-

Originally Posted by
venedik
Hocam, çok yazıp çiziyorsun. Ne yapalım sana alkış mı tutalım, bravo çok yaşamı diyelim anlayamadım. Bu işi bu kadar çok biliyorsan para çoktur sende. Ne uğraşıyorsun buralarda. Dipten alıp zirveden satan yatırımcı havan var. Burada herkes kendince bilgi ve ilgisine göre hisse alıp satıyor. Yukarıdan da alınır aşağıdan da. Zararda edersin karda. Ama burada herkese akıl verip ahkam kesmekte iş değil. Herkes nasibini yer.
O zaman yazma teknik de boş temel de diye. Bilmiyorum de! Anlamıyorum de! Ama sakın hepsi boş deme!!! Dersen , biri gelir kusura bakma der... Alkış istiyen kim? Bol kazançlar.
-

Originally Posted by
Uzun burun
O zaman yazma teknik de boş temel de diye. Bilmiyorum de! Anlamıyorum de! Ama sakın hepsi boş deme!!! Dersen , biri gelir kusura bakma der... Alkış istiyen kim? Bol kazançlar.
Arkadaşım boş konuşuyorsun. Elin de kaç lot var yada yok bilmiyorum ama sanada bol kazançlar.. Bu işi o kadar biliyorsan yaz bakalım bu engin bilgin ile nereye gidecez nereye değecez. Bakarsın faydan olur..
-

Originally Posted by
venedik
Arkadaşım boş konuşuyorsun. Elin de kaç lot var yada yok bilmiyorum ama sanada bol kazançlar..
Neden sürekli insanların elindeki lot miktarını merak ediyorsunuz? Bunun sizin adınıza bir çözüm olduğunu mu düşünüyorsunuz? Elbette hayır!!! Peki neden o zaman bilen ile bilmiyeni birbirine çorba yapma gayretiniz var? İşte bu sorunun cevabını ben biliyorum. Çünkü senin beklenti dediklerin çöp çıktı. Ben ise doğru bir pozisyonu kolladım hep!!! Bu sadece bana yaradı evet ama sizlerle de üleşmek istedim fakat başarılı olamadım. Şimdi benim elimdeki adedi boş ver de bir sonraki dersine iyi çalış. Bol kazançlar...
-

Originally Posted by
Uzun burun
Neden sürekli insanların elindeki lot miktarını merak ediyorsunuz? Bunun sizin adınıza bir çözüm olduğunu mu düşünüyorsunuz? Elbette hayır!!! Peki neden o zaman bilen ile bilmiyeni birbirine çorba yapma gayretiniz var? İşte bu sorunun cevabını ben biliyorum. Çünkü senin beklenti dediklerin çöp çıktı. Ben ise doğru bir pozisyonu kolladım hep!!! Bu sadece bana yaradı evet ama sizlerle de üleşmek istedim fakat başarılı olamadım. Şimdi benim elimdeki adedi boş ver de bir sonraki dersine iyi çalış. Bol kazançlar...
Hocan sen yokken biz bu hissede pozisyonumuzu aldık. Hisse patron hissesi. Sabır gerektiriyor. Senin gibi hızlı değilim ben. Sen çok hızlısın. Pozisyon kolluyorsun. Şip şak. Senin şimdi keşfettiğin hisseyi ben çok çok önceden topladım. Beklediğim yere kadarda bende. Sıkıntı yok. O yüzden senin hayallerin iyi yönde. Devam et..
-

Originally Posted by
venedik
Hocan sen yokken biz bu hissede pozisyonumuzu aldık. Hisse patron hissesi. Sabır gerektiriyor. Senin gibi hızlı değilim ben. Sen çok hızlısın. Pozisyon kolluyorsun. Şip şak. Senin şimdi keşfettiğin hisseyi ben çok çok önceden topladım. Beklediğim yere kadarda bende. Sıkıntı yok. O yüzden senin hayallerin iyi yönde. Devam et..

Teşekkürler hocam. Eyvallah.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri