Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir
ve 2 aydır oldugu gibi yine gecemedi 1.68-74 direnc hattını ualn bizz senin kitabını yazmısız 4 yıldır ..gercek spegin gelene kadar senden bir pok olmaz o gelirse anca 1.74 gecip gidersin yoksa bu culsuz dandik spekle 10 milyon bilanco karı gelse ne yazar yine 1.74 gecemez yine gecemez nerde o eski berkoooo ohooo gebereli 15 ay oldu![]()
benim yasım da 59 burda en eskilerden biriyimdir ben elimde tutmam al satcıyım elinde tutulupta para kazandıracak kagıt degil bu uzun vade temettu veren bist 100 kagıtlarım zaten var takma adın neydi onu bilmem eskiyim diyorsun ama hareketleriniden haberin yok bak bende idda ediyorum eskiden de cok yazdım hala yazıyorum bu kagıt gebereli 15 ay oldu eski spek yok dun de yazdım zaten ..bu kagıt yurtici buyuk bir is almadıkca ya da yurtdısı sirkertlerden yuklu miktarda is gelmedikce ihale kazanmadıkca bu kagıt yukarılara gidemezzz anca boyle alttan al usten gelene ver ben bekliyorum nasıl olsa verecek![]()
o zaman kim haklı cıkacak bakalım izleyelimbirkac seansa eger bir haber gelmesin o bolgeyi kıramayınca gidecegi yer belli
gunlukcu tahtacı kendine bant belirlemis orda al sata devam ediyor 4 ay onceki al sat bolgesi 1.67-185 arasıydı 2 aydır 1.43-1.74 aralıgına cekti ....bist daha asagılara salarsa o aralıgı 1.15-1.35 arasa cekerse sasırmam ..daha fazla yazmama gerek yok zaten sekil a fiyat belli gecen yıl bu zamanlar 2 milyon karla 1.90 lardan 2.90 a giden hisse bu yıl aynı vakitte 4 milyon bilanco karıyla 1.74 gecemiyor 2 dir deniyor sonuc foss
alt bolge gelene kadar paydos orası gelince geliriz geri .
Bu hissede 2011/2012 yıllarında sağlam operasyon yapılmış!! Özellikle 2012 yılında 14 üzerinden sağlam mal çakılmış ve bunun üzerinden 6 yıl geçmiş!! Hissenin şu anki seviyeleri son on yılın dip seviyeleri!! Yalnız şu bir gerçek; çok spekülatif bir hisse!! 2 kez sattım aldım!! Ani bir gelişme olmazsa yatay seyir sürecek gibi!! Teknik işlerse kv’de 1.90’ları görebiliriz bilmem ne dersiniz? Grafikte fincan kulp oluşumu var gibi!!
Ytd
17 dk.dır tık yok...4 lot sat da burayı okuduğunu anlayalım...selamlar.
Yer İmleri