https://www.youtube.com/watch?v=pDBMk6oFED0
Gözaltına alırlarsa ne olacak?
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=pDBMk6oFED0
Gözaltına alırlarsa ne olacak?
Ustadım;
Bu kızı zor durumda bırakmayacak şekilde sorular sorunuz.
Paşinyana yakın idi bu..
Azeri savasinda mağlûp olduklari gün
Ben hincaklara taşnaklara söz hakkı vermemelisiniz gibi şeyler yazınca beni engelledi.
Orada kızgın hincak-tasnak toplulukları içindeydi (belki içinde az da olsa tasnaklık vardır )
Anberin Zaman hep soru işareti olmuştur kafamda. Hangi devletin görevlisidir? Diye .. Belki benimkisi aşırı huyluluk.
Sizin bir kanaatiniz var mı?
#SONDAKİKA
Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan, 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim.
Tartışmasız Fransa...Fakat Küresel yapının elemanıdır. Klasik bir Yasemin Çongar.Alıntı:
Anberin Zaman hep soru işareti olmuştur kafamda. Hangi devletin görevlisidir? Diye .. Belki benimkisi aşırı huyluluk.
Sizin bir kanaatiniz var mı?
Babası Bangladesli, annesi Gürcü. Babası Fransa'nın Lejyon Donür nişanını alan ilk Bangladesli'dir. Yasemin Çongar, hobisi insan avlamak olan bir Abd subayıyla evliydi. Amberin Zaman, Abd'li bir diplomatla evli. Kocasının görevi nedeniyle bir dönem Erivan'da yaşamış. Uzmanlık alanları, Türk dış politikası, Kürtler ve Türkiye-Ermenistan ilişkileridir. Cıa'nın etki enstitülerinden, ABD düşünce kuruluşu German Marshall Fund’ın yayınlarında ismi çok geçer.
Alman polisi ve istihbarat birimlerinin faaliyetlerine ait gizli bilgileri kamuoyuna duyurmasıyla tanınan Geheim (gizli) isimli dergi, Türkiye’de görevli CIA ajanlarının isimlerini yayımlamıştı.
Bu listede yer alan isimler ve görevleri şöyleydi: AMB (Ambassador) Amerikan Büyükelçisi Marc Grossman POL/MIL (Politikal/Military) James L. Clunan Most Probably CIA Chief Of Station (COS) Türkiye CIA Şefi, aynı zamanda “Kontra Gerilla Kuvvetleri İrtibat” sorumlusu PO (Principal Officer) Elizabeth W. Shelton, Adana Konsolosu, CIA Adana İstasyon Şefi POL/ECO Political/Economic Section, Josephs Pennington, CIA Ajanı.
Almanlara bakılırsa bu Joseph S. Pennington, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis’in uçağına düzenlenen sabotaj eyleminin planlayıcılarından.
:))))))))))))))))))))
Cemre Demirel
@msikkofield
17 Ağustos 1999 Depreminden sonra jeologlar "30 sene içinde deprem bekliyoruz" diyordu, 23 sene geçti. Çok yakında birçoğumuz ölecek, evsiz kalacak, en sevdiklerini kaybedecek. Daha fazlamız deprem sonrası anarşide hayatta kalma savaşı verecek.
Bu niye hiç konuşulmuyor oğlum?
Alman | Die Welt:
"Türk kamikaze İHA'ları, giderek savaş meydanlarına hakim oluyor."