Maharaj dostum yorum alabilirmiyim sence böyle bir yönetimle hissede umutlu bekleyiþ devam etmelimi saygilar..
Maharaj dostum yorum alabilirmiyim sence böyle bir yönetimle hissede umutlu bekleyiþ devam etmelimi saygilar..
Yatýrýmcýnýn hakkýný çalan çýrpan varsa Haram olsun...
Yatýrým tavsiyesi deðildir, olamaz.
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
Sevgili dostum, maalesef klasik bu senede kýþ aylarýnda da iþ yapamamýþ görünüyor. Geçen hafta kütahyadaydým Showroomu var Eskiþehir yolunda ayný zamanda müze orasý. Alýþveriþte yaptýk ailece. Ýþleri sordum yöneticiye çok durgun demiþti. Bilançoyada yansýmýþ durgunluk maalesef.
Bilançonun iyi gelmesi zaten sürpriz olurdu. Ve yine iyi gelmedi. Þimdi ise diplerde oynarken veryansýn edenler siz bu hisse7.00 7.20 de iken nerelerdeydiniz? Samimi deðilsiniz. Hak hukuk meselesi yapacak bir þey yok. Dileyen istediði yere þikayet edebilir tabi. Mani olanda yok. Yanlýþ analiz kurbaný oldunuz bunu kabul edin lütfen. Ve herkesten önce kendinizi suçlayýn. Bol kazançlar...
Hocam, çok yazýp çiziyorsun. Ne yapalým sana alkýþ mý tutalým, bravo çok yaþamý diyelim anlayamadým. Bu iþi bu kadar çok biliyorsan para çoktur sende. Ne uðraþýyorsun buralarda. Dipten alýp zirveden satan yatýrýmcý havan var. Burada herkes kendince bilgi ve ilgisine göre hisse alýp satýyor. Yukarýdan da alýnýr aþaðýdan da. Zararda edersin karda. Ama burada herkese akýl verip ahkam kesmekte iþ deðil. Herkes nasibini yer.
Yer Ýmleri