iyi bilanço ve kâr gelmeye devam ederse güzel olur , hisse pd/dd değeri ucuz kaldı
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
iyi bilanço ve kâr gelmeye devam ederse güzel olur , hisse pd/dd değeri ucuz kaldı
hisse patronu ortada yok ondan zaten Galip top koşturuyor yoksa çok daha iyi yerlerde olurdu
iyiki ortalama düşürmek için dün almamışız bugünde izlemeye devam sanırım gevşeme devam ediyor gevşek hissede.ytd
emin ol birçok ky zararına verdi çıktı,birçoğuda hareket olurmu diye izliyor,zaten bir hareket olsun hisseye dalan dalana olur tabi alan satamaz seans sonu ne olur bilemeyiz maliyeti kurtaran verirse belki iyi bir harekette olabilir ky alımı varsa gevşeme süredebilir her türlü yoruma açık,kişisel düşüncem ölü kedi öyle yada böyle olacak ama ne zaman ve ne kadar boyutta.ytd
Düşen kağıt alınmaz, cikan kagit satılmaz. Yeşili gormeden ortalama atılmaz bence. 1.50 den aldım. Tutunacak sandım tutunamadi. 1.04 ten aldım. Tutunacak diye bekliyorum. Tutunamazsa 0.80 den alırım. Sizede tavsiyem 1.02 -1.05 kırılırsa 0.80-0.87 ye kadar ortalama atmayın.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aralıksız 10 seans düşüren spekülatöre son bir kıyak yaparak s.rip gitmesine göz yuman, üstelikte brüt takasa mahkum eden devlet ben sana ne diyeyim? Brüt takasın sebebi defolup gitti. Kalanları bir daha cezalandırmak nedir? Sapık mısın, satılık mısın?
Sent from my iPad using hisse.net
Kim alıp satıyor yok mu bir pasta atacak bugünde ekmek yok bunda zarara devam