Originally Posted by
Doctorre
Sayýn altar237
Ýþbankasý AÞ nin elinde olan 7818083 lot hisse 2012 yýlýnda Netaþ yönetimi tarafýnda satýlmak adýna MKK kote edilen ve o günden beri bir lotu satýlmayarak piyasa üstünde baski aracý olarak kullanýlan lotlardýr. Sizin anlayacaðýnýz bir yatýrýmcýnýn elinde deðil.
Diðer yandan iþyatýrýmýn elinde olan hisse ve dolaþýmda olan %36.96 ya denk gelen 23.970.700 lot hissenin pekçoðu toplu. Çünkü uzun yillar takasýný inceleyecek olursanýz aracý kurumlarda ciddi mal geçiþi olmuyor.
Hisseyle ilgilenen yatýrýmcý sayýsý sýnýrlý bu nedenle yukarý hareket gerçekleþmiyor.
Uzun yýllardýr þirket KAP a iþ baðlantýsý yollamýyor. Haberler ulusal basýna verilen yada sosyal medyadaki borsayla ilgili medya alanlarýna veriliyor.
Þirketi arayýp siz ne yapýyorsunuz dediðinizde doðru dürüst cevap alamýyorsunuz.
Þirket ciddi finansal yetersizlik içinde 2019 yýlýnda finansal ihtiyaci için ihtiyaç duyduðu 1 milyar tl nin ustundeki parayý banka kredisi ile karþýlýyor. Kasada 2019 baþýnda mevcut 184 milyon tl sene sonu eriyerek 156 milyon tl ye indi. Geçen yýlki zararý 147 milyon tl. Bunun büyük kýsmý yönetim gideri.
Anlayacaðýnýz dev bir KÝT le baþbaþayýz.
Peki ben niye buradayim. Bataklýða saplandým. Kurtulamýyorum.
Burada yazdýklarýma kimse kýzmasýn. Olumlu taraflarýný yazýn. Ben de ortaðýnýz olarak mutlu olayým. Tabi hayalleri deðil somut gerçekleri. Yok 4.5 G uçuracak. 5G geleceðimiz. ZTE 5G de bir dev. Bunlar bizim iþimize yaramýyor. Maalesef yýllar evvelinin Netaþý bugün mahallenizin sokak köþesindeki tamirci haline geldi. Aslýnda bunu zamanýn Baþbakaný Binali Yildirimin da katýldýðý Netaþýn 50. yýl kuruluþ kutlamasýnda(çok lazýmdý bir sürü para harcayip kokteyl verdiler) ZTE açýkça Netaþ için gelecek projeksiyonunda Netaþý bölge tamircisi yapmak istiyoruz dedi.
Yer Ýmleri