Sayfa 315/461 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. iyi bilanço ve kâr gelmeye devam ederse güzel olur , hisse pd/dd değeri ucuz kaldı

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by murat46 Yazıyı Oku
    Biz sahip çıkıyoruz ama patron çıkmıyor malesef ytd

P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hisse patronu ortada yok ondan zaten Galip top koşturuyor yoksa çok daha iyi yerlerde olurdu

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. iyiki ortalama düşürmek için dün almamışız bugünde izlemeye devam sanırım gevşeme devam ediyor gevşek hissede.ytd
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

4.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    1 in altı herkesin beklediği bir şey sanırım. Bence de 0, 99 u görecek. Ama ordan dönüp günü ufak bir artışla kapatabilir. Ondan sonra yine dönüp 1 in altını görürse de şaşırmam. Bir umut yok çünkü halen hissede çok fazla ky var. Özellikle bunu anlamak için mynete bakıyorum. En çok izlenenlerde ve en çok yorumlananlarda varsa pek hayır gelmez diyorum. Tabi bu genel olarak galipin olduğu hisselerde böyle. Yoksa öyle olup çatır çatır giden hisselerde var. Ama galip öyle sanıldığı gibi hele hele ağa denilecek büyük adam değil. O gariban ky nın sırtından geçinen ufak işlerin adamı sadece. Ytd
    emin ol birçok ky zararına verdi çıktı,birçoğuda hareket olurmu diye izliyor,zaten bir hareket olsun hisseye dalan dalana olur tabi alan satamaz seans sonu ne olur bilemeyiz maliyeti kurtaran verirse belki iyi bir harekette olabilir ky alımı varsa gevşeme süredebilir her türlü yoruma açık,kişisel düşüncem ölü kedi öyle yada böyle olacak ama ne zaman ve ne kadar boyutta.ytd
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    iyiki ortalama düşürmek için dün almamışız bugünde izlemeye devam sanırım gevşeme devam ediyor gevşek hissede.ytd
    Düşen kağıt alınmaz, cikan kagit satılmaz. Yeşili gormeden ortalama atılmaz bence. 1.50 den aldım. Tutunacak sandım tutunamadi. 1.04 ten aldım. Tutunacak diye bekliyorum. Tutunamazsa 0.80 den alırım. Sizede tavsiyem 1.02 -1.05 kırılırsa 0.80-0.87 ye kadar ortalama atmayın.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by erdempol Yazıyı Oku
    Düşen kağıt alınmaz, cikan kagit satılmaz. Yeşili gormeden ortalama atılmaz bence. 1.50 den aldım. Tutunacak sandım tutunamadi. 1.04 ten aldım. Tutunacak diye bekliyorum. Tutunamazsa 0.80 den alırım. Sizede tavsiyem 1.02 -1.05 kırılırsa 0.80-0.87 ye kadar ortalama atmayın.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

doğru diyorsun dostum düşen kağıdı asla karşılamaya çalışmayacaksın bazen tuzağa hepimiz düşüyoruz ama ölü kedi sıçramasını bekliyorum sizin maliyet yüksekmiş inş kurtarırsınız
    1,02 de kırıldı inş daha fazla düşmez yazık millete

7. Aralıksız 10 seans düşüren spekülatöre son bir kıyak yaparak s.rip gitmesine göz yuman, üstelikte brüt takasa mahkum eden devlet ben sana ne diyeyim? Brüt takasın sebebi defolup gitti. Kalanları bir daha cezalandırmak nedir? Sapık mısın, satılık mısın?

Sent from my iPad using hisse.net

8. Kim alıp satıyor yok mu bir pasta atacak bugünde ekmek yok bunda zarara devam

Sayfa 315/461 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •