o zaman tkf de başarısız mac de başarısız üç aylığa göre bakınca ?
Printable View
Evet üç aylığa bakınca başarısız duruyorlar, ama üç ay fon yatırımı için kısa bir süre. Bu iki fonun yönetimini beğeniyorum uzun vadede endeksi çok rahat geçeceklerine inanıyorum. Zaten geçmiş başarıları da bunu gösteriyor. Bu üç aylık yükselişi en iyi değerlendiren fon Tcd gibi duruyor.
piyanocu hanımın videosunda , beyaz saçlı uzun adamın sohbetinden delişmen fonları ile ilgili hiç ışık enerji aktif takip ediyoruz dinamiğiz voltranı alamadım... hisse yöğün fönlarında da olası düşüşlerde majitten farklı olmayacaklar sanırım... bu durum bağlamında tekalif yerine majit bir numaralı tercihim ... tcdd çuf çufda çok temkinli gidiyorum... iyi güzel bir düzetme , ya da uzun süren 2 ay üzeri bir git gel yatay bant hareketi görmeden yüklü margarinlemem...
Aynen katılıyorum.Pandemi dönemi bende yakalandım.Eksi 4-5 ler çok gördük.İşin garip tarafı Okan beyin röportajda dediği gibi türev filan kullanmadılar.Söylemesi kolay ama uygulsmada maalesef o dönem yapmadılar.Onun için temkinli olmakta fayda var.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten pandemi gibi bir dusus bekliyorsaniz hsyf lerde ayni sekilde etkilenecektir.Satmak daha iyi olacaktir.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.