bana gorede 1.74 cift tepe yaptı onu napıcaz :shh: saflar uyanmasın sonra spek kime mal basıcak :kahkah: artık ilk alım hedefim 1.43 baktım tutmuyor 1.15 ....cift tepenin geregi ..benim goruslerim beni baglar al sat tut tavsiyesi degildir .
Printable View
Hacim hakkında ki görüşleriniz nedir? İkinci yükselişte hacim düşmüş
1.61 stoplu bir miktar mal taşıyorum sn luikang aşar ve tutunursa lotu artırırım benim beklentim 1.70’i aşması yönünde!! Temkinli olmakta fayda var sonuçta sığ bir hisse!! Grafiğe bakınca yukarı potansiyel ihtimali daha fazla gibi duruyor nasip diyelim herkese bol kazançlar!!
Ytd
Yaklaşık 18 yıldır borsada işlem yaparım sn xxtrader belki siz daha eskisinizdir!! Ben speksiz tahta görmedim belki öyle düşünmemizi, yukardan maliyetlilerin dökülmesi, sıkılıp satması için değişik taktikler uygular spekler!! Bugün uyku moduna geçti!! 3-4 yıl önce birkaç spekle bankacı bir arkadaşın vasıtasıyla konuşma fırsatım oldu!! Aşırı sabırlılar ve her akşam taktik toplantısı yapıyorlar sonuçta iyi para bağlıyorlar!! Birileri kaybetmeden birileri kazanamaz!! Bize düşen belli noktalarda stop çalıştırıp sabırla beklemek!! Saygılarımla..
Ytdeğildir