Her seferin de işte bu yüzden yazmak konusunda iki kere düşünüyorum. Maalesef yine yazdim.
O zaman dinleyin. Bu kalitesi tartışılır şirket yönetimi 2012 senesinde herşey piyasa şatlarında giderken önce birinci halka arzı yaptı. Hisse 22 den 19 a geriledi. Bu esnada CEO müjdat sahneye çıktı ve televizyonda 19 lira Netaş için az dedi. NETAŞ in CEO su söylüyor. O zaman doğrudur dedim.
Bunun hemen ardından bugunku 8 milyonu MKK ya kote ettiler. Hisse üç taban yedi. Peki o zama kol kes çık. Daha durun kapana girdik bir kere.
Bu arada ne hikmetse citi sahnedeydi. Toplam 2.3 milyon piyasadan mal aldı. Yabancı hisseye girdi toparlayacak derken hergün dibe vura vura 12 ye geldi. Sonra birden yabancı bu mali %70 zararla maldan çıktı. 9 dan başladı Durunca fiyat 7 tl idi.
Daha ne anlatayım.
Hisse 4.80 ken birden bloomberg te Kanadaya 800 milyon dolarlık karasal telsiz sattik diye haber çıktı. Tavan oldu. Tam 3 saat sonra bloomberg kendi haberini yalanlayarak sehven hata yaptık. Miktar 800 bin dolarmış dedi. Şirket ne yaptı. Bu satış haberini bile KAP a bildirmedi.
Buraya kimler geldik kimler geçti. Hepsi dediklerimiz kızdı. Kusurumuza bakanda kızan hakaret edende.
Neyse sizlere mutluluklar. Sağlıklı günler dilerim.