Sayfa 315/775 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

1. Teşekkürker sn.canalay hisse toplu anladığım zaten iş bankası ndaki hisseler hiç azalmiyor birde iş yatırım ı eklersek iş in elinde toplu zaten. Ama gitmiyor asıl bunları elinde tutanlar ne düşünüyor özellikle iş bankasındaki 7 milyonu tutanlar. Firma zaten temettü veremiyor e hisse fiyatı da 3 sene önce 18 lerdeydi simdi 13 hem fiyattan zararda hemde alternatif yatırım araçlarına koymadığı için çok zarardalar. Bir düşünceleri vardır diye düşünüyorum. Daha önce alcatel de iken aynı şey ata yatırım içinde geçerliydi. Sonra alcatel in geldiği yer 4 lerden 24 ler. Bu yüzden benim zararın misli ile zarardalar. Kendi adıma tutabileceğim yere kadar bekleyeceğim. Asla ytd

2. Şahsen benim düşüncem iş bankasındaki yatırımcılar kimse onlar satmadığı sürece gitmeyecek gibi duruyor. Başka yerlerde kazanacağımı kabul ediyorum ama burada olmak istiyorum. Bu yüzden ağlasam da uzun süre burada olacağım gibi duruyor. İş bankasındaki yatırımcılar bunu ne zamandan beri tutuyorlar bilmiyorum ama sonunda karar verecekleri zaman gelecek. Asla ytd

3. Sayın altar237

İşbankası AŞ nin elinde olan 7818083 lot hisse 2012 yılında Netaş yönetimi tarafında satılmak adına MKK kote edilen ve o günden beri bir lotu satılmayarak piyasa üstünde baski aracı olarak kullanılan lotlardır. Sizin anlayacağınız bir yatırımcının elinde değil.
    Diğer yandan işyatırımın elinde olan hisse ve dolaşımda olan %36.96 ya denk gelen 23.970.700 lot hissenin pekçoğu toplu. Çünkü uzun yillar takasını inceleyecek olursanız aracı kurumlarda ciddi mal geçişi olmuyor.
    Hisseyle ilgilenen yatırımcı sayısı sınırlı bu nedenle yukarı hareket gerçekleşmiyor.
    Uzun yıllardır şirket KAP a iş bağlantısı yollamıyor. Haberler ulusal basına verilen yada sosyal medyadaki borsayla ilgili medya alanlarına veriliyor.
    Şirketi arayıp siz ne yapıyorsunuz dediğinizde doğru dürüst cevap alamıyorsunuz.
    Şirket ciddi finansal yetersizlik içinde 2019 yılında finansal ihtiyaci için ihtiyaç duyduğu 1 milyar tl nin ustundeki parayı banka kredisi ile karşılıyor. Kasada 2019 başında mevcut 184 milyon tl sene sonu eriyerek 156 milyon tl ye indi. Geçen yılki zararı 147 milyon tl. Bunun büyük kısmı yönetim gideri.
    Anlayacağınız dev bir KİT le başbaşayız.
    Peki ben niye buradayim. Bataklığa saplandım. Kurtulamıyorum.
    Burada yazdıklarıma kimse kızmasın. Olumlu taraflarını yazın. Ben de ortağınız olarak mutlu olayım. Tabi hayalleri değil somut gerçekleri. Yok 4.5 G uçuracak. 5G geleceğimiz. ZTE 5G de bir dev. Bunlar bizim işimize yaramıyor. Maalesef yıllar evvelinin Netaşı bugün mahallenizin sokak köşesindeki tamirci haline geldi. Aslında bunu zamanın Başbakanı Binali Yildirimin da katıldığı Netaşın 50. yıl kuruluş kutlamasında(çok lazımdı bir sürü para harcayip kokteyl verdiler) ZTE açıkça Netaş için gelecek projeksiyonunda Netaşı bölge tamircisi yapmak istiyoruz dedi.

4. iş bankasındaki 8milyon lot oep tarafından 2012yılında satısa kote edilen lotlardır

5.  Alıntı Originally Posted by Doctorre Yazıyı Oku
    Sayın altar237

İşbankası AŞ nin elinde olan 7818083 lot hisse 2012 yılında Netaş yönetimi tarafında satılmak adına MKK kote edilen ve o günden beri bir lotu satılmayarak piyasa üstünde baski aracı olarak kullanılan lotlardır. Sizin anlayacağınız bir yatırımcının elinde değil.
    Diğer yandan işyatırımın elinde olan hisse ve dolaşımda olan %36.96 ya denk gelen 23.970.700 lot hissenin pekçoğu toplu. Çünkü uzun yillar takasını inceleyecek olursanız aracı kurumlarda ciddi mal geçişi olmuyor.
    Hisseyle ilgilenen yatırımcı sayısı sınırlı bu nedenle yukarı hareket gerçekleşmiyor.
    Uzun yıllardır şirket KAP a iş bağlantısı yollamıyor. Haberler ulusal basına verilen yada sosyal medyadaki borsayla ilgili medya alanlarına veriliyor.
    Şirketi arayıp siz ne yapıyorsunuz dediğinizde doğru dürüst cevap alamıyorsunuz.
    Şirket ciddi finansal yetersizlik içinde 2019 yılında finansal ihtiyaci için ihtiyaç duyduğu 1 milyar tl nin ustundeki parayı banka kredisi ile karşılıyor. Kasada 2019 başında mevcut 184 milyon tl sene sonu eriyerek 156 milyon tl ye indi. Geçen yılki zararı 147 milyon tl. Bunun büyük kısmı yönetim gideri.
    Anlayacağınız dev bir KİT le başbaşayız.
    Peki ben niye buradayim. Bataklığa saplandım. Kurtulamıyorum.
    Burada yazdıklarıma kimse kızmasın. Olumlu taraflarını yazın. Ben de ortağınız olarak mutlu olayım. Tabi hayalleri değil somut gerçekleri. Yok 4.5 G uçuracak. 5G geleceğimiz. ZTE 5G de bir dev. Bunlar bizim işimize yaramıyor. Maalesef yıllar evvelinin Netaşı bugün mahallenizin sokak köşesindeki tamirci haline geldi. Aslında bunu zamanın Başbakanı Binali Yildirimin da katıldığı Netaşın 50. yıl kuruluş kutlamasında(çok lazımdı bir sürü para harcayip kokteyl verdiler) ZTE açıkça Netaş için gelecek projeksiyonunda Netaşı bölge tamircisi yapmak istiyoruz dedi.
    20 yıldır netaşı takip eden biri olarak yazılanların altına imzamı atarım sen niye burdasın diye soranlara maliyet şimdiki fiatın iki katı ve boşa geçen yıllar beni ancak yüzlü fiatlar kurtarır

6. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim o zaman işimiz zor gibi gözüküyor. bataklık misali debelenince batıyoruz anladığım. Tekrar düşüneceğim ısrarlı olma konusunda.

7. Abiler kusura bakmayın ama nasıl bir bataklik. Zaten zirvesi ne ki bu kağıdın. Maliyetiniz kaç? 30 falan mı?

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Teşbihte hata olmaz sn.hectoral kendi adıma hem şikayet ediyorum hemde vazgeçmiyorum demek için. Neyse herkesin kendi kararı. Kolay gelsin

Sayfa 315/775 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •