Sayfa 314/1003 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Ktm +%0,373
    mps +%0,646
    sua +%0,156
    Son düzenleme : Lemon; 19-12-2020 saat: 01:13.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2. Suc:+0.15, Eic:+0.89(inşallah doğrudur)

3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Suc:+0.15, Eic:+0.89(inşallah doğrudur)
    bu kadar yüksek gelmesi zor. bir yanlışlık vardır.

4.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    bu kadar yüksek gelmesi zor. bir yanlışlık vardır.
    Sordum.
    Hata yok getiri doğru...

5. https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IIH

IIH fonunda olan kimse var mı? Bu sene kurulmuş TKFye rakip olabilir mi acaba?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

6.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    [url]http

Son bir ve uç aylıkta endeks kadar getirisi olmuş, bu durum aslında başarısız olduğunu gösteriyor. Altı aylık getirisi ise diğer hisse yoğun fonlara göre kötü. Yeni bir fon ve şu getiriler ile Tkf'nın gerisinde duruyor.

7. Bir fonun başarılı sayılabilmesi için bistten enaz bir tık üstü getiri verebilmesi ve bunun yükselen piyasada (ayı ve boğa piyasası denilmesini sevmiyorum) katlanır getirisi olması gerekir.Fonu incelediğiniz zamam maalesef bu yok.Oysa Tkf kendi ispatlamış özellikle düşen piyasada az kayıpla günü telafi etmiş bir fondur.
    Bu benim görüşümdür.Saygılar
     Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IIH

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Son bir ve uç aylıkta endeks kadar getirisi olmuş, bu durum aslında başarısız olduğunu gösteriyor. Altı aylık getirisi ise diğer hisse yoğun fonlara göre kötü. Yeni bir fon ve şu getiriler ile Tkf'nın gerisinde duruyor.
     Alıntı Originally Posted by oktay2 Yazıyı Oku
    Bir fonun başarılı sayılabilmesi için bistten enaz bir tık üstü getiri verebilmesi ve bunun yükselen piyasada (ayı ve boğa piyasası denilmesini sevmiyorum) katlanır getirisi olması gerekir.Fonu incelediğiniz zamam maalesef bu yok.Oysa Tkf kendi ispatlamış özellikle düşen piyasada az kayıpla günü telafi etmiş bir fondur.
    Bu benim görüşümdür.Saygılar

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tesekkurler cevaplar için. Yöneticisi iyi gelire konuk olmuştu sanırım belki orada bahsetmiştir.

Şirketin diğer hisse senedi fonunda göre yönetim ücreti daha fazla. Belki daha aktif yöneticilecektir. Ondan sormuştum aslında.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 314/1003 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •