Maharaj dostum yorum alabilirmiyim sence böyle bir yönetimle hissede umutlu bekleyiş devam etmelimi saygilar..
Printable View
Maharaj dostum yorum alabilirmiyim sence böyle bir yönetimle hissede umutlu bekleyiş devam etmelimi saygilar..
Yatırımcının hakkını çalan çırpan varsa Haram olsun...
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
Sevgili dostum, maalesef klasik bu senede kış aylarında da iş yapamamış görünüyor. Geçen hafta kütahyadaydım Showroomu var Eskişehir yolunda aynı zamanda müze orası. Alışverişte yaptık ailece. İşleri sordum yöneticiye çok durgun demişti. Bilançoyada yansımış durgunluk maalesef.
Bilançonun iyi gelmesi zaten sürpriz olurdu. Ve yine iyi gelmedi. Şimdi ise diplerde oynarken veryansın edenler siz bu hisse7.00 7.20 de iken nerelerdeydiniz? Samimi değilsiniz. Hak hukuk meselesi yapacak bir şey yok. Dileyen istediği yere şikayet edebilir tabi. Mani olanda yok. Yanlış analiz kurbanı oldunuz bunu kabul edin lütfen. Ve herkesten önce kendinizi suçlayın. Bol kazançlar...
Hocam, çok yazıp çiziyorsun. Ne yapalım sana alkış mı tutalım, bravo çok yaşamı diyelim anlayamadım. Bu işi bu kadar çok biliyorsan para çoktur sende. Ne uğraşıyorsun buralarda. Dipten alıp zirveden satan yatırımcı havan var. Burada herkes kendince bilgi ve ilgisine göre hisse alıp satıyor. Yukarıdan da alınır aşağıdan da. Zararda edersin karda. Ama burada herkese akıl verip ahkam kesmekte iş değil. Herkes nasibini yer.