüyle aşağı doğru çakılmasının sebebi Metro'nun satışlarıydı, şimdilik en azından görünürde satacak bir şeyler kalmadığına göre bu tabana doğru yolculukların sonuna gelinmiş olabilir. Yukarıda paylaşılan maliyetlere bakılacak olursa da en çok hissesi olan kurumların hiçbirinin maliyeti de 3.10'ların altında değil, ki beni endişelendiren de 2.80'den satılan yüklü miktardaki hisseydi, maliyetlere bakılacak olursa alanların hepsi maliyetini düşürmek için almış, ki şahsen ben de onun için almıştım, yani bundan sonra 2.60 altında satılacak her hisse büyük zararla satılıyordur. Pazartesi bu maliyetleri daha aşağı çekmek için alımlar olacaktır şüphesiz, ki ben de dahil, yıldırma amaçlı ani inişler olsa da bu hafta geçen haftaki gibi ekside kapatmasını beklemiyorum, en azından 3.10'lara kadar böyle olması mantıklı geliyor. Ama tabii bu hissede mantığın çöktüğü zamanlar hiç de az değil, bunu da unutmamak gerek.

3.  Alıntı Originally Posted by ali ay Yazıyı Oku
    Şöyle düşünülebilir: Hissenin şelale görünümüyle aşağı doğru çakılmasının sebebi Metro'nun satışlarıydı, şimdilik en azından görünürde satacak bir şeyler kalmadığına göre bu tabana doğru yolculukların sonuna gelinmiş olabilir. Yukarıda paylaşılan maliyetlere bakılacak olursa da en çok hissesi olan kurumların hiçbirinin maliyeti de 3.10'ların altında değil, ki beni endişelendiren de 2.80'den satılan yüklü miktardaki hisseydi, maliyetlere bakılacak olursa alanların hepsi maliyetini düşürmek için almış, ki şahsen ben de onun için almıştım, yani bundan sonra 2.60 altında satılacak her hisse büyük zararla satılıyordur. Pazartesi bu maliyetleri daha aşağı çekmek için alımlar olacaktır şüphesiz, ki ben de dahil, yıldırma amaçlı ani inişler olsa da bu hafta geçen haftaki gibi ekside kapatmasını beklemiyorum, en azından 3.10'lara kadar böyle olması mantıklı geliyor. Ama tabii bu hissede mantığın çöktüğü zamanlar hiç de az değil, bunu da unutmamak gerek.
    maliyet 3,10 dan aşağı değil ama, buna da pek güvenmemek lazim, maliyet yükselmesine tek başına etken değil, ayrıca onların elindeki malin bir kısmının da yükselmeden önce gedikte olduğu gibi 2 lira altında olması ihtimalide var, elindeki mali yükseliş sırasında al sat yaparak 1,60 lardan 8 lere kadar gitse en sonda yuksek fiyatlardan mal alsa sanki hisse maliyeti yuksek gibi görünür, düşüşlerdede bu defa yine al satla bu fiyatlara kadar gelseler yüksekten düşüğe doğru sanki maliyetleri yuksek gibi görünebilir, onun için buna tek başına guvenipte mala girmeyin derim, bu aldatıcı olabilir.

Bunuda burda mal akmak isteyenlerin bilmesinde fayda var. Bu bir ihtimal yani...hatirlatayim istedim...ytd

4. Eyvallah, buna da dikkat etmek gerekiyor haklısın.

5.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    3,10dan daha iyi maliyet yok bu iyi tarafı, ayrıca garantiyi iyi duduklemisler, 3,32 maliyet..

Tahtanın yeni güçlü sahibi iş yatırım onunda maliyeti, 3,10 da,...Bunlar öyle veya boyle tahtayı 3 üzerine kaldıracaklar bana göre....birde bu acıdan bakmak lazım, buda benim bakış açım, kimseyi etkilemek niyetinde değilim....ytd
     Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    maliyet 3,10 dan aşağı değil ama, buna da pek güvenmemek lazim, maliyet yükselmesine tek başına etken değil, ayrıca onların elindeki malin bir kısmının da yükselmeden önce gedikte olduğu gibi 2 lira altında olması ihtimalide var, elindeki mali yükseliş sırasında al sat yaparak 1,60 lardan 8 lere kadar gitse en sonda yuksek fiyatlardan mal alsa sanki hisse maliyeti yuksek gibi görünür, düşüşlerdede bu defa yine al satla bu fiyatlara kadar gelseler yüksekten düşüğe doğru sanki maliyetleri yuksek gibi görünebilir, onun için buna tek başına guvenipte mala girmeyin derim, bu aldatıcı olabilir.

Bunuda burda mal akmak isteyenlerin bilmesinde fayda var. Bu bir ihtimal yani...hatirlatayim istedim...ytd
    iki türlüde yazdım, yorum size ait, illa benim düşündüğüm gibi olmayabilir, yani iki ihtimalde var, bu maliyet konusunda iki farklı yazım var onuda ben birleştirip yayinlayayim okuyun siz karar verin.

Zararda olan arkadaşlara Allah sabir versin, bende gübrede boyle yakalandım, yari yarıya zarar ettim, iki yıldırda gübrede bekliyorum ki çıksın eski yerine diye, inat ettim bekliyorum çıkana kadar, hala orada yari yarıya zarardayim, yani hisse alıyorsanız bu tür bir zarara ugrayacaginizi da bilmelisiniz, bunu göze almalısınız, beni orada yanıltan yatırım şirketim oldu aracı kurum illa al illa al diye ısrar etti o yüzden oldu yoksa ben kendi kafamla kalsaydım şimdi çok kar edeceğim başka hissedeydim, her neyse yazılanları okuyun ancak son kararı kendiniz verin, mantığınıza uymuyorsa uzak durun, kimsenin lafila mal almayin...borsa öyle gireyim para kazanayım 3 e 4 e katlayayım yeri değil , göründüğü kadar kolay değil yani, burada öyle profosyenel oynuyorlarki adamlar lot lot sayıyorlar alanı satanı, biz herşeyi göremiyoruz, büyük oyuncular kimin ne kadar aldığını sattığını nerden alıp nerden sattığını elindekini hep görüyorlar yani bir defa bir sıfır yenik bağlıyorsun buraya girerken. Hayırlısı olsun deyip bağlayayım konuyu yeterince aydınlatıcı olmuştur umarım bu konu okuyacaklar için.ytd

6.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    iki türlüde yazdım, yorum size ait, illa benim düşündüğüm gibi olmayabilir, yani iki ihtimalde var, bu maliyet konusunda iki farklı yazım var onuda ben birleştirip yayinlayayim okuyun siz karar verin.

Zararda olan arkadaşlara Allah sabir versin, bende gübrede boyle yakalandım, yari yarıya zarar ettim, iki yıldırda gübrede bekliyorum ki çıksın eski yerine diye, inat ettim bekliyorum çıkana kadar, hala orada yari yarıya zarardayim, yani hisse alıyorsanız bu tür bir zarara ugrayacaginizi da bilmelisiniz, bunu göze almalısınız, beni orada yanıltan yatırım şirketim oldu aracı kurum illa al illa al diye ısrar etti o yüzden oldu yoksa ben kendi kafamla kalsaydım şimdi çok kar edeceğim başka hissedeydim, her neyse yazılanları okuyun ancak son kararı kendiniz verin, mantığınıza uymuyorsa uzak durun, kimsenin lafila mal almayin...borsa öyle gireyim para kazanayım 3 e 4 e katlayayım yeri değil , göründüğü kadar kolay değil yani, burada öyle profosyenel oynuyorlarki adamlar lot lot sayıyorlar alanı satanı, biz herşeyi göremiyoruz, büyük oyuncular kimin ne kadar aldığını sattığını nerden alıp nerden sattığını elindekini hep görüyorlar yani bir defa bir sıfır yenik bağlıyorsun buraya girerken. Hayırlısı olsun deyip bağlayayım konuyu yeterince aydınlatıcı olmuştur umarım bu konu okuyacaklar için.ytd
    Eline sağlık gayet objektif oldu şimdi.

7. Hisseye bu fiyattan girmeyi düşünen arkadaşlara bu tahtadaki tecrübeme dayanarak söylüyorum. Metro yatırım alıma geçmeden veya bir arkadaşın bu forumda bahsettiği 2.09 rakamının telaffuz edildiği açıklama gerçekleşmeden girmem bu tahtaya. Para kolay kazanılmıyor ama kaybetmek saniyeler içinde faşo aganın hisselerinde. . Dikkatli olun. Büyük paralar gömmeyin anında cezayı keserler

Sayfa 313/682 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •